Προς το περιεχόμενο

KINGDOM( for Zombie lovers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά λόγο μένουμε σπίτι κοντεύω να το τελειώσω. Οκ δεν είναι ουαου αλλά μια χαρά περνάει η ώρα. Δεν με ενθουσιάζει όμως. 

Δημοσ.

Την τελείωσα και εγώ χθες....από τις καλύτερες σειρές με αυτή τη θεματολογία!

Οι Κορεάτες τελευταία ανεβαίνουν πολύ 😗

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coffeex είπε

Και που να δεις το τέλος του 2ου επ.  😱

Κάθε μεσημεράκι μετά το φαγητό. Ήγγικεν η ώρα! Στο μεταξύ στοκάρω ταινίες στο NAS με την 100άρα, μέχρι να μπει κάνας κόφτης... ντάξει, χλωμό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Κάθε μεσημεράκι μετά το φαγητό. Ήγγικεν η ώρα! Στο μεταξύ στοκάρω ταινίες στο NAS με την 100άρα, μέχρι να μπει κάνας κόφτης... ντάξει, χλωμό.

Φρόντισε να χωνέψεις αν είναι να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο 😅

Εγώ τι να πω που είναι full όλοι οι δίσκοι(;), ψάχνω να βρω τι δεν θέλω για  πέσει διαγραφή....  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, coffeex είπε

Φρόντισε να χωνέψεις αν είναι να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο 😅

Εγώ τι να πω που είναι full όλοι οι δίσκοι(;), ψάχνω να βρω τι δεν θέλω για  πέσει διαγραφή....  

Η αλήθεια είναι ότι με μια καλή vdsl δεν έχει πολύ νόημα να αποθηκεύεις, μιλάμε για 10 λεπτά υπόθεση για ένα αρχείο κοντά στα 4 GB. Έχει νόημα για 30ρες-40ρες ταινίες και ειδικά αν είναι συμπιεσμένες και θες να τη δεις στην TV.

• Like 1
Δημοσ.

Επικουρα απλα και ο δευτερος κυκλος. Οτι ειδαμε και ειπαμε για την πρωτη, εχει διατηρηθει και βελτιωθει και σε αυτη τη σεζον. Μπραβο τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kingdom[Season 2]

76607495_10157707984856248_1628435828076

Μια απο τις αρτιοτερες σεζον που εχω δει μεχρι σημερα. Τα επεισοδια δεν ειναι μεγαλα και καταφερνει να μην κανει κοιλια λεπτο. Ξεκιναει παρα πολυ δυνατα καταιγισμος απο zombie ξεδιαλυνει αρκετα πραγματα με το ολο story με καποια flashbacks και το τελος κραταει το μυστηριο στο μεγιστο βαθμο κανοντας μας να περιμενουμε πως και πως την τριτη σεζον που ελπιζω να ειναι το ιδιο κορυφαια. Το τελευταιο επεισοδιο μεσα στα 5 καλυτερα επεισοδια που εχουν υπαρξει κυριολεκτικα τα εχει ολα. Η φωτογραφια παραμενει εξαιρετικη μερικες σεκανς θα τις ζηλευαν ταινιες πολλων εκατομμυριων και γενικα μιλαμε για μια παρα πολυ δυνατη σεζον που ανεβαινει 2 επιπεδα πανω απο την ηδη εξαιρετικη πρωτη. 9.9/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 4
Δημοσ.

Η δεύτερη σεζόν χει την δράση, το δράμα, την εξέλιξη, την επικούρα, τον ενθουσιασμό και το αποκορύφωμα που άξιζε αλλά δεν είχε η τελευταία σεζόν του game of thrones...

Πάρα πάρα πάρα πολύ καλή σεζόν

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ξεχειλωμα στην ιστορια ουτε λεπτο και ειναι ενας ακομα λογος να γουσταρεις τη σειρα. Ηρθε απο το πουθενα, του στυλ " α για να δω τι μαλακια ειναι αυτη στο Netflix' και εγινε ενα απο τα καλυτερα στο genre.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...