Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

samsung 860 evo

crucial mx500

+1

Απλά το θέμα είναι μήπως με τα ίδια χρήματα μήπως αξίζει καλύτερα να πάρεις κάποιον -ας πουμε-  χαμηλοτερης κατηγορίας όπως αυτον.

Σε pc που δεν κάνουν κάποια εξειδικευμένη εργασία νομίζω πως είναι προτιμοτεροι.Επιπλεων υπάρχει περίπτωση να είναι και γρηγοροτεροι/να έχουν μεγαλύτερο tbw λόγο χωρητικότητας.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, @topos είπε

+1

Απλά το θέμα είναι μήπως με τα ίδια χρήματα μήπως αξίζει καλύτερα να πάρεις κάποιον -ας πουμε-  χαμηλοτερης κατηγορίας όπως αυτον.

Σε pc που δεν κάνουν κάποια εξειδικευμένη εργασία νομίζω πως είναι προτιμοτεροι.Επιπλεων υπάρχει περίπτωση να είναι και γρηγοροτεροι/να έχουν μεγαλύτερο tbw λόγο χωρητικότητας.

Ο συγκεκριμένος αν και 500αρης δεν είναι πιο γρήγορος από τους δύο που αναφέρθηκαν. Τα TBW πλέον δύσκολα τα εξαντλείς χώρια που με τον 860 EVO έχουν το ίδιο. Για χωρητικότητα το ξέρει ο ίδιος. Ανάλογα με την χρήση που κάνει.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ο συγκεκριμένος αν και 500αρης δεν είναι πιο γρήγορος από τους δύο που αναφέρθηκαν. Τα TBW πλέον δύσκολα τα εξαντλείς χώρια που με τον 860 EVO έχουν το ίδιο. Για χωρητικότητα το ξέρει ο ίδιος. Ανάλογα με την χρήση που κάνει.

Δεν έχεις άδικο, απλά όταν συγκρίνουμε βάση χωρητικότητας οι πιο ακριβοί έχουν καλύτερα specs.Οταν όμως συγκρίνεις βάση τιμής τα specs ερχοντε στα ~ιδια με διπλάσια χωρητικότητα.

Για να μην παρεξηγηθεί, έχω πάρει αρκετούς burst για φίλους που κάνουν βασική χρήση στο pc.

Για μένα προτίμησα έναν mx500 crucial λόγο χρήσης -που και πάλι δεν πιστεύω πως θα πιάσω τα 360tbw στην 5ετια, αλλά σύμφωνα με υπολογισμούς πιστεύω πως θα ξεπεράσω τα 100tbw οπότε καλό είναι να υπάρχει "αέρας" σε τέτοια workflows.-Ενας "βασικός" χρήστης δύσκολα να πιάσει 10-15tbw στην 5ετια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...