Προς το περιεχόμενο

VPN σε ΟΤΕ OXYGEN GATEWAY help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω vdsl 100/10 και προσφατα ηρθε ο τεχνικος και μου αλλαξε το combo speedport-asus που ειχα σε bridged mode, και εβαλε το oxygen multigateway για να εχουμε και voip τηλεφωνια.

Ολα καλα αλλα δεν μπορω με τιποτα να κανω την vpn να παιξει (L2TP/IPsec)

Εχω κανει setup ddns απο changeip και δουλευει, αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, δεν παιζει ουτε αν βαλω κατευθειαν την ip που παιρνει το Modem.

Τα εχει καταφερει κανεις σε αυτο το router?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

δες αν σε έχουν πίσω απο NAT(δηλαδή δεν σου έχουν δώσει καθαρή public IP) το κανει πολύ συχνά τελευταία ο ΟΤΕ....

μπορεις και μόνος σου να το δεις αν ταιριάζει η IP που έχει πάρει το μόντεμ σου με αυτή που βλέπεις σαν public από το pc σου εδώ https://www.whatismyip.com/what-is-my-public-ip-address/

αν όντως εισαι σε ΝΑΤ δεν πρόκειται ποτέ να δεις το VPN σου απέξω

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 1:15 ΜΜ, poihths είπε

δες αν σε έχουν πίσω απο NAT(δηλαδή δεν σου έχουν δώσει καθαρή public IP) το κανει πολύ συχνά τελευταία ο ΟΤΕ....

μπορεις και μόνος σου να το δεις αν ταιριάζει η IP που έχει πάρει το μόντεμ σου με αυτή που βλέπεις σαν public από το pc σου εδώ https://www.whatismyip.com/what-is-my-public-ip-address/

αν όντως εισαι σε ΝΑΤ δεν πρόκειται ποτέ να δεις το VPN σου απέξω

Πισω απο ΝΑΤ δεν ειμαι οι Ip ιδιες.

Εχω σπασει το κεφαλι μου δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Απο firewall εχω ανοιξει οτι με αφηνει να ανοιξω, αλλα δεν ξερω μηπως παιζει κατι εκει?

Το DDNS (αν και μου λεει wrong username password) δουλευει, γιατι αν κανω ενα tracert με πεταει στην Ip μου, η αν το βαλω στον browser το domain με πεταει στο Login του oxygen (αν και δεν μπαινει με τα credentials μου απο wan ειτε κατυυθειαν με την Ip στον Browser ειτε με to domain του changeip)

O οτε προφανως καμια βοηθεια.

Επισης ping στην ip μου απο wan δεν απανταει (λογικο) αλλα δεν μπορω να κανω telnet στο router απο lan ενω θα επρεπε. γραφει telnet enabled.

Αυτες ειναι οι ρυθμισεις στο oxygen, εχω δημιουργησει ppp user (υποθετω ειναι τα credentials για το Login στην vpn) αλλα δεν...

Capture.JPG.f7b71fb1be4cc79a93e4d172028d7720.JPG

To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο που εχει ο οτε την "προστασια απο κακοβουλες επιθεσεις¨ ή οπως το λενε, αλλα θυμαμαι οτι το ειχα απενεργοπιησει παλια και τωρα δεν μπορω να βρω τον κωδικο της συνδεσης, δεν θυμαμαι που τον εχω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, μήπως ξέρει κανεις πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε να γίνεται ping η WAN? έχω κάμερες αλλά δεν λειτουργούν.

Από το control panel του ΟΤΕ έχει απενεργοποιηθεί ήδη η επιλογή για αυξημένη προστασία  (firewall).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Γνωρίσει κάποιος πώς λειτουργεί το 4G Module που μπορείς να βάλεις στο router? Αναφέρομαι σε περίπτωση βλάβης της τηλεφωνικής γραμμής, απλά βάζεις πάνω το 4G usb stick και συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο?

Επεξ/σία από MrLifeguard
  • 3 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/10/2019 στις 3:44 ΜΜ, xxiris είπε

Καλησπέρα. Με vpn συνδρομή πώς το συγκεκριμένο router το ρυθμίζουμε τελικά?

Εγω δεν το εχω καταφερει ακομα παντως..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλει Firmware Upgrade. Έφαγα και εγώ πολλές μέρες μέχρι να το βρω. Στο τελευταίο firmware παίζει μια χαρά το VPN

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα παλεύω εδώ και μέρες να παίξει το vpn στο oxygen και δεν μπορώ με καμία κυβέρνηση. 

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το τελευταίο firmware γιατί δεν το βρίσκω αυτό που κατέβασα από cosmote δεν είναι το τελευταιο. 

Model    HDI34201.N3A2UV
Version    OTE01_1.0.0
Build    fw2019101515
Last Upgrade    Successful
Wed Apr 1 04:08:08 2009

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...