Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mirrage είπε Έχω 3 χρόνια να κάνω ποδήλατο αλλά σαν την βόλτα στην βροχή η το χιόνι δεν έχει! Και δεν κάνω πλάκα. Ο φιλος ομως αναφερει οτι θα πηγαινει στη δουλεια του με ποδηλατο. Και να δουλευεις βρεγμενος σε βλεπω να εχεις την πνευμονια στο τσεπακι 2
mirrage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Ο φιλος ομως αναφερει οτι θα πηγαινει στη δουλεια του με ποδηλατο. Και να δουλευεις βρεγμενος σε βλεπω να εχεις την πνευμονια στο τσεπακι Στα μεγάλα ζόρια φοράς αδιάβροχο.Το ζήτημα δεν είναι πως θα παλέψεις τον κακό καιρό αλλά αν γουστάρεις. Δεν θα το κάνεις αυτό αν δεν είσαι καμένος με το ποδήλατο.
Stamer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mirrage είπε Έχω 3 χρόνια να κάνω ποδήλατο αλλά σαν την βόλτα στην βροχή η το χιόνι δεν έχει! Και δεν κάνω πλάκα. ...και τσουλήθρα στο ουράνιο τόξο! Άλλο βολτούλα στο ψιλόβροχο και άλλο να ρίχνει καρέκλες συνοδεία 5-6-7 μποφορ 3
panoskatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Την βγάζεις.. Αρκεί να : 1ον :Το ενοίκιο να μην υπερβαίνει το 1/3 του μισθού σου. Θα πρέπει δλδ να βρεις σπίτι με 250€Ι 2ον : Το σπίτι που θα βρεις να είναι κοντά στην δουλειά σου, εκτός αν έχεις παπί ή κάποιο οικονομικό μηχανάκι.Υπαρχουν φυσικά και τα ποδήλατα αν είναι σε νορμάλ απόσταση και δεν υπάρχουν ανηφόρες. 3ον : Στο σπίτι που θα μπεις να το ντύσεις από λεφτά που έχεις από οικονομίες, λευκές και μαύρες συσκευές, κρεβάτι, καναπές κτλ. Μην μπεις σ ένα σπίτι γυμνό και πεις τον επόμενο μήνα θα αγοράσω τηλεόραση από τον μισθό. Εννοείται όχι δόσεις. Τα 750€ ευρώ αν τηρούνται τα παραπάνω δεν είναι ξεφτίλα μισθός, πόσα χρήματα βγάζει νομίζεις ένας νέος σήμερα ? Οι περισσότεροι που ξέρω πολύ λιγότερα από 750 € Είναι μια καλή ευκαιρία να δεις και να ζήσεις μια άλλη ζωή. Τώρα αν δεις ότι δεν παλεύεται έχεις την καβατζα της επιστροφής. 2
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mirrage είπε Στα μεγάλα ζόρια φοράς αδιάβροχο.Το ζήτημα δεν είναι πως θα παλέψεις τον κακό καιρό αλλά αν γουστάρεις. Δεν θα το κάνεις αυτό αν δεν είσαι καμένος με το ποδήλατο. Αντικειμενικα μιλωντας οσο και να γουσταρεις το ποδηλατο δεν νομιζω καποιος να γουσταρει να ξυπναει στις 6 το πρωι να παει στη δουλεια του και να θελει να τρωει στη μαπα τη βροχη 1
panoskatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Αντικειμενικα μιλωντας οσο και να γουσταρεις το ποδηλατο δεν νομιζω καποιος να γουσταρει να ξυπναει στις 6 το πρωι να παει στη δουλεια του και να θελει να τρωει στη μαπα τη βροχη Αυτοί που οδηγούν μηχανή δεν τρώνε στην μάπα βροχή? Πολλοί την φοβάστε την βροχή εδώ μέσα μου φαίνεται!
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, panoskatos είπε Αυτοί που οδηγούν μηχανή δεν τρώνε στην μάπα βροχή? Πολλοί την φοβάστε την βροχή εδώ μέσα μου φαίνεται! Θα σου μιλησω προσωπικα για την Αθηνα που μενω. Οταν ριχνει βροχη (μιλαμε για βροχη, οχι ψυχαλες) εγω που κυκλοφορω με αυτοκινητο, τους μηχανοβιους τους βλεπω εξαφανισμενους
makis269 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Φιλαράκι να πας σε σπίτι μόνος σου παρόλο τις δυσκολίες των εξόδων,να είσαι ανεξάρτητος ,εγώ την ελευθερία μου δεν την κοστολογώ , αυτή είναι η προσωπική μου άποψη με σεβασμό σε όλες τις απόψεις. σιγουρα θα είναι πιο δύσκολα στα έξοδα το να μείνεις μόνος αλλά .... υπάρχει και το αλλά. 3
Stamer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μένω Αθήνα και από την ώρα που διάβασα Βόλο (και καθώς έχει και ωραίο καιρό σήμερα), μου έχει ανοίξει την όρεξη ο μπαγάσας! Που μένεις βρε @trinto ? Και πόσο χρονών είσαι (που σε έχουν ρωτήσει ήδη μερικές φορές εδώ)
NickTG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 11 hours ago, alexisgav said: Παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε κανεις σε αυτο καθως δεν διαβασα και τις 18 σελιδες αλλα στα 750 συνυπολογισε κανεις το γεγονος οτι θα πρεπει να πληρωσει και φορους για το εισοδημα καθως ξεπερναει το αφορολογητο; Συν το γεγονος οτι το τελευταιο αυξανεται λογω της κατοχης αυτοκινητου και παπιου; Εκτος και αν ειναι μαυρα οποτε παω πασο αλλα σε περιπτωση που δεν ειναι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Εφόσον τα 750€ είναι καθαρά οι φόροι έχουν πληρωθεί ήδη. Εκεί με την αύξηση δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν εννοείς τα τεκμήρια το παπί όπως και όλες οι μηχανές δεν πιάνονται σε αυτά ενώ και το αμάξι σε περίπτωση που δεν είναι κάτι πιο μεγάλο σε κυβικά από τα συνηθισμένα για Ελλάδα το καλύπτει.
4saken Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αντικειμενικα μιλωντας οσο και να γουσταρεις το ποδηλατο δεν νομιζω καποιος να γουσταρει να ξυπναει στις 6 το πρωι να παει στη δουλεια του και να θελει να τρωει στη μαπα τη βροχη Απλά το κάνεις, όπως πχ στην Κοπεγχάγη. 1
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Φίλος παίρνει 1000€. Έχει εταιρικό αμάξι και ένα σκύλο. Ενοίκιο δίνει 330 στον Αγ Δημήτριο (Μπραχαμι) σε μικρό διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο και μικρό ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα. Πληρώνει επίσης Νόβα, ίντερνετ , ΔΕΗ , νερό. Και εφορία. Ο φίλος κάνει κάποιες μεγάλες αγορές κατά καιρούς πχ χρειάστηκε aircondition και τη βόλεψε με δόσεις. Έχει κάνει και τη τρέλα του, πχ πήρε ps4. Στο μήνα μέσα θα πάει 2 σινεμά, θα φάει μια φορά πχ Fridays και θα παραγγείλει κάνα delivery. Σούπερ μάρκετ παίρνει προϊόντα Μαρατα από Σκλαβενίτη. Κάποιες μέρες έχει κρέας, άλλες τρώει 3 μέρες μακαρόνια. Κάποιο μήνα θα κάνει ψώνια τα οποία μπορεί να είναι stan smith κι έναν άλλο μήνα να πάει Zara Να πάρει ρούχα για τη δουλειά. Έχει τύχει να του πω να πάμε ένα juicy grill και να πει πάμε την άλλη βδομάδα να χω πληρωθεί. Διακοπές έχουμε πάει 3μερο με δώρο Χριστουγέννων, να πάει όμως 1 βδομάδα να πληρώσει ξενοδοχείο δεν το χει. Κάποιους μήνες μένει ταπι άλλους του μένει κάνα 50αρι. Άντε να μην είχε τη Νόβα να του μενε 80αρι. Συνοπτικά , ο φίλος μετράει τα λεφτά του και βλέπει ποτε τον παίρνει να κάνει καμία αγορά. Μένει 10+ Χρόνια στο ενοίκιο. Το ρεζουμε είναι πως δεν έχει τη δυνατότητα μαζεματος ενός μεγάλου ποσού για ώρα ανάγκης. Αν αύριο του σκάσει μια εγχείρηση 500€ στο σκυλί πχ δεν έχει να τα δώσει. Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί ιατρικά θέματα κι είχε δώσει ο,τι είχε. -------------------------------- Από την άλλη έχω φίλο που σήμερα είναι 30-31 Και δουλεύει από τα 19. Δούλευε ως φοιτητής, οι γονείς του πλήρωσαν mba, το τελείωσε και συνέχισε να δουλεύει. Εμενε με γονείς μέχρι πριν λίγους μήνες που παντρεύτηκε. Οι γονείς έφυγαν για το χωριό κι έτσι έμεινε με την κοπέλα στο πατρικό. Ο φίλος δεν είχε να συντηρήσει σπίτι κι έτσι έβαζε πολλά στην άκρη. Πολύ δουλευταρας, πήρε αρχικά ένα μτχ αμάξι και πριν λίγο καιρό πήρε ένα καινούριο γύρω στα 14.000€. Η γυναίκα του δε δουλεύει (κανει μαστερ) ο φίλος όμως βγάζει 1600€ , δεν έχουν ενοίκια κι έτσι τους βγαίνει. Για μένα ο φίλος αυτός θα είχε κάνει επική μαλακια αν είχε φύγει από το σπίτι του κι έτσι αντί να βάζει λεφτά στην άκρη, του τα έτρωγαν τα ενοίκια. 2 1 1
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, 4saken είπε Απλά το κάνεις, όπως πχ στην Κοπεγχάγη. Δεν νομιζω ομως οτι ζουμε στη Κοπεγχαγη 1
mirrage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αντικειμενικα μιλωντας οσο και να γουσταρεις το ποδηλατο δεν νομιζω καποιος να γουσταρει να ξυπναει στις 6 το πρωι να παει στη δουλεια του και να θελει να τρωει στη μαπα τη βροχη Το έκανα επί 1 χρόνο συνεχώς μέχρι που μου κλέψανε το ποδήλατο. Γι'αυτό είπα πως έχει να κάνει με το πόσο καμένος είσαι. 😉 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από mirrage
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mirrage είπε Το έκανα επί 1 χρόνο συνεχώς μέχρι που μου κλέψανε το ποδήλατο. Γι'αυτό επίπα πως έχει να κάνει με το πόσο καμένος είσαι. 😉 Χαρα στο κουραγιο σου αληθεια. Παντως γνωμη μου ειναι πως ειναι μετρημενοι αυτοι που θα το κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις