l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ilias Kiritsis είπε Συγνώμη φίλε εσύ βλέπεις την κάρτα γραφικών. Εγώ φίλε μου ούτε πίνω ούτε καπνίζω είμαι άνθρωπος που μπορώ να στερηθω πράγματα για να αγοράσω αυτό που βλέπεις εσύ και βγάζεις το συμπέρασμα.Φιλε μάθε πρώτα να υπολογίζεις και μετά έλα να μιλήσουμε. Θεωρώ ότι έχω μάθει μια χαρά να υπολογίζω και να λαμβάνω όλες τις παραμέτρους όπως και γνωρίζω να απλώνω τα πόδια μου στο βαθμό που με παίρνει. Οπότε ναι, δεν θα μείνω αλλού για να πάρω εγώ κάτι αλλά θα μείνω μόνος και θα το πάρω όποτε μπορώ και εάν μπορώ, ακόμη και ποτέ. Το προτιμώ άλλωστε, ως μια λιγότερο εγωιστική λύση, από το να γίνομαι βάρος και να δίνω λογαριασμό σε άλλους. 1
vagos789 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ως φοιτητης ειχα αλλαξει καρτα γραφικων...για να μπορω να παιζω Tomb Raider....βρηκα εργασια για να καλυψω ολες τις αναγκες "πολυτελειας", ολα τα αλλα ομως τα ειχα λυμενα. Δεν ειναι ντροπη να παιρνεις λεφτα απο τους γονεις σου εφοσον..αυτοι εχουν.Αν πρεπει ο πατερας σου να κανει διπλοβαρδια στη ταβερνα για να παρεις εσυ iphone και να μιλας ειρωνικα για οσους εχουν "μπακατελα", τοτε και παλι ντροπη δεν ειναι,αλλα στη ζωη σου ενδεχεται να δυσκολευτεις πολυ αν δεν λεγεσαι Λατσης στο επιθετο 1
Ilias Kiritsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, l337 είπε Θεωρώ ότι έχω μάθει μια χαρά να υπολογίζω και να λαμβάνω όλες τις παραμέτρους όπως και γνωρίζω να απλώνω τα πόδια μου στο βαθμό που με παίρνει. Οπότε ναι, δεν θα μείνω αλλού για να πάρω εγώ κάτι αλλά θα μείνω μόνος και θα το πάρω όποτε μπορώ και εάν μπορώ, ακόμη και ποτέ. Το προτιμώ άλλωστε, ως μια λιγότερο εγωιστική λύση, από το να γίνομαι βάρος και να δίνω λογαριασμό σε άλλους. Δεν έχεις μάθει να υπολογίζεις γιατί κάποια έξοδα δεν τα έχεις υπολογίσει όπως την καθαριότητα σου το ντύσιμο σου α και κάτι άλλο άνθρωπος είσαι θα χρειαστεί να πας σε γιατρό με τι θα πληρώσεις με τρίχες εκτός αν είσαι ρομπότ. Δεν γίνομαι βάρος σε κανέναν αναλαμβάνω τις ευθύνες μου από το 16 μου.
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ilias Kiritsis είπε Δεν έχεις μάθει να υπολογίζεις γιατί κάποια έξοδα δεν τα έχεις υπολογίσει όπως την καθαριότητα σου το ντύσιμο σου α και κάτι άλλο άνθρωπος είσαι θα χρειαστεί να πας σε γιατρό με τι θα πληρώσεις με τρίχες εκτός αν είσαι ρομπότ. Δεν γίνομαι βάρος σε κανέναν αναλαμβάνω τις ευθύνες μου από το 16 μου. Μένω μόνος μου (και έχω απογαλακτιστεί) εδώ και 24 χρόνια οπότε όσα γράφεις είναι άνευ ουσίας διότι τα γνωρίζω ήδη. Και επίσης υπάρχει και μία λέξη που λέγεται "πρόληψη". Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από l337
Ilias Kiritsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, l337 είπε Μένω μόνος μου (και έχω απογαλακτιστεί) εδώ και 24 χρόνια οπότε όσα γράφεις είναι άνευ ουσίας. Και παίρνεις 750 και βγαίνεις ε τότε να σου δώσουμε συγχαρητήριά Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Ilias Kiritsis
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ilias Kiritsis είπε Και παίρνεις 750 και βγαίνεις ε τότε να σου δώσουμε συγχαρητήριά Το αν βγαίνω ή όχι δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι δεν βγαίνω να κλαφτώ για τη πο..να τη ζωή ενώ είμαι σπάταλος αλλού.
gmts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν κλειδώσει το topic θα λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του.
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gmts είπε Αν δεν κλειδώσει το topic θα λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Δεν είναι κακό να λέει ο καθένας την άποψη του και πάνω σε μια διαφωνία να επιχειρηματολογεί. Διάλογος λέγεται. Το κακό είναι όταν δεν γίνεται διάλογος και αρχίζουν να μοιράζονται "συγχαρητήρια" και άλλα τέτοια όμορφα. Και δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να κλειδώσει το νήμα. Ας γίνει επιτέλους μια σωστή διαγραφή μηνυμάτων ή/και ban των εμπλεκόμενων χρηστών. Έλεος με τα κλειδώματα σε αυτό το forum....
Ilias Kiritsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, l337 είπε Το αν βγαίνω ή όχι δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι δεν βγαίνω να κλαφτώ για τη πο..να τη ζωή ενώ είμαι σπάταλος αλλού. Ποιος είπε ότι κλαιγομαι την εμπειρία μου πάνω στο θέμα γράφω αλλα εσύ κοιτάξες τις αγγελίες μου και έβγαλες συμπέρασμα. Μπράβο αγόρι μου. Φίλε δεν βοηθάς έτσι που κάνεις. Έφαγες κόλλημα μαζί μου. Εγώ δεν μπήκα εδώ για να γράψω τι έχω μπήκα και έγραψα αυτό που πέρασα εγώ μοιράστηκα ένα πράγμα που πέρασα αλλά εγώ δεν μπήκα να δω τι πραγματαέχει εδώ μέσα ο καθένας είσαι πολύ φτωχός εγκεφαλικά.
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ilias Kiritsis είπε Ποιος είπε ότι κλαιγομαι την εμπειρία μου πάνω στο θέμα γράφω αλλα εσύ κοιτάξες τις αγγελίες μου και έβγαλες συμπέρασμα. Μπράβο αγόρι μου. Παραθέτω ότι έίχες γράψει και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Αναφορά σε κείμενο Φίλε καλημέρα μην το προσπαθήσεις καν δεν βγαίνει με τίποτα εγώ στην Καρδίτσα που μένω νοίκιασα 200 ευρώ σπίτι με 720 ευρώ και το μόνο που κατάφερα είναι να χαλάσω τον εαυτό μου από το άγχος. Και σου λέω πως αν χαλιόσουν και ζοριζόσουν θα μπορούσες να είσαι πιο προσεκτικός σε αγορές σου (πχ κάρτες γραφικών 1000ρικου κλπ) και χωρίς -αφετέρου- να παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου λέγοντας λέξεις όπως "καν" και "με τίποτα". Όλα τα υπόλοιπα είναι αστεία. 1
Ilias Kiritsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν μπορείς κουμάντο στο εαυτό σου και θέλεις να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου. 1
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ilias Kiritsis είπε Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν μπορείς κουμάντο στο εαυτό σου και θέλεις να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου. Όπως νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις