dimitrakis1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα!Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να αφαιρέσω κάτι λεκέδες από τα καθίσματα του αυτοκινήτου.καταλαβαινετε πιστεύω ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι λεκέδες 😉😉😉.Επειδή λοιπόν το αυτοκίνητο που έχω είναι σχετικά καινούργιο (7 μηνών) δεν θέλω να μπω στην διαδικασία ακόμα του βιολογικού καθαρισμού.Ξερετε κανένα καλο καθαριστικό αυτοκινητου που να κάνει καλή δουλειά στην αφαίρεση λεκέδων.τα καθίσματα που έχω είναι υφασμάτινα μαυρο-γκρι και οι λεκέδες είναι στο γκρι χρώμα... ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! 1 1
ZauZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Άστα φίλε... Ούτε ο Bill ο Clinton την γλίτωσε με τέτοιο λεκέ... Υγ : Είχε κάποτε κάτι υγρά μαντιλάκια η Skip που ίσως σου κάνουν δουλειά. Διαφορετικά δοκίμασε με λίγο απορρυπαντικό πιάτων. 1
thant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τα διάφορα καθαριστικά που είναι για ταπετσαρίες αυτοκινήτων δεν κάνουν δουλειά λέτε; Έχω παρόμοιο θέμα.
dimitrakis1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, ZauZ είπε Άστα φίλε... Ούτε ο Bill ο Clinton την γλίτωσε με τέτοιο λεκέ... Υγ : Είχε κάποτε κάτι υγρά μαντιλάκια η Skip που ίσως σου κάνουν δουλειά. Διαφορετικά δοκίμασε με λίγο απορρυπαντικό πιάτων. Χαχαχαχαχα φαντάσου την πάτησε ολόκληρος πλανητάρχης 😂το απορρυπαντικό φοβάμαι μην τα κάνει χειρότερα 🤔🤔🤔
Lakou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Φίλε ότι και να δοκιμάσεις από καθαριστικά δεν γίνεται τίποτα. Για λίγες μέρες θα φαίνεται ωραίο και καθαρό αλλά μετά από λίγο πάλι θα σχηματίστη το περίγραμμα του... εγώ έχω εγκαταλείψει περιμενω απλά να διαλυθούν για να τα αντικαταστασω. Φυσικά να αναφέρω ότι δεν έχω ασχοληθεί ούτε ξέρω αν γίνεται κάτι σε επαγγελματικά πλυντήρια ή βιολογικούς καθαρισμούς....
lary7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στην πόλη μου το self service πλυντήριο έχει μηχάνημα βιολογικού. Ρίχνεις 1€ και έχει ένα στόμιο που ψεκάζει υγρό και αμέσως το ρουφάει. Για πιο σκληρούς λεκέδες ρίχνεις δικό σου καθαριστικό, το τρίβεις λίγο και το αφήνεις 5 λεπτά να δράσει και μετά το ρουφάει. Γενικά αν δεν ρουφιξεις το υγρό, ότι καθαριστικό να βάλεις θα απλώσει τον λεκέδες και θα αφήσει περίγραμμα. Οπότε ψάξε κανένα τέτοιο πλυντήριο για να μπορείς να κάνεις σημειακό καθαρισμό. 2
bromiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 2:54 ΜΜ, dimitrakis1991 είπε καταλαβαινετε πιστεύω ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι λεκέδες Εγώ δεν κατάλαβα.. για πες μας… 1 1
RedPriest Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εγώ δεν κατάλαβα.. για πες μας… Ολόκληρος βρωμιάρης και δεν καταλαβες; 2 1
sakisvele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..περασε περιοδευον ο φιλος και φοβαται την Μεταθεση.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από sakisvele
Phoenix7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 https://www.mysonax.gr/autoshop/sonax-sampouan-katharistika/285-sonax-profilline-katharistikos-afros.html Δεν αφήνει σημάδια, δεν καταστρέφει κανένα ύφασμα,πλαστικό κλπ. Το δοκίμασα για να αφαιρέσω από δέρμα ένα είδος αλοιφής γυαλίσματος που έμεινε λόγω του ότι δεν είχε καθαριστεί σωστά.
kosmasdel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αν θες δοκίμασε και μωρομάντηλα. Καθαρίζουν πολλούς λεκέδες.
Lakou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Για να απαντήσω γενικά μωρόμαντήλα και αφροί είναι για καθαρισμό άμεσα. Αν περάσει λίγος καιρός μαζί με σκόνη και τέτοια...δεν αφαιρούνται μένουν στάμπες όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω.... αλλα είμαι ανοιχτός να δοκιμάσω τα πάντα.....
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Το επόμενο αμάξι με δερμάτινα καθίσματα. Δοκιμασμένα Αλεκιαστα 😂🤣 1 1
sakisvele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Πόσα λίτρα.. πέσανε πάνω στο κάθισμα και δεν βγαίνει.. Τελικά
dimitrakis1991 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Phoenix7 είπε https://www.mysonax.gr/autoshop/sonax-sampouan-katharistika/285-sonax-profilline-katharistikos-afros.html Δεν αφήνει σημάδια, δεν καταστρέφει κανένα ύφασμα,πλαστικό κλπ. Το δοκίμασα για να αφαιρέσω από δέρμα ένα είδος αλοιφής γυαλίσματος που έμεινε λόγω του ότι δεν είχε καθαριστεί σωστά. Θα κάνει καλή δουλίτσα λες?γιατί έχει περάσει και αρκετό διάστημα από τότε.και δεν θέλω να τα λερωσω περισσότερο τα καθίσματα.ειναι και υφασμάτινα είναι και το αμάξι καινούργιο και καταλαβαίνεις... 3 ώρες πριν, kosmasdel είπε Αν θες δοκίμασε και μωρομάντηλα. Καθαρίζουν πολλούς λεκέδες. Δοκίμασα αλλά .....τζιφος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις