project.breeze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, l337 είπε Το να τραφεις -καν- σωστά τι περιλαμβάμβάνει; θα μου εξηγήσεις; Το να μην τρως για παράδειγμα κάθε μέρα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα επειδή είναι τζάμπα. 1 1
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Στην Αφρικη ναι σημαινει αυτο.Στον υπολοιπο πολιτισμενο και αναπτυγμενο κοσμο σημαινει κατι αλλο ... Σιγουρα βεβαια δεν σημαινει οτι δεν φυτοζωεις, οταν μενεις με τους δικους σου, στο παιδικο δωματιο, οντας ενηλικος εδω και χρονια. Αλλα το conditioning σε κανει να νομιζεις οτι δεν φυτοζωεις, επειδη τρως πιο συχνα εξω(αν σε αφησει η μαμα!). Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από haHa
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, haHa είπε Αλλη μια νεα δικαιολογια("αν δεν τρως καθε μερα κρεας ή delivery, τοτε δεν τρεφεσαι σωστα") ! Τι σου ειναι το conditioning. Καποιοι επιλεγουν το βολεμα(και να λενε οτι μπορουσανε και τρωγανε πιο συχνα εξω ), καποιοι την αξιοπρεπεια. Το μένεις μόνος σου -κι ας μην εχεις να πληρωσεις τη δεη- είναι αξιοπρέπεια σε έναν δικό σου κόσμο. Στον δικό μου για να κάνεις το επόμενο βήμα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να μη καταλήξεις να περιμένεις 2 μήνες ραντεβού για να δεις έναν γιατρό τσάμπα. 3
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Στην Αφρικη ναι σημαινει αυτο.Στον υπολοιπο πολιτισμενο και αναπτυγμενο κοσμο σημαινει κατι αλλο ... Στον πολιτισμένο και αναπτυγμένο κόσμο τι σημαίνει? Να τρώω κάθε μέρα έξω, κάθε μέρα κρέας, να διασκεδάζω κάθε βράδυ, να ταξιδεύω όπου θέλω, όποτε θέλω και να αγοράζω ό,τι μου γυαλίζει και κατά προτίμηση επώνυμα και τελευταία μοντελάκια? Και κατά προτίμηση χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω? 1
l337 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Το να μη τρως 29 μέρες το μήνα φακές ρύζι και μακαρόνια όπως έγραψε ο φίλος. Αμφιβάλω το ότι 1 μήνα έτρωγε μόνο αυτά τα τρία. Αλλά και έτσι να είναι, αν χρειαστει να γίνει για ένα μήνα ή για δύο ώστε να αρχίσω να πατάω στα πόδια μου.. so be it, θα το κάνω.
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, l337 είπε Αμφιβάλω το ότι 1 μήνα έτρωγε μόνο αυτά τα τρία. Αλλά και έτσι να είναι, αν χρειαστει να γίνει για ένα μήνα ή για δύο ώστε να αρχίσω να πατάω στα πόδια μου.. so be it, θα το κάνω. Πώς θα πατήσεις στα πόδια σου δηλαδή με αυτό το εισόδημα ; θα πάρεις αύξηση μέσα σε 1-2 μηνες; 1
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το μένεις μόνος σου -κι ας μην εχεις να πληρωσεις τη δεη- είναι αξιοπρέπεια σε έναν δικό σου κόσμο. Στον δικό μου για να κάνεις το επόμενο βήμα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να μη καταλήξεις να περιμένεις 2 μήνες ραντεβού για να δεις έναν γιατρό τσάμπα. Ειπαμε: καποιοι επιλεγουν το βολεμα(και να λενε οτι μπορουσανε και τρωγανε πιο συχνα εξω ), καποιοι την αξιοπρεπεια. Αξιοπρεπεια και παιδικο δωματιο για καποιον που ειναι ενηλικος εδω και χρονια(πχ ανω των 23) δεν συμβαδιζουν. Επισης, συγχαρητηρια για την 3η δικαιολογια που εφηυρες και δεν ανεφερε κανεις: "ας μην εχεις να πληρωσεις τη δεη". Καταλαβαινω οτι το conditioning απο το παιδικο δωματιο σε οδηγει σε συνεη strawman argument. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από haHa 2
l337 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το μένεις μόνος σου -κι ας μην εχεις να πληρωσεις τη δεη- είναι αξιοπρέπεια σε έναν δικό σου κόσμο. Strawman argument
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, haHa είπε Σιγουρα βεβαια δεν σημαινει οτι δεν φυτοζωεις, οταν μενεις με τους δικους σου, στο παιδικο δωματιο, οντας ενηλικος εδω και χρονια. Haha παραλογιζεσαι και εκτιθεσαι γιατι εισαι απο τους σοβαρους του φορουμ . .Ενηλικος ειναι και ενας στα 24 αν σπουδαζει τι να κανει? Να παει να μεινει μονος του? Και να τρωει τι ? Φακιες καθε μερα και μπυρα απο το περιπτερο στο παγκακι και να βγαινει απο την σπηλια του 1 φορα τον μηνα?Αξιοπρεπεια ειναι αυτο ? Γιατι εγω το λεω κακομοιρια και μιζερια . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 4
project.breeze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, haHa είπε Ειπαμε: καποιοι επιλεγουν το βολεμα(και να λενε οτι μπορουσανε και τρωγανε πιο συχνα εξω ), καποιοι την αξιοπρεπεια. Αξιοπρεπεια και παιδικο δωματιο για καποιον που ειναι ενηλικος εδω και χρονια(πχ ανω των 23) δεν συμβαδιζουν. Έχεις ένα δίκιο αλλά όταν θα σου τύχει και καμιά στραβή και θα ζητάς δανεικά πάλι θα καταπατήσεις την αξιοπρέπειά σου. Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο στην συγκεκριμένη κουβέντα.
l337 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Πώς θα πατήσεις στα πόδια σου δηλαδή με αυτό το εισόδημα ; θα πάρεις αύξηση μέσα σε 1-2 μηνες; Παίρνεις αύξηση, δουλεύεις αλλού, δουλευέις και αλλού κ.α. (επειδή τα έχω περάσει στα αναφέρω)
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το να μη τρως 29 μέρες το μήνα φακές ρύζι και μακαρόνια όπως έγραψε ο φίλος. Δηλαδή οι vegan φυτοζωούν κυριολεκτικά!
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Δηλαδή οι vegan φυτοζωούν κυριολεκτικά! χαχαχα στο δινω αυτο γιατι εχει χιουμορ και σου απαντω ξεκαθαρα ναι !
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Haha παραλογιζεσαι και εκτιθεσαι γιατι εισαι απο τους σοβαρους του φορουμ . .Ενηλικος ειναι και ενας στα 24 αν σπουδαζει τι να κανει? Να παει να μεινει μονος του? Και να τρωει τι ? Φακιες καθε μερα και μπυρα απο το περιπτερο στο παγκακι και να βγαινει απο την σπηλια του 1 φορα τον μηνα? Το ιδιο ακριβως θα συνεβαινε στην περιπτωση που θα εμενε με τους δικους του το παραδειγμα που αναφερεις(αφου θα σπουδαζε και δεν θα ειχε εισοδημα). Μιλαμε για την περιπτωση που εχει δουλεια/εισοδημα και επιλεγει το βολεμα(για να λεει οτι τρωει πιο συχνα εξω ή δεν παιρνει μπυρα απο το περιπτερο) απο την αξιοπρεπεια, κανοντας post απο το παιδικο δωματιο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από haHa
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, haHa είπε Το ιδιο ακριβως θα συνεβαινε στην περιπτωση που θα εμενα με τους δικους του. Μιλαμε για την περιπτωση που εχει δουλεια/εισοδημα και επιλεγει το βολεμα(και να λεει οτι τρωει πιο συχνα εξω) απο την αξιοπρεπεια. Δεν νομιζω καν οτι μιλαμε για αυτο .Η συζητηση εχει παρεκλινει ως συνηθως στο τι θεωρει ο καθενας σωστο και δεν νομιζω οτι βοηθα κανεις απο εμας τον ts ετσι. Αλλωστε ο ιδιος δηλωσε σαφεστατα πως δεν ενδιαφερεται για την ηθικη πλευρα του θεματος (αν υπαρχει τετοια στο συγκεκριμενο ) και πως τον ενδιαφερει καθαρα το οικονομικο κομματι και τα πρακτικης φυσεως ζητηματα που απορρεουν απο αυτο . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις