doctorScien Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Εχω το εξής πρόβλημα, αφορα κυρίως μεγάλα αρχεία (ταινίες). Μετά από μία αναδόμηση του RAID λόγω λαθών στο filesystem.. πολλά αρχεία ναι μεν υπάρχουν στο σωστο μέγεθος ..όμως κάποια τμήματα τους είτε λείπουν ειτε έχουν καταστραφεί.. Το ερώτημά μου είναι επειδή όλα ήταν κατεβασμένα απο το μ torrent εαν τα προσθέσω εκεί και του επιβάλω να κάνει force check.. θα καταφέρει να βρεί το λάθος/ελλιπή τμήματα με προφανές όφελος σε μία ταινια πχ 10gb .. να κατεβάσω μόνο 10mb? Με άλλα λόγια το μtorrent ή κάποιο άλλο torrent app μπορούν να κάνουν crc τεστ? Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ναι, το κάνουν όλα αυτό. Αρκεί να τους δώσεις το ίδιο torrent αρχείο και να μην έχεις αλλάξει όνομα στα αρχεία. Αν είναι ήδη στην λίστα σου μπορείς να κάνεις με δεξί κλικ force check. 1
doctorScien Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση.... το ερώτημα είναι μετά το forced recheck και τα λάθη που θα βρεί θα πετάξει έξω όλο το αρχειο και θα το ξανακατεβάσει από την αρχή ή θα διορθώσει ΜΟΝΟ τα λάθος κομμάτια?
doctorScien Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως ειπα και παραπάνω το θέμα ειναι ότι δεν έχει πολλά αρχεία να τεστάρει .... δεν ειναι σε φυσικα κομμάτια η ταινία οπότε θα πετάξυ το ένα απο τα πχ 30.... είναι ένα μεγάλο αρχειο..... θα το βρεί λάθος και θα το ξανακατεβάσει ολο από την αρχή ή θα αντικαταστήσει τα λάθος τμήματα μονο (αυτό προϋποθέτει λειτουργία file compare και όχι απλό crc) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ... με το σκεπτικό ότι αν και τα αρχείο είναι ένα επειδή το κατέβασμα γίνεται από την φύση των torrent απο <<κομμάτια>> από διάφορες πηγές ..θα πρέπει να κράταει ενα crc για το κάθε <<πακέτο/κομμάτι>> Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από doctorScien
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, doctorScien είπε θα αντικαταστήσει τα λάθος τμήματα μονο Αυτό θα κάνει. Αν όμως είναι όλο το αρχείο λάθος θα το κατεβάσει όλο από την αρχή. Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές, ακόμα και για re-seeing σε torrent που μου ζητήθηκε. έκανα την ίδια ακριβώς διαδικασία και όταν κατέβασα το torrent και το πέρασα το ut του είπα να αποθηκεύσει στον φάκελο που ήταν τα αρχεία και έκανε αυτόματα forve recheck, βρήκα τα αρχεία οκ (εκτός από ένα nfo αρχείο 10Kb που είχα σβήσει και το ξανακατέβασε) και όταν τελείωσε το έβαλε σε seeding. Δε σβήνει όμως τίποτα, δηλαδή αν έχεις βάλει μέσα στον φάκελο και άλλα αρχεία δε θα τα πειράξει και δε θα σβήσει κανέναν φάκελο. Από την άλλη, αν δε μας πιστεύεις κάνε ένα τεστ σε ένα μικρό torrent και δες τι θα κάνει.
doctorScien Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.. ΘΑ ΜΠΩ ΜΕ ΕΝΑ HEX EDITOR SE ENA TORRENT που έχω κατεβάσει NA ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ FORCE CHECK... ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί θέλεις να αλλάξεις το torrent; Σβήσε καλύτερα ένα μικρό αρχείο ή άλλαξε ένα text αρχείο και κάνε recheck Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από micos000
doctorScien Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, micos000 είπε Γιατί θέλεις να αλλάξεις το torrent; Σβήσε καλύτερα ένα μικρό αρχείο ή άλλαξε ένα text αρχείο και κάνε recheck Παιδια το προβλημα μου είναι ότι μετα την ανάκτηση από το raid έχω αλλοιωμένες ταινίες δηλαδή η ταινία (1 αρχειο) έχει την κανονική διάρκεια και μέγεθος ΜΟΝΟ ΠΟΥ πχ το 30-32 λεπτό ειτε έχει trash είτε έχει κομμάτι απο άλλη ταινια.... τις περισσότερες φορές παίζει οκ πχ μεχρι το 30 λεπτο και μετα κρασάρει....Με ενδιαφέρει αν το μtorrent μπορει με το recheck να βρει τα αλλοιωμένα τμήματα μέσα στο ένα και μοναδικό αρχείο .. και να τα ξανακατεβάσει...
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μα σου είπα δύο φορές ότι γίνεται και ότι το έχω κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα