Προς το περιεχόμενο

Aux adapter σε iPhone 8 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα προχώρησα σε αγορά ενός iPhone 8 Plus από το Γερμανό . Παρατηρησα ότι στη συσκευασία δεν υπήρχε ο ανταπτορας των ακουστικών .

Γνωριζει κανείς άμα τον έχουν κατάργησει ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει ;

Με μια γρήγορα μάτια στο ίντερνετ είδα ότι στα νέα μοντέλα δεν τον συμπεριλαμβανει η Apple αλλά δεν αναφέρει ξεκάθαρα σε ποια στα μισά άρθρα. Στο περισσότερα unboxings που βλέπω υπάρχει ο ανταπτορας.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τώρα τα ακουστικά έρχονται με βύσμα Lightining απευθείας. 

Αυτά που ήλθαν με το δικό σου 8+ έχουν καρφί ? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Αν δεν κάνω λάθος τώρα τα ακουστικά έρχονται με βύσμα Lightining απευθείας. 

Αυτά που ήλθαν με το δικό σου 8+ έχουν καρφί ? 

Ναι με βύσμα lighting έρχονται απλά και στο 7αρι που είχα , που και εκεί ήταν lighting , είχαν τον ανταπτορα κανονικά μέσα .

Δημοσ.

Τότε μάλλον σημαίνει .οτι τα ακουστικά 3.5 αρχίζουν να απομακρύνονται αρκετά ως option οπότε δεν μπάινει και ο αντάπτορας.

Αφου όμως έρχονται με βύσμα Lightining τότε τι χρειάζεσαι τον ανταπτορα ? Έχεις άλλα legacy ακουστικά που θέλεις να χρησιμοποιείς ?

Πιστευω ότι έβαζε τον ανταπτορα μόνο κατά την «μεταβατική» περίοδο. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ καθόλου ενσυρματα ακουστικά διότι είμαι όλη μέρα με τα airpods απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε τον ανταπτορα διότι σε όλα τα βιντεάκια υπάρχει .

Δημοσ.

Αγόρασα iPhone 8 τον Οκτώβριο. Ήμουν από τους τυχερούς και το ανταπτοράκι υπήρχε ακόμη μέσα. Η Apple το έχει αφαιρέσει πλέον και το πουλάει χωριστά προς 10$ στην Αμερική. Είχε ανέβει παλαιότερα ως είδηση και κλασικά πήρε φωτιά το insomnia...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Αγόρασα iPhone 8 τον Οκτώβριο. Ήμουν από τους τυχερούς και το ανταπτοράκι υπήρχε ακόμη μέσα. Η Apple το έχει αφαιρέσει πλέον και το πουλάει χωριστά προς 10$ στην Αμερική. Είχε ανέβει παλαιότερα ως είδηση και κλασικά πήρε φωτιά το insomnia...

Έτσι εξηγείται , γιατί πέρσι στο 7αρι υπήρχε κανονικά πίσω από τα ακουστικά . 

Αν χρειαστεί θα το πάρουμε από ebay , τι να κάνουμε 😅

Δημοσ.
15 ώρες πριν, iCyd είπε

Έτσι εξηγείται , γιατί πέρσι στο 7αρι υπήρχε κανονικά πίσω από τα ακουστικά . 

Αν χρειαστεί θα το πάρουμε από ebay , τι να κάνουμε 😅

Δεν θα εβαζα στη μια και μοναδικη θυρα του τηλεφωνου μου κινεζο lightening ανταπτορα προσώπικα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Δεν θα εβαζα στη μια και μοναδικη θυρα του τηλεφωνου μου κινεζο lightening ανταπτορα προσώπικα. 

Στο ebay βρίσκεις και original πράγματα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Αν είχε δύο θύρες θα έβαζες; 😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Αν είχε δύο θύρες θα έβαζες; 😜

:)

δεν ειναι να πηγαινεις γυρευοντας με αυτα

1 ώρα πριν, natural_sgf είπε

Στο ebay βρίσκεις και original πράγματα...

Ισχυει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...