Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως σε αντίστοιχο λεκέ ότι και αν έβαλα δεν έφυγε. Αναγκαστικά καθώς μετα άλλαξα και σχέση έβαλα νέο κάλυμμα και ησύχασα. Μετά από χρόνια πούλησα και το αμάξι το λεκιασμένο και πήρα άλλο απαραιτήτως με δερμάτινα καθίσματα για να μην εχω τέτοια θέματα. 😋

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες όλα κομπλέ!πήγα το αμάξι μου για πλύσιμο στο πλυντήριο που το πάω συνήθως και το παλικάρι δεν ξέρω τι μαγικά έκανε και τι ψεκασε αλλά οι λεκέδες από τα καθίσματα έφυγαν .είναι 8 μερες τώρα και δεν έχει εμφανιστεί κάτι ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/1/2019 στις 2:03 ΜΜ, lary7 είπε

Γενικά αν δεν ρουφιξεις

Αν τα ρουφούσε τυπε δεν θα έκανε και λεκέ στο αμάξι.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε

Μάγκες όλα κομπλέ!πήγα το αμάξι μου για πλύσιμο στο πλυντήριο που το πάω συνήθως και το παλικάρι δεν ξέρω τι μαγικά έκανε και τι ψεκασε αλλά οι λεκέδες από τα καθίσματα έφυγαν .είναι 8 μερες τώρα και δεν έχει εμφανιστεί κάτι ξανά.

Συνηθως εμφανίζεται στους 9 μήνες    😛 

• Like 1
Δημοσ.

Τί μας είπες τώρα ρε γαμικο φίλε μου εγώ τις προάλλες έφαγα μια τρομερή μπιφτεκοπιτα και όλη η σάλτσα έπεσε πάνω στα @ @ και κάθισμα αλλά με λίγο Άβα και ένα καθαρό σφουγγάρακι το καθάρισα λογικά τα φλοκια σου είναι τοξικά

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mansora είπε

Συνηθως εμφανίζεται στους 9 μήνες    😛 

Χαχαχαχαχαχα λες να βγει ξανά ο λεκές με χέρια και πόδια???

12 ώρες πριν, john_shadow είπε

Λεφτά για καινούριο αμάξι είχες, ένα 20αρικο να πας σε ένα ξενοδοχείο δεν είχες;; 

Ε εκείνη την ώρα από Ελευσίνα να πάω Σκαραμαγκά είναι απόσταση!!μας είχε συνεπάρει και το πάθος και..... καταλαβαίνεις!!!!!😂😂😂😂

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε

Ε εκείνη την ώρα από Ελευσίνα να πάω Σκαραμαγκά είναι απόσταση!!μας είχε συνεπάρει και το πάθος και..... καταλαβαίνεις!!!!!😂😂😂😂

Prive :p ;

Με τόση άπλα και τόσους χώρους στην Ελευσίνα ποιο Σκαραμαγκά μας λες......

Δημοσ.
On 14/02/2019 at 11:46, dimitrakis1991 said:

Χαχαχαχαχαχα λες να βγει ξανά ο λεκές με χέρια και πόδια???

Ας το κανατε πανω στο καπο βρε παιδι μου. Ουτε λεκεδες ουτε τιποτα. Τστστς λιγη φαντασια, λιγη τολμη, αμαν πια, ολο τα ιδια και τα ιδια! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...