Madlef86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. ειμαι κάτοχος ενός Infomir Mag250 και το χρησιμοποιώ ως IPTV. Πρόσφατα άλλαξα τηλεόραση και πήρα μια 4Κ κι εβαλα και σύνδεση fiber και επιτέλους μπορώ να βλέπω και να μην κολλάει (στην περιοχή μου δεν πήγαινε πάνω από 6mbps..). Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει κάποιος να δώσει κάποια χρήματα να πάρει κάποιο άλλο μοντέλο που να υποστηρίζει και 4Κ. Έχετε δοκιμάσει κάτι εσείς; Έχει διαφορά; Είναι πιο γρήγορος στο menu γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι λίγο αργος.. ευχαριαρω πολύ για τον χρόνο σας.
palawiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο 254 είναι πιο καλός.Μετά σε 256. Είχα 254 και πήγα σε 256 και να σου πω την αλήθεια,δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Άλλαζε μεν τα κανάλια ελάχιστα πιο γρήγορα,και τίποτε άλλο. Δοκίμασε καλύτερα αν υποστηρίζει η τηλεόρασή σου την εφαρμογή smart iptv. Την βγάλανε από το store αλλά υπάρχει στην επίσημη σελίδα τους. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από palawiaris
Madlef86 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Και άλλα παιδιά αυτό μου είπαν . . Θα μείνω με αυτό που έχω και θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες με το smart iptv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα