kirileman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δεν ξεκίνησα ακόμα τη 2η σεζόν. Την κρατάω για τις δύσκολες μένουμεσπίτι μέρες.
johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τελικά λόγο μένουμε σπίτι κοντεύω να το τελειώσω. Οκ δεν είναι ουαου αλλά μια χαρά περνάει η ώρα. Δεν με ενθουσιάζει όμως.
xxaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Την τελείωσα και εγώ χθες....από τις καλύτερες σειρές με αυτή τη θεματολογία! Οι Κορεάτες τελευταία ανεβαίνουν πολύ 😗
coffeex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, kirileman είπε Είδα το s2e1. Έπικ ιζ έπικ. Και που να δεις το τέλος του 2ου επ. 😱
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, coffeex είπε Και που να δεις το τέλος του 2ου επ. 😱 Κάθε μεσημεράκι μετά το φαγητό. Ήγγικεν η ώρα! Στο μεταξύ στοκάρω ταινίες στο NAS με την 100άρα, μέχρι να μπει κάνας κόφτης... ντάξει, χλωμό.
coffeex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Κάθε μεσημεράκι μετά το φαγητό. Ήγγικεν η ώρα! Στο μεταξύ στοκάρω ταινίες στο NAS με την 100άρα, μέχρι να μπει κάνας κόφτης... ντάξει, χλωμό. Φρόντισε να χωνέψεις αν είναι να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο 😅 Εγώ τι να πω που είναι full όλοι οι δίσκοι(;), ψάχνω να βρω τι δεν θέλω για πέσει διαγραφή....
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Φρόντισε να χωνέψεις αν είναι να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο 😅 Εγώ τι να πω που είναι full όλοι οι δίσκοι(;), ψάχνω να βρω τι δεν θέλω για πέσει διαγραφή.... Η αλήθεια είναι ότι με μια καλή vdsl δεν έχει πολύ νόημα να αποθηκεύεις, μιλάμε για 10 λεπτά υπόθεση για ένα αρχείο κοντά στα 4 GB. Έχει νόημα για 30ρες-40ρες ταινίες και ειδικά αν είναι συμπιεσμένες και θες να τη δεις στην TV. 1
26ska Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Φοβερός και ο δεύτερος κύκλος...Ελα μωρη Κορέα,δώσε!!!!
speedy23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Επικουρα απλα και ο δευτερος κυκλος. Οτι ειδαμε και ειπαμε για την πρωτη, εχει διατηρηθει και βελτιωθει και σε αυτη τη σεζον. Μπραβο τους.
-WISE- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ωραία, μερακλίδικη και η δεύτερη σεζόν. Νεράκι πέρασε! 1
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Kingdom[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt6611916/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2 Μια απο τις αρτιοτερες σεζον που εχω δει μεχρι σημερα. Τα επεισοδια δεν ειναι μεγαλα και καταφερνει να μην κανει κοιλια λεπτο. Ξεκιναει παρα πολυ δυνατα καταιγισμος απο zombie ξεδιαλυνει αρκετα πραγματα με το ολο story με καποια flashbacks και το τελος κραταει το μυστηριο στο μεγιστο βαθμο κανοντας μας να περιμενουμε πως και πως την τριτη σεζον που ελπιζω να ειναι το ιδιο κορυφαια. Το τελευταιο επεισοδιο μεσα στα 5 καλυτερα επεισοδια που εχουν υπαρξει κυριολεκτικα τα εχει ολα. Η φωτογραφια παραμενει εξαιρετικη μερικες σεκανς θα τις ζηλευαν ταινιες πολλων εκατομμυριων και γενικα μιλαμε για μια παρα πολυ δυνατη σεζον που ανεβαινει 2 επιπεδα πανω απο την ηδη εξαιρετικη πρωτη. 9.9/10 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από Arkin 4
gavros10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Η δεύτερη σεζόν χει την δράση, το δράμα, την εξέλιξη, την επικούρα, τον ενθουσιασμό και το αποκορύφωμα που άξιζε αλλά δεν είχε η τελευταία σεζόν του game of thrones... Πάρα πάρα πάρα πολύ καλή σεζόν
speedy23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν υπαρχει ξεχειλωμα στην ιστορια ουτε λεπτο και ειναι ενας ακομα λογος να γουσταρεις τη σειρα. Ηρθε απο το πουθενα, του στυλ " α για να δω τι μαλακια ειναι αυτη στο Netflix' και εγινε ενα απο τα καλυτερα στο genre.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα