Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

Τα τρόλια δίνουν και παίρνουν πάλι. Όποτε υπάρχει σοβαρό θέμα που αφορά εργασία, μετακόμιση, μετανάστευση μπαίνετε κ γαμάτε τα πάντα. Σας κούρασαν τα εντατικά στην Κουμουνδούρου ή στα αυτοδιαχειριζόμενα και δεν μπορείτε να κόψετε τη συνήθεια ; Έλεος πια... Βουλώστε το καμια φορά...

Στο δια ταύτα. 750 ευρώ μόνος από 500 και με γονείς θα είναι ζόρικα άλλα όχι ανέφικτα. Άνετα πάντως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ειδικά με παπί ΚΑΙ αυτοκίνητο. Γνώμη μου αν η πόλη που θα πας έχει χαλαρούς οδηγούς κ δεν είναι ζούγκλα, πούλα το αυτοκίνητο και βγάζε τη με το παπί ακόμη κ το χειμώνα. Κ ελπίζω ο πάπος να είναι σε καλή κατάσταση κ όχι καμια ΑΠ κινεζιά που για να φτιαχτεί απαιτεί από τον μάστορα να κάνει service manual download από το σύστημα του Άλφα Κενταύρου, γιατί θα σε ζορίσει αν το μέσο είναι ζημιάρικο. Είμαι της άποψης να το τολμήσεις αφού πρώτα ζυγίσεις καλά τα οικονομικά. Κ αν πάρεις τα οχήματα μαζί, κάντους ένα ολικό σέρβις πριν τη μετακόμιση με γονική παροχή. 

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, NickTG είπε

Γιατί ακριβώς να μην μαγειρέψεις μετά τη δουλειά? 

Οι περισσότεροι κομμάτια μετά την δουλειά την πέφτουν για κανένα υπνάκο θέλουν δεν θέλουν τώρα άμα είναι Ο Χαιλαντερ Ο ακούραστος αλλάζει το πράμα

Επεξ/σία από CharalampisCrete
.
Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 11:31 ΠΜ, ManFromEarth είπε

Επομενως οι ανθρωποι που δεν θελουν / δεν μπορουν να κανουν απογονους για εσενα ζουν μια μη φυσιολογικη ζωη;

Spoiler

Επειδή αυτό το θέμα παίζει πολύ στην ηλικία μου, ως πολύ απλή απάντηση θα δώσω ότι φυσιολογικές ζωές είναι και οι δύο. Απλά για να υπάρξει αυτός που ζει τη ζωή προ υπήρξαν κάποιοι γονείς. Προσωπική επιλογή είναι τις περισσότερες φορές. Σε κάποιους αρέσουν τα παιδιά και σε κάποιους όχι. Εγώ προσωπικά δε θα έλεγα όχι εάν μπορούσα εγώ και η υποθετική μελλοντική συζυγός μου να τους προσφέρουμε συνετά μια αξιοπρεπή διαβίωση. Αλλιώς τι να το κάνω, παρέα στη φτώχεια όπως κάνουν οι τριτοκοσμικοί που γαμάνε σαν να μην υπάρχει αύριο; (γι αυτό θα μας πάρουν σβάρνα με το πήδημα σε μερικά χρόνια, να δω μόνο τι θα τρώνε)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CharalampisCrete είπε

Οι περισσότεροι κομμάτια μετά την δουλειά την πέφτουν για κανένα υπνάκο θέλουν δεν θέλουν τώρα άμα είναι Ο Χαιλαντερ Ο ακούραστος αλλάζεις το πράμα

Μερικοί χαλαρώνουν με το να μαγειρεύουν. Και φτιάχνεις φαγητό για να φας και ριλαξάρεις απο το αγχος που προκαλεί η δουλειά. 

Άμα αρχίσεις και γίνεσαι καλός στο μαγείρεμα, τότε μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει και σένα. Λίγη εξάσκηση θέλει και να δοκιμάζεις καινούριες συνταγές. Δοκίμασε το.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thomasG4 είπε

Μερικοί χαλαρώνουν με το να μαγειρεύουν. Και φτιάχνεις φαγητό για να φας και ριλαξάρεις απο το αγχος που προκαλεί η δουλειά. 

Άμα αρχίσεις και γίνεσαι καλός στο μαγείρεμα, τότε μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει και σένα. Λίγη εξάσκηση θέλει και να δοκιμάζεις καινούριες συνταγές. Δοκίμασε το.

Εγώ έχω την γυναίκα και με φτιάχνει αδερφέ Ευχαριστώ για την φιλοσοφία πάντως

Δημοσ.
22 minutes ago, CharalampisCrete said:

Οι περισσότεροι κομμάτια μετά την δουλειά την πέφτουν για κανένα υπνάκο θέλουν δεν θέλουν τώρα άμα είναι Ο Χαιλαντερ Ο ακούραστος αλλάζει το πράμα

Ε ναι. 

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον υπερφυσικές δυνάμεις για να κάτσεις να μαγειρέψεις μετά τη δουλειά.

Επίσης σιγά μην καθαρίζεις κιόλας μέσα στη βδομάδα κουρασμένος από τη δουλειά.

Άρα παραπάνω έξοδα εκεί για να φέρνεις άνθρωπο να καθαρίζει. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ε ναι. 

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον υπερφυσικές δυνάμεις για να κάτσεις να μαγειρέψεις μετά τη δουλειά.

Δε ξερω αν τρολάρεις αλλά ξερω πολλους που μαγειρευουν  6/7 την εβδομαδα παροτι δουλευουν. Εγω παντως εχω κεγαλι καζανι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ε ναι. 

Μαγείρεμα τί.εννοείς μακαρόνια στραπάτσαδα αυγά μάτια  Γιατί μαγειρευτό φαΐ ΔΕΝ ΘΑ κάτσει ΝΑ κάνει εκτός από αυτά

1 λεπτό πριν, ParhsG είπε

Δε ξερω αν τρολάρεις αλλά ξερω πολλους που μαγειρευουν  6/7 την εβδομαδα παροτι δουλευουν. Εγω παντως εχω κεγαλι καζανι

Μακάρι να κάτσει να μαγειρέψει τώρα μόνο αυτός ξέρει τι έχει σκοπό να κάνει...

Για να το έχει κάνει θέμα στο forum βλέπω ότι δεν ξέρει ούτε Ο ίδιος ΤΙ έχει να αντιμετωπίσει και η πρώτη φορά είναι ζόρικα ....

Δημοσ.

Ταπερακια με το κτελ.

Μανα ειναι μονο μια :P

Αργοτερα, οταν μεγαλωσει και καταφερει να αποκατασταθει, θα την ξεκουρασει αγοραζοντας μαγειρευτα απο σουπερμαρκετ η απο μαγειρια.

Ειπαμε να μιλαμε πρακτικα .Ε οχι και μαθηματα μαγειρικης :blink::fear:

Δημοσ.
16 minutes ago, CharalampisCrete said:

Μαγείρεμα τί.εννοείς μακαρόνια στραπάτσαδα αυγά μάτια  Γιατί μαγειρευτό φαΐ ΔΕΝ ΘΑ κάτσει ΝΑ κάνει εκτός από αυτά

Μαγείρεμα εννοώ το οτιδήποτε. 

Προφανώς αν έχεις έρθει τόσο κουρασμένος θα κάνεις κάτι πιο γρήγορο ή θα φας κάτι έτοιμο. 

Κατά τα άλλα έχω επιστρέψει από 12ωρο παραγωγής και έκατσα άλλο ένα 2ωρο να μαγειρέψω γιατί ήθελα να φάω κάτι συγκεκριμένο. 

Όρεξη θέλει κυρίως. 

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με 750€ πρέπει να κανονίσει να βγει κάποιος, αλλιώς δεν θα φύγει ποτέ από το πατρικό.

μεχρι τα 45 με τη μαμα, ασχημα ειναι?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Με 750€ πρέπει να κανονίσει να βγει κάποιος, αλλιώς δεν θα φύγει ποτέ από το πατρικό.

καλυτερα στο πατρικο παρα να τρωει 4 μερες μακαρονια  και να μετραει το παραμικρο ευρω  απλα για να λεει μενω μονος 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsipakis είπε

καλυτερα στο πατρικο παρα να τρωει 4 μερες μακαρονια  και να μετραει το παραμικρο ευρω  απλα για να λεει μενω μονος 

Ναι αλλα η μητερα του μπορει να φτιαχνει 4 μερες μακαρονια. Δεν το ξες!  ;)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Μια βλάβη στο αμάξι θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Σπίτι μπορείς να βρεις και πιο φθηνό. Νοίκιασε μονοκατοικία που δεν έχει κοινόχρηστα. 

Θα μπορούσες να κάνεις και μια 2η δουλεία; 

Βρες μια καλή κοπέλα με προίκα! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...