Προς το περιεχόμενο

Samsung S7 Huawei p20lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θέλω να ρωτήσω ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά τα έχω βρει τα ιδι λεφτ μεταχειρισμένα σ ριστη κατάσταση (150€) ποιο αξίζει περισσότερο δεδομένου ότι το S7 είναι τρομερό κινητό το ξαναείχα αλλά πάει 3 χρόνων και του Huawei που έχω δει καλές κριτικές αλλά και θέματα κια που το s7 δεν τα έχει. Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα το s7 για πολυ καιρο και εχω δουλεψει και το p20 lite αρκετα.Επισης δουλευω αρκετα και το μεγαλυτερο αδελφακι του το p20.

Υπαρχουν συν και πλυν και στα 2.

Galaxy S7

+πολυ καλη μπαταρια
+πιο ποιοτικη οθονη (amoled , always on display)
+wireless charging
+ip68
-microusb 2.0
-συνολικο μεγεθος

huawei p20lite

+μεγαλη οθονη , ωραια χρωματα.ips
+fm radio
+usb-c
-wifi (δεν ειναι dual band και εχω παρατηρησει οτι πιανει χαμηλοτερες ταχυτητες με το ρουτερ οταν διπλα του αλλο κινητο με dual band στο wifi επιανε πολυ μεγαλυτερη).
-wireless charging

Δεν αναφερομαι στην συγκριση στις καμερες..δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη.Και με τα 2 κινητα εχω δει ωραιες φωτος και βιντεος..δεν μπορεσα να τα συγκρινω γιατι δεν το εχω το s7 πλεον.Αλλα και με το p20 lite ξαφνιαστηκα ευχαριστα με τις φωτος που βγαζει .Δεν φτανει σε ποιοτητα ακριβα κινητα , αλλα η δουλεια γινεται με το παραπανω.
Επισης πρεπει να αναφερω οτι με το s7 ενοιωθα λιγο πιεσμενος οσον αφορα το μεγεθος...ειναι πολυ μαζεμενο κινητο , με πολυ μαζεμενη οθονη...το p20 lite εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη.
Επισης το p20 lite  εχει notch και virtual keys .Αλλοι τα γουσταρουν αυτα αλλοι οχι.Τελος το custom ui της huawei ειναι πολυ προσεγμενο , με πολλες επιλογες και βολικες custom-ιες.

Αν μιλαγες για p20/p20 pro vs s7  θα σου λεγα πηγαινε  huwaei.Αλλα μεταξυ p20 lite / s7 , αν εξαιρεσουμε οτι το s7 ειναι πιο παλιο μοντελο χρονολογικα , ειναι σχεεεεδον ισοδυναμα.

ΕΔΙΤ : Η καμερα του s7 τεχνικα φαινεται ανωτερη , αλλα ξερουμε οτι μεγαλο ρολο παιζει και το software ...για αυτο δεν μπορω να πω οτι σιγουρα ειναι καλυτερη του ενος ή του αλλου.Πολυ πιθανον να ειναι λιγο καλυτερη του s7,

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάλυψε τα πιο πολλά ο mphxths. Η πίσω καμερα του S7 υπερεχει. Κυρίως το βράδυ. Ενω καλυτερη σελφι εχει το P20 lite αν σε ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από Christos c_k
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...