Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το XZ1 έχω.Καλύτερα μεγάλα bezel παρά σοκοφρέτα που προεξέχει απο τις τσέπες.Στο μαύρο χρώμα δεν διακρίνονται τα bezel,δεν "χτυπούν" στο μάτι και πιάνω την συσκευή χωρίς να καλύπτουν τα δάχτυλα την οθόνη.Τουλάχιστον τα bezel του έχουν λόγω ύπαρξης λόγω των ηχείων.

XZ2(500€)και XZ3(630€) ξεφεύγουν σε τιμή.Επίσης είναι μεγάλα σε πάχος,μήκος και βάρος.

Ναι γούστα είναι αυτά. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν ούτε μπεζελς ούτε νοτς ούτε σοκοφρέτες και σοκολάτες αμυγδάλου. Μου αρκεί να μου κάνει το  κλικ που λένε στο μάτι, όταν θα το δω από κοντά. 

Δημοσ.

Το ότι έχει 3D αισθητήρα είναι μεγάλο +. Κι επιτέλους έβαλε δεύτερη κάμερα. Εάν η απόδοσή της κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα του με του Note9 στις νυχτερινές λήψεις τότε θα γίνει το επόμενό μου κινητό.   Οθόνη με τρύπα δεν αγοράζω.

Go Sony Gο κι άσε τους άλλους να τους φάει η μαύρη τρύπα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους Sony...  Μετά από τη σειρά Z με κύριο χαρακτηριστικό ' Βρες τις διαφορές' και με κορύφωση το z3+ ως κινητό-θερμοπομπός. Ήρθε και κάτι αξιόλογο μπράβο. 😮

Επεξ/σία από amorgr
Δημοσ.

Με Samsung Note 3 (151.2mm) και ήδη είμαι οριακά στο να το χειρίζομαι με το ένα
χέρι. Μου έδωσαν το Honor 7c (158.3mm - 18:9) και απλά δεν παλεύεται αυτή η διά-
σταση. Τώρα έρχεται η Sony και στην ίδια τραγική διάσταση προσθέτει +1cm...

Δεν φτάνει πλέον ο αντίχειρας να κατεβάσει το top down μενού.🤮

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...