Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

censOred έρχεται λίαν συντόμως..

elenita πόσα έτη τη ταϊζεται τα ξερά χόρτα της Εύβοιας; Και εγώ Ερετριανά λέω να φέρω γιατί εκεί έχω εξοχικό και τα καφετιά ή πράσινα στάχυα είναι άπειρα εκεί (ανάλογα την εποχή).

Να ξέρω πως δεν θα την πειράξουν ή δεν θα τις λείψουν βιταμίνες (αν και θα τη ξεκινήσουμε μήλα / πορτοκάλια σύντομα).

Επίσης, κρούσμα με το να μασάει πράγματα του σπιτιού και καλώδια δεν έχει παίξει; Πόσων ετών είναι το κουνελάκι σας;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, elenita^ είπε

γεια σου stammer (άργησα να ξαναμπώ στο forum)

Εμείς το κουνελάκι μας το έχουμε ελεύθερο στο μπαλκόνι (εννοείται ότι δεν μπορεί να πέσει έχουμε ψηλό κράσπεδο) του έχω ένα χάρτινο μεγάλο κουτί με πορτάκια για να μπαίνει μέσα και σε μπολάκια το φαγητό του το νερό του. Την ανάγκη του την κάνει σε μια γωνία (εκεί που είναι το λούκι για τα νερά). Και εννοείται ότι όταν είμαστε σπίτι μπαίνει μέσα και αλωνίζει όλα τα δωμάτια.

Τώρα που κάνει κρύο κάθεται και δίπλα στη σόμπα μαζί μας....

Τα ξερά χόρτα μου τα φέρνει η μητέρα μου όταν πηγαίνει στο χωριό μας (στην Εύβοια) σε τσουβάλι και κρατάνει για πολύ καιρό.

Ωραία ιδέα το μπαλκόνι, όντως, αλλά τώρα τον χειμώνα την παλεύει με το κρύο? Δεν το έχετε καθόλου σε κλουβί δηλαδή ε? Καλά κάνετε να σου πω την αλήθεια, ούτε εμένα μ'αρέσει αυτό το concept. Ένα τελευταίο βασικό ερώτημα θέλω να σου κάνω που με "τρώει". Με τι συχνότητα θα έλεγες οτι κάνει τις ανάγκες του? Είναι πολλές φορές ή έχει 1-2 φορές την ημέρα?

Δημοσ.

Άνετα έχω διαβάσει παλεύει το κρύο, ειδικά με μια φωλίτσα, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο δεν θα αντέχει το κατακαλόκαιρο. Δε κάνει κρύο στην Ελλάδα ρε..

Το κουνέλι ζει άψογα στους 10 με 23 βαθμούς κελσίου. Με τους 28, θα έχει μεγαλύτερο θέμα απ' όσο με τους 5 βαθμούς κελσίου..

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα

Το κουνελάκι μας θα κλείσει τα 3 τον Μάιο. Το έχουμε από 2 μηνών.

Δεν έχουν πρόβλημα με το κρύο. Μόνο όταν έκανε τον χιονιά τον είχα μέσα στην τουαλέτα όταν λείπαμε με το φαγητό του το νερό του και στρωμένα χαρτόνια και μοκετούλα για να κάθεται.

Έρχεται και κάθεται δίπλα μας στη σόμπα (μαζεύει ζέστη) και μετά από ώρα πάει και ξαπλώνει στα πλακάκια που έχει δροσιά.

Το θέμα με τα κακάκια είναι μεγάλο... κάνει συνέχεια...!! Αφού όλο μασουλάει...

Το δικό μας επειδή είναι αρσενικό κατουράει και σε κάποια συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού (όπως στην είσοδο). Μήπως μαρκάρει την περιοχή του... δεν ξέρω...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, elenita^ είπε

καλημέρα

Χαίρω πολύ.. Γι' αυτό εγώ δεν το αφήνω ελεύθερο με τίποτα.. μου φαίνεται τρομαχτικό..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elenita^ είπε

Το δικό μας επειδή είναι αρσενικό κατουράει και σε κάποια συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού (όπως στην είσοδο). Μήπως μαρκάρει την περιοχή του... δεν ξέρω...

Επομένως η γυναίκα μου σίγουρα θα κάνει πράξεις τα λόγια (οτι αν φέρω κουνέλι, έχω φύγει χθες!) :fear:

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Stamer είπε

Επομένως η γυναίκα μου σίγουρα θα κάνει πράξεις τα λόγια (οτι αν φέρω κουνέλι, έχω φύγει χθες!) :fear:

😀😀😂😂😃 τι κρίμα όμως!!!! είναι τόσο ήσυχα, δεν φωνάζουν, δεν γαβγίζουν. Του δικού μας του αρέσουν τα χάδια, σε γλύφουν .... είναι γλυκούλικα!!!

Έχω 3 παιδιά (αγόρια) ... ο άντρας μου δεν ήθελε με τίποτα κουνέλι... ακόμα και τώρα μου πετάει σπόντες...

22 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Χαίρω πολύ.. Γι' αυτό εγώ δεν το αφήνω ελεύθερο με τίποτα.. μου φαίνεται τρομαχτικό..

Ελπίζω να του έχεις μεγάλο κλουβί!!!!! Νάνο κουνελάκι έχεις????

Δημοσ.

^ Γιατί να μην θέλει κουνέλι; Πήγαινε του κανέναν σκύλαρο μέχρι και βρωμερά χελωνάκια και μετά θα πει το κουνέλι κουνελάκι.

Ναι, του έχουμε παρκάρα μεταλλική στο πάτωμα, με διάφορα μέσα να περνάει το χρόνο του. Είναι τουλάχιστον 1.5 τ.μ.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 1:59 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Ναι, παραγγείλαμε από zooplus και τα περιμένω μέρες από το Τζέρμανυ. Να ευχαριστήσω APOLL , όντα καλύτερες τιμές! ;)

Να ρωτήσω πόσες μέρες χρειάστηκε τελικά για να ερθει από zooplus?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Να ρωτήσω πόσες μέρες χρειάστηκε τελικά για να ερθει από zooplus?

Το πολύ 7 εργάσιμες! Αλλά μερικές φορές είναι σε έλλειψη, άρα πρόσεξε το αυτό..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...