Προς το περιεχόμενο

Βαρεθηκα!Ολα σε ενα.

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 βδομαδες που πηρα καινουργιο υπολογιστη και μαζι πηρα και προβληματα "απειρου καλλους" μαζι με αποριες και ετσι ειπα να τις διατυπωσω σε εσας ολες για να δω το φως μου....

το συστημα εχει ως εξης:

Intel Celeron στα 2.4Ghz

256 DDR

40Gb HD

M/B SiS

DVD/CD-RW (Combo)

GeForce FX 5600-256MB

και ενα modem της κακιας ωρας(δεν θυμαμαι μαρκα)

με Windows XP Home.

1 (προβλημα):

το pointer του mousse καποιες φορες σαλταρει και κανει οτι θελει(για οσους θυμοντε το παλιο μου post -ο δαιμονας ξανα χτυπα- ).Αλλαξα mousse αλλα αυτη την φορα δεν πετυχα τιποτα....(ειναι οπτικα αν αυτο λεει κατι και ειναι της microsoft)ηταν προβλημα που ειχα και στον προηγουμενο υπολογιστη μου αλλα το θεμα ειναι οτι το προβλημα στον παλιο λυθηκε αλλαζοντας το mousse...τωρα ομως;

2 (απορια):

που μπορω να δω μεχρι τι μελλοντικη αναβαθμιση μπορω να δωσω σε θεμα επεξεργαστη;Απο οσο εμαθα κατι παιζει με ενα νουμερο του FSB τι-που πρεπει να κοιταξω για να τσεκαρω;

3 (απορια):

θα ηταν καλο να περασω τα Xp τα pro?

4. (απορια):

ειναι δυνατον να μπορει να δεχτει και SDRAM και DDRAM μνημες η μητρικη ;

γιατι κατι τετοιο αναφερει μεσα στο Manual της...η δεν το καταλαβαινω καλα

εγω;

5. (απορια):

η μητρικη εχει και καρτα δικτυου πανω τι θα πρεπει να κανω για να κοτσαρω

αλλον ενα υπολογιστη για LAN; και ποσα μετρα θα μπορει να ειναι το καλωδιο ετσι ωστε να μην εχω προβληματα επικοινωνιας;

ευχαριστω sorry για την ζαλαδα

Δημοσ.

φιλε ειναι συνδεμενο κανονικα με usb...

παιζει να φταιει κατι αλλο?

θα με ενδιεφεραν και οι προτασεις για το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανω partitions.

Δημοσ.

vasika epidi den prepei na ksereis para polla apo pc (entelws filika den einai kako den genithikame me gnwseis) vres kana filaraki gia epitopia epexigisi einai i kalyteri methodos,gia apantiseis kalyfthika apo ton filtato deathlok

Δημοσ.

δεν ειναι οτι δεν ξερω...βασικα δεν ειναι δυνατον οταν απο 6 χρονων ειμαι μεσα σε αυτα....απλα ειναι καποια θεματα που δεν χρειαστηκε να τα κανω ποτε....

Δημοσ.

1. Mipws gia kapio periergo logo den exeis perasmenous drivers gia usb?Me to mouse logika tha sou dwsane kai ena cd an thimamai kala.

2. Diabase to manual tis mitrikis sou

3. Nai

4. Exartatai apo tin mitriki sou.Ales dexontai sdram alles ddr kai ales kai ta 2(exoune diaforetika slot gia sd kai ddr) alla den kanei na tis exeis tautoxrona

5. Tha xreiasteis ena cross-over kalodio kai mia allh ethernet gia ton alo upologisth. Gia apostasi den kserw na sou pw tin alitheia alla diskola tha breis cross over panw apo 20 metra ektos kai an to ftiakseis monos sou.

Oso afora ta partitions o kalyteros tropos pisteuw tha itane xrisimopoiwntas to cd twn windows (bootable kai kanontas ta partitions prin kan peraseis to leitourgiko otan o sklhros einai akoma aformaristos). Aliws xrisimopoihse kapio programa tou styl partition magic

Δημοσ.

Μήπως το manual λέει ddr SDRAM? Γιατί αν ναι αυτό είναι το όνομα της DDR. Αν σου λέει ότι παίρνει και ddr και SDRAM τότε πρέπει η μητρική σου να έχει δύο χρώματα στα slot για τις RAM και προς Θεού μην βάλεις ταυτόχρονα και τα δύο είδη. Όσο για το ποντίκι κάνε ό,τι σου είχαμε πει σε εκείνο το post (Κάν'το όμως!!! Μην μας πεις ότι το έκανες και να μην έχεις κάνει τίποτα). Ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις και το παλιό το ποντίκι σου. Όσο για τη μητρική, αν παίρνει και τα δύο ήδη Ram καλό θα ήταν να την αλλάξεις αν μπορείς για μια πιο καινούργια, αφού αυτές είναι παλιές, συνήθως άγνωστης μάρκας και παρουσιάζουν προβλήματα. Για partition το προτιμότερο είναι να γίνουν κατά την εγκατάσταση των Windows. (Ζήτα από κάποιον πιο πεπειραμένο να σου δείξει). Αν τώρα έχεις κάνει εγκατάσταση και δε θες να ξανακάνεις format πιστεύω ότι το καλύτερο πρόγραμμα είναι το Partition Magic.

:shock: Kai tora eisai?

LOL

:D :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...