Προς το περιεχόμενο

P20 pro dual 6ram 128gb vs s8+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Για πειτε μου βρε παιδια ειναι καλυτερο το P20 pro dual 6ram 128gb απο το s8+ σε χαρακτηριστικα και γενικα αξιζει η ανταλαγη που μου προτεινουν;

Δημοσ.

Γνωμη μου καλυτερο το p20 pro (πολυ καλυτερη μπαταρια ,καμερα) με χειροτερη ομως οθονη.Αυτο για καποιους ειναι το σημαντικοτερο.Το video επισης του p20 pro ειναι μετριο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλημερα σας.Για πειτε μου βρε παιδια ειναι καλυτερο το P20 pro dual 6ram 128gb απο το s8+ σε χαρακτηριστικα και γενικα αξιζει η ανταλαγη που μου προτεινουν;

Αν εξαιρέσουμε ότι το S8+ έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και παίρνει sd ναι το Pro είναι καλύτερο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν εξαιρέσουμε ότι το S8+ έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και παίρνει sd ναι το Pro είναι καλύτερο.

Εχει αισθητη διαφορα στην οθονη; Παραπανω ο φιλος μας λεει και για το βιντεο οτι ειναι μετριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Εχει αισθητη διαφορα στην οθονη; Παραπανω ο φιλος μας λεει και για το βιντεο οτι ειναι μετριο...

Σε γενικες γραμμες ειναι ισαξια κινητα, εννοω οτι σε καθημερινη χρηση δεν προκυτε να καταλαβεις τιποτα αξιοσημειωτες διαφορες.

Το μονο που ισως αντιληφθεις ειναι την λιγο καλυτερη αυτονομια του p20.

Αν βαρεθηκες το σ8 καντο για την αλλαγη και μονο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Το S8+ έχει Super Amoled(1440*2960).

Το Pro έχει Amoled(1080*2240).

Το βίντεο δεν θα το έλεγα μέτριο αλλά ούτε και τέλειο.

Πάντως το Pro έχει σε αργή κίνηση 960fps και το S8+ έχει 240fps

Για μένα για να συγκριθεί το Pro πρέπει να είναι S9/9+ ή Note 9 που φυσικά είναι καλύτερα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το S8+ έχει Super Amoled(1440*2960).

Το Pro έχει Amoled(1080*2240).

Το βίντεο δεν θα το έλεγα μέτριο αλλά ούτε και τέλειο.

Πάντως το Pro έχει σε αργή κίνηση 960fps και το S8+ έχει 240fps

Για μένα για να συγκριθεί το Pro πρέπει να είναι S9/9+ ή Note 9 που φυσικά είναι καλύτερα.

Το s8 εχει καλυτερη οθονη.

Σε ποιοτητα βιντεο επισης ειναι καλυτερο

Επισης μπορει να επεκτεινεις την μνημη με sd που στο p;20 δεν μπορεις.

Το p20 εχει καλυτερη μπαταρια

Εχει λιγο καλυτερη καμερα overall

Υπερτερει στην λειτουργια αργης κινησης

Εχει εσωτερικη μνημη 128gb

Γενικα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους σε γενικες γραμμες  κοντα ειναι.

Δλδ απ το s8+ στο pro εγω περισσοτερο σαν sidegrade το βλεπω  δεν το λες και upgrade.

Aπο κει και περα βεβαια ειναι και θεμα προωπικου γουστου,

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω φαγωθει να το αλλαξω (s8+)...το βαρεθηκα. Η καμερα με ενδιαφερει προτιστως ,όπως εχω αναφερθει και παλαιότερα. Μαλλον θα το ανταλαξω και με μια διαφορα 80 ευρω...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το s8 εχει καλυτερη οθονη.

Σε ποιοτητα βιντεο επισης ειναι καλυτερο

Επισης μπορει να επεκτεινεις την μνημη με sd που στο p;20 δεν μπορεις.

Το p20 εχει καλυτερη μπαταρια

Εχει λιγο καλυτερη καμερα overall

Υπερτερει στην λειτουργια αργης κινησης

Εχει εσωτερικη μνημη 128gb

Γενικα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους σε γενικες γραμμες  κοντα ειναι.

Δλδ απ το s8+ στο pro εγω περισσοτερο σαν sidegrade το βλεπω  δεν το λες και upgrade.

Aπο κει και περα βεβαια ειναι και θεμα προωπικου γουστου,

Εγώ τα ξέρω σε εμένα γιατί μου τα λες? 😋

35 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Εχω φαγωθει να το αλλαξω (s8+)...το βαρεθηκα. Η καμερα με ενδιαφερει προτιστως ,όπως εχω αναφερθει και παλαιότερα. Μαλλον θα το ανταλαξω και με μια διαφορα 80 ευρω...

Για μένα αν θες την αλλαγή και σε "τρώει" να το αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού μιλάμε για το P20 (Pro) και σε ενδιαφέρει πρωτίστως η κάμερα τότε ναι αν σε "τρώει" κάνε το βήμα! Όχι ότι πάει πίσω το S8+ απλά καταλαβαίνω πως είναι όταν σε πιάνει η κάψα για αλλαγή... Με το P20 Pro θα έχεις ένα καινούργιο παιχνίδι να ασχοληθείς (ειδικά όσον αφορά την κάμερα) να το πω και έτσι 😋.

Παρ'όλα αυτά παίζουν κάποιες λεπτομέριες όπως IP68 vs IP67, HDR 10 Screen vs Non HDR, Gorilla Glass 5 κτλ στις οποίες υπερτερεί το S8+ άλλα οκ μπορείς να τα παραλείψεις αυτά αφού δίνεις προτεραιότητα στην κάμερα...

Πληροφοριακά πάλι αν μιλούσαμε για το απλό P20 και όχι το Pro θα σου έλεγα κάτσε στα αυγά σου δεν αξίζει η αλλαγή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Αφού μιλάμε για το P20 (Pro) και σε ενδιαφέρει πρωτίστως η κάμερα τότε ναι αν σε "τρώει" κάνε το βήμα! Όχι ότι πάει πίσω το S8+ απλά καταλαβαίνω πως είναι όταν σε πιάνει η κάψα για αλλαγή... Με το P20 Pro θα έχεις ένα καινούργιο παιχνίδι να ασχοληθείς (ειδικά όσον αφορά την κάμερα) να το πω και έτσι 😋.

Παρ'όλα αυτά παίζουν κάποιες λεπτομέριες όπως IP68 vs IP67, HDR 10 Screen vs Non HDR, Gorilla Glass 5 κτλ στις οποίες υπερτερεί το S8+ άλλα οκ μπορείς να τα παραλείψεις αυτά αφού δίνεις προτεραιότητα στην κάμερα...

Πληροφοριακά πάλι αν μιλούσαμε για το απλό P20 και όχι το Pro θα σου έλεγα κάτσε στα αυγά σου δεν αξίζει η αλλαγή. 

Ναι η καμερα ειναι για μενα ειναι το πρωτο που κοιταω και κατα δευτερο η οθονη σε ιντσες. Τα αλλα δεν με πολυ ενδιαφερουν οπως αυτα που αναφερεις. Ενταξει σε ολες τις συσκευες κατι υπαρχει ...κατι αλλο λειπει. Καμμία δεν ειναι τελεια.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα πηρα το P20 PRO (ανταλαγή). Αλλη συσκευη,διαφορετική με οντως καλυτερη καμερα απο το S8+ απο τις πρωτες εντυπωσεις και με καλυτερη μπαταρία. Ιδωμεν...

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...