Προς το περιεχόμενο

DDR3 ram, 8 gb dual chanell η 24 gb single chanell?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τερμα η αναζητηση ddr4 οπως ειπα και πριν. Δεν νομιζω να χρειαστω κατι πιο δυνατο απο αυτο που εχω τωρα ,για την χρηση που το θελω.

Δημοσ.

Λοιπον εβγαλα την 3870 και εβαλα την gtx 460 στο P5K, οι διαφορες στην ταχυτητα σε frame rate ειναι αισθητη,αλλα τα χρωματα  της νβιντια παιδια ειναι απαισια,και σε παιχνιδι και σε νορμαλ χειρισμο του πσ. Τι πραγμα ειναι αυτο...δεν το ειχα ξαναζησει οσο και αν προσπαθησα να ρυθμισω και οθονη και καρτα το αποτελεσμα ειναι να μην αντεχω και να μην πιστευω στα ματια μου με την αποδοση χρωματων της νβιντια. Οτι χειρτερο!!!!!! Και πριν αρχισετε και λετε φταιει το m/b  και η οθονη,την περασα σε αλλο m/b και δοκιμασα και αλλη οθονη. Τιποτα,το ιδιο αποτελεσμα. Same on you nvidia. 

Πισω ξανα στην 3870 και ας μην εχει τα fps της 460. Ποτε ξανα nvidia για μενα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, charas είπε

Λοιπον εβγαλα την 3870 και εβαλα την gtx 460 στο P5K, οι διαφορες στην ταχυτητα σε frame rate ειναι αισθητη,αλλα τα χρωματα  της νβιντια παιδια ειναι απαισια,και σε παιχνιδι και σε νορμαλ χειρισμο του πσ. Τι πραγμα ειναι αυτο...δεν το ειχα ξαναζησει οσο και αν προσπαθησα να ρυθμισω και οθονη και καρτα το αποτελεσμα ειναι να μην αντεχω και να μην πιστευω στα ματια μου με την αποδοση χρωματων της νβιντια. Οτι χειρτερο!!!!!! Και πριν αρχισετε και λετε φταιει το m/b  και η οθονη,την περασα σε αλλο m/b και δοκιμασα και αλλη οθονη. Τιποτα,το ιδιο αποτελεσμα. Same on you nvidia. 

Πισω ξανα στην 3870 και ας μην εχει τα fps της 460. Ποτε ξανα nvidia για μενα.

Το έχω δει και εγώ, και έλεγα δεν παίζει, ιδέα μου... Οι consumer nvidia είναι 8bit ανα χρωμα και οι Ati/Amd 10.

Δημοσ.
Στις 7/2/2019 στις 11:41 ΠΜ, Sheogorath είπε

Το έχω δει και εγώ, και έλεγα δεν παίζει, ιδέα μου... Οι consumer nvidia είναι 8bit ανα χρωμα και οι Ati/Amd 10.

Νομίζω πως και οι 2 βγάζουν 8bit σε περιβάλλων windows και επιπλεων κ οι δύο βγάζουν 10bit μόνο σε dx12.

Για αμιγως 10bit μαλλων κάνεις πρέπει να πάει σε Quadro/firepro.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

Νομίζω πως και οι 2 βγάζουν 8bit σε περιβάλλων windows και επιπλεων κ οι δύο βγάζουν 10bit μόνο σε dx12.

Για αμιγως 10bit μαλλων κάνεις πρέπει να πάει σε Quadro/firepro.

Απο παλιά πολύ πριν και το DX11 οι ATI τότε βγάζαν θεωρητικά 10bit, έτσι είχα διαβάσει. Δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...