Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εχω κατι βιντεακια απο iphone που τα περασα στον υπολογιστη, τα οποια οταν τα παιζω με τον player ειναι γυρισμενα οριζοντια. Υπαρχει καποιο απλο προγραμματακι να το διορθωσω?
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο κινητό έπαιζαν σωστά ή και εκεί ήταν λάθος; Εγώ κάτι βίντεο που είχα με ίδιο θέμα τα μετέτρεψα με το freemake, αλλά έχει πολλά ακόμα προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Θέλει όμως re-encoding. Μπορείς όμως και να κάνεις επιτόπου περιστροφή κατά την αναπαραγωγή από το vlc πηγαίνοντας στο μενού Εργαλεία->Εφέ και Φίλτρα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από micos000 1
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, micos000 είπε Στο κινητό έπαιζαν σωστά ή και εκεί ήταν λάθος; Εγώ κάτι βίντεο που είχα με ίδιο θέμα τα μετέτρεψα με το freemake, αλλά έχει πολλά ακόμα προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Θέλει όμως re-encoding. Μπορείς όμως και να κάνεις επιτόπου περιστροφή κατά την αναπαραγωγή από το vlc πηγαίνοντας στο μενού Εργαλεία->Εφέ και Φίλτρα Ευχαριστω mic. Στο κινητο ηταν οκ. Ωχ πλακα κανεις. Μονο με recoding ε? Θα κανω μια προσπαθεια με το freemake
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ήταν οκ στο κινητό μπορεί ο player να μην αναγνωρίζει σωστά το orientation. Με πρόγραμμα το έβλεπες (αν ναι, ποιο) ή σε tv; Δοκίμασες με mpc-hc ή pot player ή vlc; Δες και quicktime player αφού είναι από apple. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από micos000
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αν ήταν οκ στο κινητό μπορεί ο player να μην αναγνωρίζει σωστά το orientation. Με πρόγραμμα το έβλεπες (αν ναι, ποιο) ή σε tv; Δοκίμασες με mpc-hc ή pot player ή vlc; Δες και quicktime player αφού είναι από apple. Με vlc και mpc-hc δοκιμασα. Τον quicktime οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα