Plapoutas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, μόλις παράγγειλα το ρολόι του τίτλου γιατί ήθελα να πάρω κάποιο φτηνό και αξιόλογο.. έχω βέβαια μερικές ερωτήσεις. Η οθόνη αξίζει ή έχει κακές γωνίες θέασης; Μπορώ να χειρίζομαι το Spotify μέσω του ρολογιού; Η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου; Που μπορώ να βρω το παρακάτω μπρασελέ ώστε να μην χρειάζεται να περιμένω 2-3 βδομάδες για να μου έρθει; Μπορώ να ελέγχω τις ειδοποιήσεις του κινητού μου; Δηλαδή όταν μου έρχεται μήνυμα στο Telegram έχω την επιλογή να το μαρκάρω ως αναγνωσμένο, γίνεται να το κάνω μέσω του ρολογιού;
what_if Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) το εχω απο αρχες Δεκεμβρη η οθονη ειναι λιιιγο μικρη αλλα ολα τα λεφτα ,οσο υπαρχει φως φαινεται μια χαρα ,εγω το εχω ρυθμισει μετα τις 4 το απογευμα να φωτιζεται αυτοματα οταν το κοιταω δεν μπορεις να χειριστεις τπτ μεσω του ρολογιου η μπαταρια ειναι αναλογως την χρηση, αλλα δεν θα βρεις μεγαλυτερη ,τουλαχιστον εναν μηνα θα ελεγα πολυ χοντρικα μπρασελε αγορασα απο aliexpress κ ειναι πολυ καλο ,μπορεις να βαλεις εναν οποιονδηποτε ταιριαζει αλλα δεν θα εχεις το κολπο που μπαινοβγαινει χωρις εργαλεια αν δεν ειναι ειδικα για το bip μπορεις να δεις ειδοποιησεις απο οποιαδηποτε εφαρμογη αλλα δεν μπορεις να αλληλοεπιδρασεις αυτα ειναι ελληνικα watchfaces που εχω φτιαξει https://amazfitwatchfaces.com/bip/search/?author=omh Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από what_if 1
newsformobiles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Το bip μπορεί να γίνει και πλήρως ελληνικό πια. Έχει βγει ελληνικό firmware στο itechnews.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα