Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μπορεί ένα κινητό android να κατεβάσει αρχεία video μέσω πχ μtorrent;  Και αν ναι, πώς μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση στη συνέχεια; Ουσιαστικά μιλάω για χρήση κινητού ως usb. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maximusgr είπε

Καλησπέρα σε όλους,

1.μπορεί ένα κινητό android να κατεβάσει αρχεία video μέσω πχ μtorrent;  2.Και αν ναι, πώς μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση στη συνέχεια; Ουσιαστικά μιλάω για χρήση κινητού ως usb. 

1. ναι μπορει να κατεβασει κ υπαρχουν αντιστοιχα τορρεντ clients

2. η τηλεοραση να φανταστω παιζει αρχεια απο το usb, σωστα; η πιο ευκολη κ οικονομικη λυση ειναι να αγορασεις ενα στικακι κ ενα otg cable, να συνδεσεις το στικακι στο κινητο κ να αντιγραψεις την ταινια που κατεβασες κ να κουμπωσεις το στικακι στην τηλεοραση κ να το παιξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

1. ναι μπορει να κατεβασει κ υπαρχουν αντιστοιχα τορρεντ clients

2. η τηλεοραση να φανταστω παιζει αρχεια απο το usb, σωστα; η πιο ευκολη κ οικονομικη λυση ειναι να αγορασεις ενα στικακι κ ενα otg cable, να συνδεσεις το στικακι στο κινητο κ να αντιγραψεις την ταινια που κατεβασες κ να κουμπωσεις το στικακι στην τηλεοραση κ να το παιξει.

Οπότε μου λες πως γίνεται μεταφορά από android σε στικάκι. Είναι σίγουρο αυτό; Και ο υπότιτλος όλα κανονικά μπαίνουν και παίζουν στην τηλεόραση; 

Αλλιώς έχω chromecast αλλά δεν ξέρω αν ενδείκνυται για την περίπτωση αυτή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maximusgr είπε

Καλησπέρα σε όλους,

μπορεί ένα κινητό android να κατεβάσει αρχεία video μέσω πχ μtorrent;  Και αν ναι, πώς μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση στη συνέχεια; Ουσιαστικά μιλάω για χρήση κινητού ως usb. 

Ναι υπάρχει.

Αλλά ποιος τα κάνει αυτά ?

Πλέον υπάρχουν τα Online site για ταινίες η και κάποια εφαρμογή όπως το Terrarium.

Και για βίντεο υπάρχει το VidMate, TubeMate ,YT3 Youtube Downloader  .

Τώρα δεν υπάρχουν κινητά που έχουν έξοδο HDMI οπότε πας στην σίγουρη λύση το chromecast 2

• Like 1
Δημοσ.

Αν το κινητο σου υποστηριζει otg τοτε ναι. συνδεεις το στικακι κ με ενα file explorer app μεταφερεις οποιοδηποτε αρχειο θες, στο στικακι.

Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα της τηλεορασης σου κατα ποσο υποστηριζει αναπαραγωγη αρχειου απο usb και με υποτιτλους. ψαξε στο ιντερνετ το μοντελο της τηλεορασης σου για να δεις τι τυπους αρχειων υποστηριζει. 

π.χ εγω εχω μια παλια που υποστηριζει ΜΟΝΟ φωτογραφιες και μουσικη απο το usb. οχι ταινιες. εκει αναγκαστικα πας σε λυσεις chromecast κλπ.

Αλλη λυση ειναι ενα φθηνο android tv box και περασμα popcorntime/kodi/torrentclient και εισαι ετοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Η τηλεόρασή μου παίζει ταινίες από usb αυτό το ξέρω, και μάλιστα και μεγάλα αρχεία, πολύ πάνω από 4 gb. 

Τώρα καλοκοιτάζω το xiaomi mi max 3 που μου φαίνεται ωραίο και λέει usb type c. Αυτό λογικά θα κάνει για να συνδέσω το usb stick μου σωστά; 

Αλλιώς θα πάω σε φθηνό tablet windows για να είμαι σίγουρος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

googlαρε "otg cable" και θα καταλαβεις. 

Απο την μια πλευρα ειναι το θηλυκό ακρο που κουμπωνεις το στικακι και απο την αλλη το αρσενικο που κουμπώνει πανω στο κινητό σου. και αναλογως τι usb εχει το κινητό σου, θα παρεις usb type-c, ή micro-usb otg cable.

υπαρχουν και στικάκια που ειναι ετοιμα με το βυσματακι κ δεν χρειαζεσαι επιπλεον καλωδια. σαν το παρακατω (ειναι type c απο την μια πλευρα)
20171220162335_568eb311.jpeg
https://www.skroutz.gr/s/10138501/Kingston-DataTraveler-microDuo-3C-128GB.html

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...