mozozozo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Στην περίπτωση που ανέφερες όμως είναι όλες Αμερικάνικες, δεν υπάρχει θέμα. Τωρα ηρθε η σειρά μου να πω ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.Κατ αρχην ειναι ατοπο να λες μια εταιρεια ειναι αμερικανικη γαλλικη κλπ δεν εχει νοημα.Κατα δευτερον το σχολιο εγινε γι αυτον ακριβως το λογο οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟ με το ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.Επισης αν η T-Mobile λεμε τωρα εκανε υποκλοπες τηλεφωνηματων και τα διεθετε σε ξενες χωρες νομιζεις οτι αυτο δε θα ταν απειλη εθνικης ασφαλειας επειδη οπως λες η T-Mobile ειναι αμερικανικη>?.Το οτι η Χαβα ι εκλεψε κατι εξαρτηματα απο το ρομποτακι και λιγο σαπουνι απ την τουαλετα δεν στεκονται σε κατηγορητηριο για national security threat.Γελαει ο κοσμος με τις μαλακιες του Τραμπ και του FBI 2
JimGer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 On 30/01/2019 at 18:58, Alexandros7474 said: Ωραία θα ήταν να είχαμε τον Πούτιν πρωθυπουργό Για σένα ίσως. Για τους περισσότερους όχι. Ο τύπος είναι αισχρός. Το ότι ο Trump είναι μ*ς δεν κάνει τους υπόλοιπους καλούς. Έλεος 2
Alexandros7474 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, JimGer είπε Για σένα ίσως. Για τους περισσότερους όχι. Ο τύπος είναι αισχρός. Το ότι ο Trump είναι μ*ς δεν κάνει τους υπόλοιπους καλούς. Έλεος Εχεις καμία δημοσκόπηση και λες για τους περισσότερους όχι η εκπροσωπείς πολύ κόσμο ; Ο Πούτιν προσέχει και τον λαό του και τα συμφέροντα της χώρας του . Επίσης θυμίσου πως ήταν η Ρωσία προ Πούτιν στο διεθνές στερέωμα και πως είναι τωρα .
JimGer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 16 hours ago, Capt.staros said: Αν η Κινα παρει την θεση της αμερικης ως παγκοσμιος τροχονομοσ/αστυνομικος πιστευετε οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα; Δηλαδη δεν θα εκμεταλευτει την δεσποζουσα θεση της και θα κανει πανω κατω τα ιδια με τους αμερικανους; Εμας τι μας συμφερει αμερικανος, ρωσος ή κινεζος τροχονομος;(γιατι η ευρωπη αρνειται πεισματικα να παρει μερος σε αυτο το παιχνιδι) Οσοι πιστευουν σε διεθνιστικες αγαπες απλα ζουν σε παραλληλο συμπαν. Μεταξύ αυτών των επιλογών είναι μάλλον καλύτερα να υπάρχουν πολλοί τροχονόμοι. Αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτές είναι οι επιλογές... 2 minutes ago, Alexandros7474 said: Εχεις καμία δημοσκόπηση και λες για τους περισσότερους όχι η εκπροσωπείς πολύ κόσμο ; Ο Πούτιν προσέχει και τον λαό του και τα συμφέροντα της χώρας του . Επίσης θυμίσου πως ήταν η Ρωσία προ Πούτιν στο διεθνές στερέωμα και πως είναι τωρα . Ο Πούτιν κυνηγάει όλες τις μειονότητες στην Ρωσσία. Επίσης δεν έχεις και πολύ την ελευθερία να φέρεις αντιρρήσεις... Όχι δημοσκόπηση δεν έχω. Δεδομένου όμως ότι ο τύπος είναι σχεδόν δικτάτορας και έχουν παραμείνει άνθρωποι να πιστεύουν στη δημοκρατία με όλα τα στραβά της ευελπιστώ σε αυτό που είπα. Τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της χώρας δυστυχώς δεν πάνε πάντα μαζί. Στο ποιος οφελείται βρίσκεται πάντα το κλειδί. Δεν έχω αντιληφθεί όμως την επιλογή πχ μεταξύ Γέλτσιν και Πούτιν. Ενδιάμεσες επιλογές δεν? Ή μόνο με εύσχημη χούντα πάει μια χώρα μπροστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις