Deadsell Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα site που έχω μέχρι στιγμής περίπου 600 άτομα ημερησίως που μπαίνουν στο site μου που αφορά ειδήσεις. Έχω προσπαθήσει να βάλω Google ads και η Google δεν δέχεται το site μου. Ξέρετε τι χρειάζεται να κάνω μήπως;
rafinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Να μαζέψεις πολύ περισσότερο κόσμο και να έχεις πρωτότυπο περιεχόμενο. Με τα 600 άτομα ούτως ή άλλως δεν θα έβγαζες σχεδόν τίποτα.
Deadsell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδή πόσο κόσμο χρειάζεται περίπου να έχω minimum για να με δεχτεί η Google?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι μόνο θέμα κόσμου. Πρέπει να έχεις όλα τα policies ενημερωμένα (cookies, privacy κλπ) και το κυριότερο να έχεις πρωτότυπο περιεχόμενο. Μην φτιάξεις άλλο ένα clopy-paste site και περιμένεις να κονομήσεις. Επίσης το domain πρέπει να είναι ενεργό τουλάχιστο τρίμηνο.
Deadsell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, elorant είπε Δεν είναι μόνο θέμα κόσμου. Πρέπει να έχεις όλα τα policies ενημερωμένα (cookies, privacy κλπ) και το κυριότερο να έχεις πρωτότυπο περιεχόμενο. Μην φτιάξεις άλλο ένα clopy-paste site και περιμένεις να κονομήσεις. Επίσης το domain πρέπει να είναι ενεργό τουλάχιστο τρίμηνο. φιλε μου με βοηθησες αρκετά διότι δεν είχα ουτε cookies accept ουτε privacy. To site μου ειναι περιπου 3 μηνων και ισως λιγοτερο.. Οπότε θεωρώ οτι σε εναν μηνα απο τωρα ισως η google δεχτει να βαλει τα ads σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα