Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, JcD said: Και αυτό κύριοι είναι innovation όχι μπαρμπούτσαλα! Καλά δεν τη λες και τρομερή "ιδέα/έμπνευση/καινοτομία" την αύξηση χωρητικότητας και ταχύτητας ενός αποθηκευτικού μέσου. Αλλιώς σε κάθε μεγαλύτερο και γρηγορότερο SSD/HDD/RAM που βγαίνει θα λέμε "ινοβεσιο"! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh 1 1
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Παραγράφους σαν την τελευταία του άρθρου, πραγματικά χαίρεσαι να τις διαβάζεις!
armitatz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Οτι πρεπει για να αποθηκευεις ενα video club στο κινητο και να τη βγαζεις στη σκοπια στο στρατο
Istros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τυχαία μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε κατασκευή μνήμης nand flash Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Istros 5 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Και αυτό κύριοι είναι innovation όχι μπαρμπούτσαλα! To innovation θα το δεις τελος του αλλου μηνα με την τρυπουλα στα νεα S10/S10+ που δεν θα κρυβεται με τιποτα Α και επισης περιμενω και αναλογα σχολια για την τιμη που θα φτασει το 1tb S10+.
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε To innovation θα το δεις τελος του αλλου μηνα με την τρυπουλα στα νεα S10/S10+ που δεν θα κρυβεται με τιποτα Α και επισης περιμενω και αναλογα σχολια για την τιμη που θα φτασει το 1tb S10+. Κοίταξε να χωνέψεις το γεγονός ότι η σάμυ δεν έβαλε ούτε νοτσιζ ούτε τάκος στις ναυαρχίδες της...αν δεν μπορείς δώσε μας διεύθυνση να σου στείλουμε καμία σόδα 😜 2
hammerd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 "...οι κάτοχοι των σχετικών συσκευών θα μπορούν να αποθηκεύσουν 260 δεκάλεπτα videos..." tragic απλα...
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, armitatz είπε Οτι πρεπει για να αποθηκευεις ενα video club στο κινητο και να τη βγαζεις στη σκοπια στο στρατο Φυλάνε ακόμη σκοπιά στο στρατό; 1
Choulio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, JcD είπε Κοίταξε να χωνέψεις το γεγονός ότι η σάμυ δεν έβαλε ούτε νοτσιζ ούτε τάκος στις ναυαρχίδες της...αν δεν μπορείς δώσε μας διεύθυνση να σου στείλουμε καμία σόδα 😜 Τι διαφορα ειπαμε οτι εχει η τρυπα για καμερα απο το notch περα απο το να λεει η Samsung και τα fanboys της οτι δεν εβαλε notch; 1
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Choulio είπε Τι διαφορα ειπαμε οτι εχει η τρυπα για καμερα απο το notch περα απο το να λεει η Samsung και τα fanboys της οτι δεν εβαλε notch; Ότι διαφορά έχει το νοτς από τα bezels ώστε να μπορούν τα μηλόπαιδα να μιλούν για ινοβέσιο! 😁 2
Choulio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JcD είπε Ότι διαφορά έχει το νοτς από τα bezels ώστε να μπορούν τα μηλόπαιδα να μιλούν για ινοβέσιο! 😁 Εμενα μια χαρα μου αρεσει το notch οπως μου αρεσει και η τρυπα της Samsung. Εσύ κραζεις το notch αλλα με την τρυπα ολα μια χαρα; Δηλαδή τι μειονεκτημα εχει το notch που δεν το εχει η τρυπα; (περα απο το οτι δεν το εβαλε η Samsung) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Choulio
armitatz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φυλάνε ακόμη σκοπιά στο στρατό; Με αυτο θα τη βαφτισουνε movie night
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Choulio είπε Εμενα μια χαρα μου αρεσει το notch οπως μου αρεσει και η τρυπα της Samsung. Εσύ κραζεις το notch αλλα με την τρυπα ολα μια χαρα; Δηλαδή τι μειονεκτημα εχει το notch που δεν το εχει η τρυπα; (περα απο το οτι δεν το εβαλε η Samsung) Είσαι ο ένας στο εκατομμύριο. Εγώ είμαι από την άλλη πλευρά όπου δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύό, όπως θα διαπιστώσεις αν ανοίξεις το θέμα με το ΧΖ4 και δεις το πρώτο σχόλιο. Εδώ απλά αλληλο πειραζόμαστε με τον συμφορουμίτη fulgore 😄
Choulio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, JcD είπε Είσαι ο ένας στο εκατομμύριο. Εγώ είμαι από την άλλη πλευρά όπου δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύό, όπως θα διαπιστώσεις αν ανοίξεις το θέμα με το ΧΖ4 και δεις το πρώτο σχόλιο. Εδώ απλά αλληλο πειραζόμαστε με τον συμφορουμίτη fulgore 😄 Οχι ειμαστε περισσοτεροι απ'οτι νομιμιζετε χαχα. Απλα ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι το notch ειναι απαραδεκτο αλλα η τρυπα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα