Nikosgiann Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Ειδα και γω το Special Episode, περιμενοντας κατι αριστο με βαση τα σχολια εδω. Γνωμη μου, δεν ακουμπα καθολου το επιπεδο της σειρας, για μενα ηταν αρκετα κατωτερο.(7-7.5/10 θα του βαζα max) Εχω να πω βεβαια πως ειναι πολυ θεαματικη η ποιοτητα της εικονας και των γυρισματων. 2
costacurta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Στις 2/8/2021 στις 10:58 ΠΜ, Gogotsa είπε 3 κλασεις καλυτερο απο τη μουφα walking dead................ Καλά ισχύει οκ αλλά δεν θέλει και πολύ προσπάθεια κάτι τέτοιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 6 hours ago, costacurta said: Καλά ισχύει οκ αλλά δεν θέλει και πολύ προσπάθεια κάτι τέτοιο. Coral!?
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Tελείωσα και τις 2 σεζόν και είδα και το Special. Γενικά σαν νεράκι κύλισε η όλη φάση, δε με κούρασε πουθενά, βλέπεται πολύ ευχάριστα. Πολύ καλή παραγωγή από τους Κορεάτες. Αν μέναμε στις 2 σεζόν θα έγραφα τελείως διαφορετικά πράγματα, θα μιλούσα για αριστούργημα, αλλά δε κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάρει τέτοια τροπή στο τέλος της 2ης σε συνδιασμό με το Special episode, πιστεύω θα μπορούσαν να το κλείσουν στις 2 σεζόν μια χαρά χωρίς να αρχίσει να κουράζει. Γενικά όλο το story με την Ασιν φαίνεται οτι μπήκε τέρμα βιαστικά στο τέλος τέλος μόνο και μόνο για να αφήσουν παράθυρο για 3η σεζον. Όχι ότι δε θα τη δούμε και την 3η αλλά κουβέντα να γίνεται...
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, DeareN είπε Tελείωσα και τις 2 σεζόν και είδα και το Special. Γενικά σαν νεράκι κύλισε η όλη φάση, δε με κούρασε πουθενά, βλέπεται πολύ ευχάριστα. Πολύ καλή παραγωγή από τους Κορεάτες. Αν μέναμε στις 2 σεζόν θα έγραφα τελείως διαφορετικά πράγματα, θα μιλούσα για αριστούργημα, αλλά δε κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάρει τέτοια τροπή στο τέλος της 2ης σε συνδιασμό με το Special episode, πιστεύω θα μπορούσαν να το κλείσουν στις 2 σεζόν μια χαρά χωρίς να αρχίσει να κουράζει. Γενικά όλο το story με την Ασιν φαίνεται οτι μπήκε τέρμα βιαστικά στο τέλος τέλος μόνο και μόνο για να αφήσουν παράθυρο για 3η σεζον. Όχι ότι δε θα τη δούμε και την 3η αλλά κουβέντα να γίνεται... Δειχνει να εχει ζουμι και η Ασιν ειναι πολυ δυνατος χαρακτηρας με τρομερο background απο οτι ειδαμε στο special. Εμπιστευομαι φουλ Κορεατες οτι εχουν κανει ειναι διαμαντι και το εχουν. Κανει κατι walking dead να μοιαζουν με βολτα στο λουνα παρκ.
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Κανει κατι walking dead να μοιαζουν με βολτα στο λουνα παρκ. Για αυτό γράφω κουβέντα να γίνεται γιατί εννοείται οτι θα δούμε και την 3η σεζον. Εδώ έχω δει walking dead και fear the walking dead ως το τέλος μόνο και μόνο επειδή δε μου αρέσει να τα αφήνω στη μέση. Μετά απο αυτό το μαρτύριο μια χαρά όαση ειναι το Kingdom...
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, DeareN είπε Για αυτό γράφω κουβέντα να γίνεται γιατί εννοείται οτι θα δούμε και την 3η σεζον. Εδώ έχω δει walking dead και fear the walking dead ως το τέλος μόνο και μόνο επειδή δε μου αρέσει να τα αφήνω στη μέση. Μετά απο αυτό το μαρτύριο μια χαρά όαση ειναι το Kingdom... Πως την παλεψες με το walking dead? Το παρατησα νομιζω στην εκτη σεζον και το fear το παρατησα στην τριτη. Εχει τοσες σειρες εκει εξω προτιμω να ξεκινησω καποια αλλη νεα η καποια ολοκληρωμενη που ξερω οτι τελειωνει καλα παρα να συνεχισω καποια που δεν με σεβεται ως θεατη. Το ιδιο εκανα με το suits απο 6 σεζον και μετα με τις σεζον 7-11 του BBT με τις σεζον 5-8 του HIMYM ταινια και σαβουρα να ειναι θα κατσω να την δω ενα 2ωρακι ειναι αλλα η σειρα θελει να αφιερωσεις πολυ χρονο και ειδικα το walking dead ειχε γινει τερμα αγγαρεια καποια στιγμη λεω γιατι συνεχιζω να το βλεπω. Η τελευταια σεζον βλεπω εχει καλες βαθμολογιες στο imdb οποτε αν ειναι η τελευταια ισως την δω ετσι για να δω πως θα τελειωσει. 1
paiktaras69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Eπίτηδες το άφησα τόσο καιρό στην άκρη και το είδα απόψε. Τι να λέμε ....ένα έπος ήταν το σπέσιαλ από την αρχή έως το τέλος. Προσεγμένο σε κάθε λεπομέρεια , τέλεια φωτογραφία, σκηνικά, ερμηνείες . Η Ασιν απίστευτα κυνική............αυτό το παγωμένο βλέμα.....όλα τα λεφτά. Αντε να βγει και η 3η σεζόν που προμηνύεται να είναι απόλαυση !
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Τέλος η ασιν του βορρά.Εγώ το βρήκα μέτριο το σπέσιαλ.Ο 2ος κύκλος μαρεσε πολύ. Ξέρουμε πότε θα χουμε τη συνέχεια; 1
Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Τέλος η ασιν του βορρά.Εγώ το βρήκα μέτριο το σπέσιαλ.Ο 2ος κύκλος μαρεσε πολύ. Ξέρουμε πότε θα χουμε τη συνέχεια; Καμια ανακοινωση ακομα αλλα δεν νομιζω οτι θα αργησει φετος πρεπει να βγει κανονικα. https://www.looper.com/488959/kingdom-season-3-release-date-cast-plot/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα