l337 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Εντάξει θα τρώνε την αγάπη τους αρχικά αλλά μετά με κάποιο μαγικό τρόπο θα στρώσει η κατάσταση. Έρχεσαι και δυστυχώς επιβεβαιώνεις τα λόγια μου (περί δικαιολογιών). 1
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εντάξει θα τρώνε την αγάπη τους αρχικά αλλά μετά με κάποιο μαγικό τρόπο θα στρώσει η κατάσταση. Ενω τωρα ειναι σε προφανως καλυτερη κατασταση που δεν μενουν μαζι και η αγαπη τους ανθει, because fuck logic. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από haHa 2
billiboo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, kostakis81 είπε ) ενας φίλος μου έφτιαχνε πτυχιακές επι πληρωμή και κονόμα 600 το κομμάτι οπότε φαντάσου πως πέρναγε… θες να συζητησουμε ποσο μαλακια ειναι αυτο που εκανε ο φίλος σου? 1
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, l337 είπε Έρχεσαι και δυστυχώς επιβεβαιώνεις τα λόγια μου (περί δικαιολογιών). Το ίδιο πιστεύω κι εγώ, ότι είναι δικαιολογίες! Δουλεύει 10 χρόνια ταξιτζής, μένει με τους γονείς του και δεν έχει καταφέρει να βάλει κάτι στην άκρη για να στήσει το δικό του σπίτι?
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Το ίδιο πιστεύω κι εγώ, ότι είναι δικαιολογίες! Δουλεύει 10 χρόνια ταξιτζής, μένει με τους γονείς του και δεν έχει καταφέρει να βάλει κάτι στην άκρη για να στήσει το δικό του σπίτι? Πουθενά δεν έγραψα ότι δουλεύει 10 χρόνια βέβαια αλλά δε γ@μιετ
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Πουθενά δεν έγραψα ότι δουλεύει 10 χρόνια βέβαια αλλά δε γ@μιετ Κομπλε, βρεθηκε αλλη μια δικαιολογια.
trinto Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 ρε τύποι έλεος, δεν είμαι εξαφανισμένος. Το βράδυ άνοιξα το θέμα, πότε να απαντήσω, το πρωί; Δούλευα. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα κοινωνικά θέματα-προεκτάσεις. πχ το αν είναι καλό να μένω με τους δικούς μου ή όχι. Με ενδιαφέρει καθαρά το οικονομικό κομμάτι. θα βοηθούσε αν γράφαν άτομα που όντως ζούνε μόνοι τους και με πόσα τη βγάζουν πέρα. Αυτοί μπορούν να βοηθήσουν. Το βράδυ θα επιστρέψω με σχόλια
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, greengr21 είπε Πηγα να γραψω ενα μικρο κατεβατο δε σου λεω ψεματα,αλλα μετα ειδα το "είσαι (και οικονομικά) ανεξάρτητος μένοντας με γονείς",οποτε δεν εχει νοημα οπως καταλαβες να απαντησω,απο που να το πιασω και που να το αφησω... Χαίρομαι που σε κάλυψα. Πέραν της ειρωνίας (και των δυο μας) τα βλέπεις μονοδιάστατα με βάση μάλλον μόνο τα δικά σου βιώματα την ώρα που εγώ προσπαθώ να έχω σφαιρική άποψη και να δεχτώ και άλλες απόψεις. Θα σου πω μόνο κάτι τελευταίο επειδή δεν είμαι σίγουρος πως εξέλαβες το "οικονομικά ανεξάρτητος". Εννοούσα οτι μπορείς να δουλεύεις και να συνησφέρεις ισόποσα σε όλα τα έξοδα.
leonidas_fs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο κάποιος που ΘΕΛΕΙ να πάει μπροστά στην ζωή του να μην πάει. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! Θα φάει ζόρια, θα ταλαιπωρηθεί, θα του πάρει λίγο χρόνο, αλλά μετά από 1-2-3 χρόνια θα εινΙ μια χαρά! 5
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Πουθενά δεν έγραψα ότι δουλεύει 10 χρόνια βέβαια αλλά δε γ@μιετ Συγνώμη λάθος. Μου θύμισε κάποιον συνάδελφο που ήταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένος αλλά δεν παντρευόταν, παρόλο που δούλευε και έμενε με τους γονείς του, γιατί δεν του έφταναν!
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Συγνώμη λάθος. Μου θύμισε κάποιον συνάδελφο που ήταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένος αλλά δεν παντρευόταν, παρόλο που δούλευε και έμενε με τους γονείς του, γιατί δεν του έφταναν! "στρίβειν δια του αρραβώνος" ήταν αυτός
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Συγνώμη λάθος. Μου θύμισε κάποιον συνάδελφο που ήταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένος αλλά δεν παντρευόταν, παρόλο που δούλευε και έμενε με τους γονείς του, γιατί δεν του έφταναν! Τι να σου πω , κάθε σπίτι έχει τη δική του ιστορία και πολλά πράγματα δε γνωρίζουμε για τον άλλον. Κάποιος μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες κι άλλος πραγματικά να μη βγαίνει, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, trinto είπε ρε τύποι έλεος, δεν είμαι εξαφανισμένος. Το βράδυ άνοιξα το θέμα, πότε να απαντήσω, το πρωί; Δούλευα. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα κοινωνικά θέματα-προεκτάσεις. πχ το αν είναι καλό να μένω με τους δικούς μου ή όχι. Με ενδιαφέρει καθαρά το οικονομικό κομμάτι. θα βοηθούσε αν γράφαν άτομα που όντως ζούνε μόνοι τους και με πόσα τη βγάζουν πέρα. Αυτοί μπορούν να βοηθήσουν. Το βράδυ θα επιστρέψω με σχόλια Κακως. Οικονομικα θα εισαι χειροτερα, αλλα δεν ειναι μονο αυτο σημαντικο. Αλλα θα βρεις ενα σπιτι με κατω απο 300€, απο 200-250€ και θα εισαι μια χαρα. Θα βαζεις λιγοτερα στην ακρη, αλλα θα εισαι πολυ καλυτερα στη ζωη σου. Αυτο(οτι θα εισαι καλυτερα στη ζωη σου) θα σε βοηθησει και κοινωνικα, αλλα και επαγγελματικα και να δεις την ζωη απο την πραγματικη της πλευρα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από haHa 4
leonidas_fs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, trinto είπε ρε τύποι έλεος, δεν είμαι εξαφανισμένος. Το βράδυ άνοιξα το θέμα, πότε να απαντήσω, το πρωί; Δούλευα. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα κοινωνικά θέματα-προεκτάσεις. πχ το αν είναι καλό να μένω με τους δικούς μου ή όχι. Με ενδιαφέρει καθαρά το οικονομικό κομμάτι. θα βοηθούσε αν γράφαν άτομα που όντως ζούνε μόνοι τους και με πόσα τη βγάζουν πέρα. Αυτοί μπορούν να βοηθήσουν. Το βράδυ θα επιστρέψω με σχόλια Εάν η δουλειά δεν είναι πακετας ναι να πας! Θα ζοριστεις, θα ταλαιπωρηθείς, αλλά έτσι θα ωριμάσεις. Επισης αν είσαι καλός στην δουλειά σου και γενικά ψάχνεσαι, σύντομα θα φτάσεις να βγάζεις πιο πολλά χρήματα, όποτε Εν τελεί μόνο εσυ ξέρεις αν πρέπει να πας ή όχι!
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 TS θα βοηθούσε να μας πεις και για τι δουλειά πρόκειται
Προτεινόμενες αναρτήσεις