Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Επειδή το συγκεκριμένο monitor μου αρέσει αρκετά και σαν ίντσες αλλά και σαν τιμή , μπορεί κάποιος που ίσως να το έχει να μου πει αν συνεργάζεται σωστά με κάρτες nvidia και gsync ? αν και επίσημα από nvidia δεν είναι στο gsync compatible

Δημοσ.

Δεν έχω nvidia, έχω την οθόνη, νομίζω κάπου το έχω ξανά γράψει ότι με τη συγκεκριμένη έχω κλειστό το freesync γιατί δεν υπάρχει tearing. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κατά 99% θα σου δουλέψει γιατί πληρεί όλες τις προδιαγραφές (dp port και καλό freesync range).

Επίσης νομίζω ότι την ίδια έχει και ο @3DJIN με nvidia gpu... Αν δεν καταφέρεις να βρεις απάντηση, πες μου γιατί μπορώ να την κάνω σκάντζα στο άλλο σύστημα (Με nvidia 1080) και να δοκιμάσω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

@SPANK

Εδω εισαι

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ej9mOe5NamLldpfyFfXrqvLMZP-aG2Zi1su7QzPRNJY/edit#gid=0

Για την MSI που ψαχνεις συγκεκριμενα λεει

Αναφορά σε κείμενο

Works but sometimes falls out of sync, played with GSYNC indicator on for 12 hours, and the GSYNC ON would randomly disappear off the full screen for multiple seconds, the WINDOWED mode was hit and miss, would have to load games MULTIPLE times for it to show up only for it to disappear after a few minutes of playing. Feint backlight flickering going on in Pendulum demo, not for the whole screen, but parts of the screen, max fps is set to 142-144, the moving line has blatant tearing, 141FPS limiter fixes this, but doesnt fix any of the other issues. Overall, I would consider it doesnt really work, but people that arent as picky as me, would be perfectly content with this.

Βεβαια αυτο ειναι απο ενα χρηστη οποτε μπορει σε σενα λειτουργησει καλυτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ωραίος πίνακας , θα συνεχίσω πάντως την έρευνα αγοράς για λίγο καιρό ακόμη μέχρι να καταλήξω

Δημοσ.
14 ώρες πριν, 3DJIN είπε

και στο τελος θα καταληξεις στην ag322qc4😂 , ιουλιο με ιανουαριο το ιδιο εκανα🙂

Το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη που λές καθώς ουτε και η AG322QCX

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη που λές καθώς ουτε και η AG322QCX

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2VFL34/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 

Στοκάρει ανα τακτά χρονικά διαστήματα... Μέχρι την Πέμπτη περιμένω τη 2η να έρθει... 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, leros2004 είπε

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2VFL34/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 

Στοκάρει ανα τακτά χρονικά διαστήματα... Μέχρι την Πέμπτη περιμένω τη 2η να έρθει... 

Θα περιμένω μάλλον μέχρι να υπάρξει διαθεσιμότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2019 στις 6:54 ΜΜ, 3DJIN είπε

και στο τελος θα καταληξεις στην ag322qc4😂 , ιουλιο με ιανουαριο το ιδιο εκανα🙂

Τρελό μόνιτορ, freesync 2 και hdr400. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και δεν ειναι τελειως off topic να ρωτησω.

Θα πάρω την ag322qc4 . Για να δουλέψει το το gsync πρεπει να συνδεθεί μονο με DP;; με HDMI δεν παίζει ε;

το λεω γιατι στα reviews λενε οτι το HDR δουλευει μόνο με HDMI. αν και δεν ειναι 100% καθαρό HDR, λογω φωτεινότητας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...