duende Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Καλά εσυ κάνε κουμάντο για πάρτι σου και ασε τον φίλο να κάνει για το δικό του . Φυσικα και δεν θα δεχθεί μονο αντικατάσταση . Όταν θα πάει στο δικαστήριο την κατασκευάστρια εταιρία τι θα πει ρε φίλε ; Προκλήθηκε έκρηξη από την συσκευή επειδή το λέω εγω και άκουσε ένα μπαμ ο Μάκης ο μανάβης ο γείτονας ; χαχαχ ενταξει, ο,τι πεις "φιλε". και btw εγω δε του ειπα τι να κανει, ειπα τη γνωμη μου, πως τα βλεπω ρεαλιστικα. εσυ ως "συνηγορος" απο την αλλη του λες τι να κανει. ας τους παρει και τα σωβρακα αν τα καταφερει, ποσως
sphinxgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Κάτι περίεργο παίζει. Θεωρώ δεδομένο πως έπεσε κάτι κρύο πάνω στο τζάμι απο κάπου (απο μέσα / αν το ψάρι ήταν παγωμένο ή απ έξω τυχαία απο κάπου). Το βλέπω αδύνατον να έσκασε απο μόνο του (εκτός αν ήταν σφραγισμένος ο φούρνος και δεν μπορούσε να εκτονώσει την πίεση κλπ)
HateMe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Ξέθαμα, επειδή έτυχε να δω ένα στορυ στο ινστα από μια φίλη και έψαξα να δω αν το έπαθε κάποιος άλλος και βρήκα το thread. @Kenny McCormick έτσι της έγινε ; 1
lector Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μπορω να φανταστω το σκηνικο. - μαμαααααα εσπασε το τζαμι του φουρνου - ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΡΥ ΠΡΩΤΑ
SaFiS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Για να σκασει μονο του ενα τζαμι, το πιο πιθανο σεναριο ειναι θυλακας αερα μεσα στο γυαλι κατα την κατασκευη του. Παρομοιο Pitsos εχω και εγω δεν παιζει σεναριο πιεσης μεσα στον φουρνο, εχει αρκετο εξαερισμο…
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 12:14 ΠΜ, lector είπε Μπορω να φανταστω το σκηνικο. - μαμαααααα εσπασε το τζαμι του φουρνου - ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΡΥ ΠΡΩΤΑ οχι ρε.... το παιδί είχε πάρει ήδη φωτιά και η μαμά το έβγαζε στορι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα