dimtsef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 το θέμα ειναι τι προοπτικές έχεις στη νέα δουλειά και αν αυτή η δουλειά θα σου προσφέρει την προυπηρεσία που τυχόν θα χρειαστείς για μια επόμενη... όσον αφορά το τι θα τρως και ποιος θα σου πλένει τα ρουχα τα βρίσκω απλά αστεία...
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Τα χρήματα με κουμάντο βγαίνουν. Το πρόβλημα είναι το θέμα των έκτακτων. Με 750 θα βγαίνουν οι μήνες μέχρι να αρχίσουν οι στραβές. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα σε ότι αφορά το μισθολόγιο και μπορεί να σε πάει πολύ πίσω. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι σημαντικότερο. Αν είναι από αυτές που εμπλουτίζει το βιογραφικό σου ή/και σου δίνει την δυνατότητα εξέλιξης τότε αξίζει με χίλια παρά τα θέματα που θα προκύψουν. Αν είναι δουλειά στα todaylicious τότε άστο καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ρε σεις, 18 σελιδες topic, εχετε κανει υπολογισμους για τα παντα εκτος τα προφυλακτικά! Και αυτα ειναι ενα παγιο εξοδο!!!
Duracell Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, fg9000 είπε Ρε σεις, 18 σελιδες topic, εχετε κανει υπολογισμους για τα παντα εκτος τα προφυλακτικά! Και αυτα ειναι ενα παγιο εξοδο!!! Σιγά μην μ' αυτά τα λεφτά ,του περισσεύουν και για γκόμενα... :P 2
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 38 minutes ago, fg9000 said: Ρε σεις, 18 σελιδες topic, εχετε κανει υπολογισμους για τα παντα εκτος τα προφυλακτικά! Και αυτα ειναι ενα παγιο εξοδο!!! Αυτά είναι πολυτέλειες, να μάθει να τραβιέται. 2
Pokemon640 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Duracell είπε Σιγά μην μ' αυτά τα λεφτά ,του περισσεύουν και για γκόμενα... ε ναι ρε συ, αν ο άλλος δεν βγάζει 4ψήφιο ποσό το μήνα σαν εμένα πως να του κάτσω ; μου είναι κάπως 🦄
aris1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε ε ναι ρε συ, αν ο άλλος δεν βγάζει 4ψήφιο ποσό το μήνα σαν εμένα πως να του κάτσω ; μου είναι κάπως 🦄 Θες έναν sugar daddy και εσύ. Ο νο1 ήταν ο Billy Bob Thornton... 1
mpermpatis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 🤔 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από mpermpatis
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 minutes ago, mpermpatis said: Δυστυχώς μας έκαναν να ζούμε σε αυτή τη λιτότητα. Λυπάμαι για την Ελλάδα μας ,λυπάμαι για τους ανθρώπους της. Γιατί να στερηθείς στη ζωή πράγματα επειδή οι έξυπνοι τα έφαγαν και μας ξεπούλησαν . Δεν ξέρω εάν φταίμε όλοι στην τελική. Λέτε όλοι τι να κόψει κ πώς για να ζήσει , πραγματικα είμαστε για λυπηση. Έχει αναρωτηθεί κανείς το γιατί? Κάναμε κάτι για αυτό? Δεν νομίζω.... αλλιώς δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα . Φανταστείτε όλοι σας τον εαυτό σας στα επόμενα 10 χρόνια (γκαρσονιέρα , μονοι, σύστημα υγειας 0 , παιδιά 0 και παιδεία 0) αυτό επιωξαν και το πέτυχαν νομιζω, 500. ευρώ ??? Που να δώσεις? Εάν έχεις ενοίκιο , δωση σε μέσο μεταφοράς, ασφαλείες , σέρβις, βενζίνες, κάρτα κινητό, ίντερνετ, διατροφή, φως, νερό , ΕΝΦΙΑ. Κτλ... Νέος να ανοίξεις τα φτερά σου, να δημιουργήσεις, να παλαιψεις, να χτίσεις, δεν ξέρεις τι έξοδα έρχονται στη ζωη... Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θέλει ο κάθε ένας.... Η υπογεννητικότητα και η προσκόλληση στην οικογένεια είναι προβλήματα πολύ προγενέστερα της κρίσης. Απλά η κρίση είναι μια βολική δικαιολογία για τα πάντα. 1 2
nightwalker1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, fg9000 είπε Ρε σεις, 18 σελιδες topic, εχετε κανει υπολογισμους για τα παντα εκτος τα προφυλακτικά! Και αυτα ειναι ενα παγιο εξοδο!!! Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να βρείς γυναίκα που να δουλεύει σ'εταιρία??? Η ακόμα καλύτερα να δουλεύεις εσύ οι και οι 2?? Θα σου'ρθει κουτί😂
ntguitar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Πιστεύω πως είσαι άνθρωπος που θα τα καταφέρει.Καντο!Ο χαρακτήρας του ανθρώπου μετράει και όχι τα χρήματα που έχει στην τσέπη του.Απο τα γραφόμενα σου κατάλαβα πως το χεις.Βαλε μπρος και μην φοβάσαι. 1 1
nightwalker1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Η υπογεννητικότητα και η προσκόλληση στην οικογένεια είναι προβλήματα πολύ προγενέστερα της κρίσης. Απλά η κρίση είναι μια βολική δικαιολογία για τα πάντα. Βολική δικαιολογία?????? Μακράν το χείροτερο σχόλιο που διάβασα σ'αυτό το topic. 3
alexisgav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε κανεις σε αυτο καθως δεν διαβασα και τις 18 σελιδες αλλα στα 750 συνυπολογισε κανεις το γεγονος οτι θα πρεπει να πληρωσει και φορους για το εισοδημα καθως ξεπερναει το αφορολογητο; Συν το γεγονος οτι το τελευταιο αυξανεται λογω της κατοχης αυτοκινητου και παπιου; Εκτος και αν ειναι μαυρα οποτε παω πασο αλλα σε περιπτωση που δεν ειναι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από alexisgav 3
trinto Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Βλέπω έχει μεγάλη απήχηση το θέμα και για να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις. Θα το κάνω όμως. Το κακό είναι ότι έχει πλατειάζει η συζήτηση και φεύγουμε από την ουσία (αυτό που με ενδιαφέρει δηλαδή). Ενδιαφέροντα αυτά που λέγονται όμως. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά η δουλειά δεν είναι delivery, πωλητής ή κάτι τέτοιο και σίγουρα μπορεί να μπει στο βιογραφικό. Βασικά και τα 750€ θεωρούνται λίγα, ελπίζω σε κανένα χρόνο να αυξηθούν. Οπότε ναι, υπάρχουν προοπτικές. Βέβαια στην ελλάδα δε ξέρεις τι σου ξημερώνει. Μπορεί να ξυπνήσεις ένα πρωί και εκεί που δουλεύεις να δεις λουκέτο. Η πόλη είναι ο Βόλος, βρίσκω γκαρσονιέρες με ~250€, απλά έλεγα μήπως πάω σε κάτι μεγαλύτερο (60-80τμ) γι αυτό έβαλα 300€ για ενοίκιο (μάλλον είμαι υπερβολικός όμως), αλλά απ ότι καταλαβαίνω καλύτερα να κοιτάω γκαρσονιέρες των 250€ (~30τμ) γιατί δε με παίρνει. Αυτοκίνητο έχω μικρό 1000cc και παπί 125cc. ΜΜΜ δε θα χρειαστώ καν και ίσως πηγαίνω και με ποδήλατο στη δουλειά αν δε νοικιάσω πολύ έξω. άρα 0 έξοδα. Δε καπνίζω, καφέδες απ έξω παίρνω αλλά αυτά θα τα κόψω έτσι κι αλλιώς. Και όπως είπα, τα αρχικά έξοδα δε τα υπολογίζω. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Black Demis είπε δεν κερω τι λετε με 1000 ειμαι οριακά τα βγαζω...... )εχω και έξοδα για γιατρους αλλα και παλι 1600 και δεν καπνίζω ούτε πίνω ούτε βγαίνω ίσα ίσα είμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις