Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

οταν μετατρεπω .avi σε .mkv xvid (χρησιμοποιω το VSO video converter) και τα περναω σε usb stick για να τα τρεξω στην Tv μου ο ήχος ειναι πολυ χαμηλος,παρολο που στο pc ακουγεται δυνατα/ικανοποιητικα.Δυναμωνω παρα πολυ την tv και η διαφορά ειναι ελάχιστη (βλεπεις εργο οκ αλλα δεν το ευχαριστιεσαι).Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Η TV ειναι η JVC 55 LED TV μοντέλο LT-55K880A και δεν παιζει .avi ,γιαυτο και τα μετατρεπω.Δεν εχω βαλει πανω ξεχωριστα ηχεια

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω το πρόγραμμα αλλά πιθανολογώ ότι κατά τη μετατροπή κάνει audio normalization και έτσι χαμηλώνει συνολικά η ένταση. Ψάξε στις ρυθμίσεις για κάτι παρόμοιο και αν όντως είναι έτσι, απενεργοποίησέ το να δεις τι θα γίνει.

Δημοσ.
5 hours ago, HypnoTech said:

Γεια σας

οταν μετατρεπω .avi σε .mkv xvid (χρησιμοποιω το VSO video converter) και τα περναω σε usb stick για να τα τρεξω στην Tv μου ο ήχος ειναι πολυ χαμηλος,παρολο που στο pc ακουγεται δυνατα/ικανοποιητικα.Δυναμωνω παρα πολυ την tv και η διαφορά ειναι ελάχιστη (βλεπεις εργο οκ αλλα δεν το ευχαριστιεσαι).Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Η TV ειναι η JVC 55 LED TV μοντέλο LT-55K880A και δεν παιζει .avi ,γιαυτο και τα μετατρεπω.Δεν εχω βαλει πανω ξεχωριστα ηχεια

Το avi σε σχέση με το mkv, έχει διαφορά όταν ακούς και τα δύο στον υπολογιστή, με τον ίδιο player, στην ίδια στάθμη;
Αν ναι, κάτι συμβαίνει στη μετατροπή. Αν όχι, ψάξε για ρυθμίσεις τηλεόρασης, μήπως έχει κάποιο pre-volume, όπως έχουν μερικές για τις εξωτερικές πηγές (HDMI κλπ).

Είσαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάποιο πολύ δυνατό σημείο στο avi, που η στάθμη στην τηλεόραση να είναι αρκετά δυνατή; Τι είδους περιεχόμενο έχει το avi?

Δημοσ.

Αν κρίνω και από το άλλο θέμα σου πριν δύο εβδομάδες μάλλον η τηλεόραση σου έχει πρόβλημα γενικώς.

6 ώρες πριν, HypnoTech είπε

οταν μετατρεπω .avi σε .mkv xvid

Και γιατί το κάνεις αυτό; Τι κερδίζεις; Αν το θέλει η tv σώνει και καλά σε mkv και δεν αναγνωρίζει avi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mkvtoolnix, να ρίξεις μέσα το avi και να σώσεις σε mkv 9πάλι xvid θα είναι) χωρίς καμία απολύτως μετατροπή και θα είσαι έτοιμες σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και το χρονο σας

δοκιμασα οτι προτεινατε,τελικα συμφωνα με αυτα που ειπε ο CheOnWeb,ενεργοποιησα το AVL απο τα settings στον ηχο της TV και ειναι πολυ καλυτερα

ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...