Προς το περιεχόμενο

KINGDOM( for Zombie lovers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/3/2019 στις 12:35 ΜΜ, spyroskonst είπε

Τι στο καλό ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου?

3 επεισόδια άντεξα και μετά delete, και ξανά delete απο recycle bin.

με shift + delete φευγει με την μια...

αλλά ειναι καλή σειρα,

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Μολις ξαναειδα τη 1η σεζον τι να πω γ αυτη τη σειραρα, αυριο βγαινει η 2η σεζον

Την κατάλληλη εποχή βγαίνει ! Εγώ θα το βλέπω στα κενά του TWD για χαλάρωμα μέσα σε αυτή την περίεργη κατάσταση που ζούμε !!!!!

Δημοσ.

Είχα δει το πρώτο επεισόδιο και το παρατήρησα. Τώρα είπα να το ξαναδώ αλλά θυμήθηκα και γιατί το παράτησα. Παπαριτσα από τις λιγες. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnyboy είπε

Είχα δει το πρώτο επεισόδιο και το παρατήρησα. Τώρα είπα να το ξαναδώ αλλά θυμήθηκα και γιατί το παράτησα. Παπαριτσα από τις λιγες. 

Ευχαριστουμε για την τεκμηριωμενη  αποψη , θα την παρουμε πολυ σοβαρα υποψην μας.

Εχω δει τα 3  πρωτα επεισοδια απο δευτερη σεζον συνεχιζει να ειναι πολυ δυνατη , το θετικο μετα 6 επεισοδιο μονο οτι δεν εχει καθολου φιλερ , δεν βαριεσαι λεπτο . Οι κορεατες βαζουν τα γυαλια σε κατι walking dead και παρομοιες μπουρδες. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερη zombie σειρα imho. Το αρνητικο της οτι ειναι παρα πολυ μικρη, και την τελειωνεις σε 1-2 μερες αν εχεις χρονο.

Δημοσ.

Πολύ καλή και η 2η σεζόν αλλά έφυγε γρήγορα οπως ειπε και ο φίλτατος απο πάνω. 

Περίμενα να κλείσει οριστικα στη 2η σεζον (δεν εχω ιδεα για το τι παιζει στα βιβλια) αλλά πάμε για 3η γερά αποτι φαίνεται!

Δημοσ.

Ελπιζω στην 3η να το κλεισουνε και να μην το τραβηξουν πολυ. Παντως μεχρι τωρα η σειρα ειναι πολυ καλη!

Δημοσ.
Στις 15/3/2020 στις 1:09 ΜΜ, johnyboy είπε

thumb_dafuq-when-non-mexicans-try-to-talk-to-you-in-33000229.png

Δημοσ.

Τι παπαριτσα ρε συ John η σειρά είναι εξαιρετικη και πολύ ανώτερη από walking dead. Οι κορεατες είναι μετρ σε αυτά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...