Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι πραγματικά σοκαρισμένος... ένας φούρνος πάγκου γνωστής αλυσίδας πριν λίγο ΕΣΚΑΣΕ ενώ ήταν σε λειτουργία στο σπίτι της αδερφής μου.

Ουσιαστικά εκσφενδονίστηκε το χερούλι και έσπασε το εξωτερικό τζάμι και φύγαν θραύσματα από γυαλί με μεγάλη πίεση παντού!

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς και ειδικά η μπέμπα που της αρέσει να κοιτάει από το τζάμι του φούρνου.

Τι να κάνω; Ευχαριστώ!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Μήπως σου έπεσε νερό πάνω στο τζάμι; 

Όχι δεν υπήρχε νερό στο τζάμι.

1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Καταρχην για ποιο λογο εσκασε ? (νερο,υπερθερμανση κτλ)

Ποιος ειχε κανει την εγκατασταση ?

Δεν ξέρω τον λόγο και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω

Την εγκατάσταση την έκανε ηλεκτρολόγος που κλήθηκε αμέσως να το δει και κάνοντας ελέγχο είπε ότι όλα είναι καλά από ηλεκτρολογικής άποψης.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kenny McCormick είπε

Όχι δεν υπήρχε νερό στο τζάμι.

Δεν ξέρω τον λόγο και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω

Την εγκατάσταση την έκανε ηλεκτρολόγος που κλήθηκε αμέσως να το δει και κάνοντας ελέγχο είπε ότι όλα είναι καλά από ηλεκτρολογικής άποψης.

Να σας το πιστοποιησει γραπτως και να καλεσετε την αντιπροσωπεια...

Εαν ηρθε και πυροσβεστικη ή αστυνομια μετα το μπαμ να ζητησετε και απο κει καταγραφη συμβαντος

• Like 4
Δημοσ.

Ο ηλεκτρολόγος θα έφταιγε που σύνδεσε τρία καλώδια;;; λογικά κάποια αστοχία στο τζάμι θα υπήρχε με αποτέλεσμα να σπάσει. Όταν λες ότι έσκασε εννοείς το τζάμι σωστά; γιατί δεν έχει κάτι άλλο ο φούρνος το οποίο σκάει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Ο ηλεκτρολόγος θα έφταιγε που σύνδεσε τρία καλώδια;;; λογικά κάποια αστοχία στο τζάμι θα υπήρχε με αποτέλεσμα να σπάσει. Όταν λες ότι έσκασε εννοείς το τζάμι σωστά; γιατί δεν έχει κάτι άλλο ο φούρνος το οποίο σκάει. 

Απλα το1ο  πραγμα που θα σου πει μια αντιπροσωπεια ειναι ποιος εκανε την εγκατασταση ?

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Ναι το εξωτερικό τζάμι "έσκασε" θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λίγο. Ρε παιδιά είμαι εξοργισμένος και σαστισμένος ένα λεπτό πριν η μητέρα μου κοίταζε από το τζάμι αν είχε γίνει το φαγητό αν έσκαγε εκείνη την ώρα;; Ο φούρνος μετά την έκρηξη συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Κάλεσε αστυνομία ή πυροσβεστική ,ζητά έγγραφη διαπίστωση του Ηλεκτρολόγου και επικοινωνία με την εταιρεία 

Με τι αιτιολογία να καλέσω την αστυνομία; Τη ζήτησα τη διαπίστωση πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και αυτό που μου είπε είναι ότι το τζάμι δεν καλύπτεται από την εγγύηση και ότι θα έρθει δικός τους τεχνικός να το δει και να πει αν θα γίνει αντικατάσταση. Εγώ πως μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν θα ρθει κάποιος και θα τα πειράξει για παράδειγμα;

Δημοσ.

Δε θα "έσκασε" ο φούρνος... το τζάμι θα ράγισε απ'τη διαστολή κι απ'την πίεση θα πέταξε γυαλί. Λογικά αυτό είναι αφού συνέχισε να λειτουργεί. Γνώμη μου είναι ότι είναι ή κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο την αιτία είναι δυνατόν να καταλάβουμε και αυτή δεν είναι άλλη από το οτι δημιουργήθηκε μεγάλη πίεση στο εσωτερικό χωρίς καμία δυνατότητα εκτόνωσης (οι φούρνοι συνήθως έχουν γύρω γύρω στην πόρτα αρκετό κενό για να φεύγει ο ζεστός αέρας). Έτσι... εκτονώθηκε απότομα. Το γιατί βέβαια παραμένει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...