DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Wild Wild Country (Netflix) Εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για μία από τις μεγαλύτερες και πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του 21ου αιώνα. Όσοι γνωρίζουν τι εστί Osho μη το χάσουν. Οι λοιποί μπορούν να το παρακολουθήσουν με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Ανεξαρτήτως τι πιστεύω έχει ο καθένας, το ντοκυμαντερ θεωρώ ότι κρατάει τη στάση που πρέπει. Μοιράζει το χρόνο και στις δύο παρατάξεις, παραθέτει γεγονότα και δε κρίνει. Πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που έγινε τότε, και δείγμα της αλαζονείας αλλά και ανθρωποφαγίας που χαρακτηρίσει το ανθρώπινο είδος. Το οποιαδήποτε όραμα μιας ουτοπικής κοινωνίας θα γκρεμίζεται πάντα πρώτα από μέσα και μετά από εξω. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από DeadOrganPlayer
xavier Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καποτε οι ανθρωποι θα ξεπερασουν τους φοβους τους ας κανουν ενα και για τον Κρισναμούρτι, αν και δεν ξερω αν θα εχει τοσσο δραμα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από xavier
speedy23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι fascinating watch, ιδιαιτερα αν δεν εχεις ιδεα για το τι εχει παιχτει. Μιλαμε για ακρως επικινδυνα ατομα με την Sheela στην κορυφη της λιστας αν και να πω την αμαρτια μου δεν θα με πειραζε αν ειχαν φαει ενα δυο ατομα απο τους ντοπιους.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, speedy23 είπε Ειναι fascinating watch, ιδιαιτερα αν δεν εχεις ιδεα για το τι εχει παιχτει. Μιλαμε για ακρως επικινδυνα ατομα με την Sheela στην κορυφη της λιστας αν και να πω την αμαρτια μου δεν θα με πειραζε αν ειχαν φαει ενα δυο ατομα απο τους ντοπιους. Φίλε κι εγώ θα τους θέριζα τους ντόπιους...
SpoonyBar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 6:16 ΜΜ, kirileman είπε Εκπομπή αυτοκινήτου πρέπει να είναι. Νecro-quote🤪 αλλά όλες Rolls πρέπει να είναι αυτές. Δεν έχω τελειώσει ακόμα (3/5), αλλά πραγματικά jaw-dropping ιστορία. Διαμαντάκι.
burgos4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 απορια τοχω πως μπορει και επιβιωνει η scientology τοσα χρονια στην αμερικη....
djcat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 9:52 ΠΜ, burgos4 είπε απορια τοχω πως μπορει και επιβιωνει η scientology τοσα χρονια στην αμερικη.... Απλό, η χαζομάρα δεν έχει όριο...
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 σεξ γκουρου διαβαζω οτι ηταν και εκανε πολλα σεξ παρτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα