iCyd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα προχώρησα σε αγορά ενός iPhone 8 Plus από το Γερμανό . Παρατηρησα ότι στη συσκευασία δεν υπήρχε ο ανταπτορας των ακουστικών . Γνωριζει κανείς άμα τον έχουν κατάργησει ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει ; Με μια γρήγορα μάτια στο ίντερνετ είδα ότι στα νέα μοντέλα δεν τον συμπεριλαμβανει η Apple αλλά δεν αναφέρει ξεκάθαρα σε ποια στα μισά άρθρα. Στο περισσότερα unboxings που βλέπω υπάρχει ο ανταπτορας.
Jiakometi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος τώρα τα ακουστικά έρχονται με βύσμα Lightining απευθείας. Αυτά που ήλθαν με το δικό σου 8+ έχουν καρφί ?
iCyd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Αν δεν κάνω λάθος τώρα τα ακουστικά έρχονται με βύσμα Lightining απευθείας. Αυτά που ήλθαν με το δικό σου 8+ έχουν καρφί ? Ναι με βύσμα lighting έρχονται απλά και στο 7αρι που είχα , που και εκεί ήταν lighting , είχαν τον ανταπτορα κανονικά μέσα .
Jiakometi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τότε μάλλον σημαίνει .οτι τα ακουστικά 3.5 αρχίζουν να απομακρύνονται αρκετά ως option οπότε δεν μπάινει και ο αντάπτορας. Αφου όμως έρχονται με βύσμα Lightining τότε τι χρειάζεσαι τον ανταπτορα ? Έχεις άλλα legacy ακουστικά που θέλεις να χρησιμοποιείς ? Πιστευω ότι έβαζε τον ανταπτορα μόνο κατά την «μεταβατική» περίοδο.
iCyd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ καθόλου ενσυρματα ακουστικά διότι είμαι όλη μέρα με τα airpods απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε τον ανταπτορα διότι σε όλα τα βιντεάκια υπάρχει .
kalogero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον το κατήργησε το ανταπτορακι φίλε ... εγω όταν το είχα πάρει το 8+ ( όταν πρωτοβγήκε ) το είχε μέσα ..
SaFiS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασα iPhone 8 τον Οκτώβριο. Ήμουν από τους τυχερούς και το ανταπτοράκι υπήρχε ακόμη μέσα. Η Apple το έχει αφαιρέσει πλέον και το πουλάει χωριστά προς 10$ στην Αμερική. Είχε ανέβει παλαιότερα ως είδηση και κλασικά πήρε φωτιά το insomnia...
iCyd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, SaFiS είπε Αγόρασα iPhone 8 τον Οκτώβριο. Ήμουν από τους τυχερούς και το ανταπτοράκι υπήρχε ακόμη μέσα. Η Apple το έχει αφαιρέσει πλέον και το πουλάει χωριστά προς 10$ στην Αμερική. Είχε ανέβει παλαιότερα ως είδηση και κλασικά πήρε φωτιά το insomnia... Έτσι εξηγείται , γιατί πέρσι στο 7αρι υπήρχε κανονικά πίσω από τα ακουστικά . Αν χρειαστεί θα το πάρουμε από ebay , τι να κάνουμε 😅
bahamut_zero Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, iCyd είπε Έτσι εξηγείται , γιατί πέρσι στο 7αρι υπήρχε κανονικά πίσω από τα ακουστικά . Αν χρειαστεί θα το πάρουμε από ebay , τι να κάνουμε 😅 Δεν θα εβαζα στη μια και μοναδικη θυρα του τηλεφωνου μου κινεζο lightening ανταπτορα προσώπικα. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Δεν θα εβαζα στη μια και μοναδικη θυρα του τηλεφωνου μου κινεζο lightening ανταπτορα προσώπικα. Στο ebay βρίσκεις και original πράγματα...
thodoris20s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Δεν θα εβαζα στη μια και μοναδικη θυρα του τηλεφωνου μου κινεζο lightening ανταπτορα προσώπικα. Αν είχε δύο θύρες θα έβαζες; 😜
bahamut_zero Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Αν είχε δύο θύρες θα έβαζες; 😜 δεν ειναι να πηγαινεις γυρευοντας με αυτα 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Στο ebay βρίσκεις και original πράγματα... Ισχυει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα