Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατι βιντεακια απο iphone που τα περασα στον υπολογιστη, τα οποια οταν τα παιζω με τον player ειναι γυρισμενα οριζοντια. Υπαρχει καποιο απλο προγραμματακι να το διορθωσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο κινητό έπαιζαν σωστά ή και εκεί ήταν λάθος; Εγώ κάτι βίντεο που είχα με ίδιο θέμα τα μετέτρεψα με το freemake, αλλά έχει πολλά ακόμα προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Θέλει όμως re-encoding.

Μπορείς όμως και να κάνεις επιτόπου περιστροφή κατά την αναπαραγωγή από το vlc πηγαίνοντας στο μενού Εργαλεία->Εφέ και Φίλτρα

H7xaMZ.jpg

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στο κινητό έπαιζαν σωστά ή και εκεί ήταν λάθος; Εγώ κάτι βίντεο που είχα με ίδιο θέμα τα μετέτρεψα με το freemake, αλλά έχει πολλά ακόμα προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Θέλει όμως re-encoding.

Μπορείς όμως και να κάνεις επιτόπου περιστροφή κατά την αναπαραγωγή από το vlc πηγαίνοντας στο μενού Εργαλεία->Εφέ και Φίλτρα

H7xaMZ.jpg

Ευχαριστω mic. Στο κινητο ηταν οκ. Ωχ πλακα κανεις. Μονο με recoding ε? Θα κανω μια προσπαθεια με το freemake

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν οκ στο κινητό μπορεί ο player να μην αναγνωρίζει σωστά το orientation. Με πρόγραμμα το έβλεπες (αν ναι, ποιο) ή σε tv; Δοκίμασες με mpc-hc ή pot player ή vlc; Δες και quicktime player αφού είναι από apple.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν ήταν οκ στο κινητό μπορεί ο player να μην αναγνωρίζει σωστά το orientation. Με πρόγραμμα το έβλεπες (αν ναι, ποιο) ή σε tv; Δοκίμασες με mpc-hc ή pot player ή vlc; Δες και quicktime player αφού είναι από apple.

Με vlc και mpc-hc δοκιμασα. Τον quicktime οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...