Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kirileman είπε Kingdom, the Movie? https://www.imdb.com/title/tt0431197/?ref_=nv_sr_2
costacurta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Το είδα γκαις ναι είναι σε παρόμοιο στυλ αλλά γενικά αρκετά κατώτερο
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Η σειρα ειναι εκπληκτικη, μετα απο καιρο ειδα σειρα χωρις να παιζω με κινητο/κανω κατι αλλο. Σε απορροφαει φουλ. Τα σκηνικα και η φωτογραφια ειναι τρομερα. Οποιος δεν εχει ιδιαιτερη σχεση με Ασιατικο κινηματογραφο/σειρες, μπορει να του κακοφανει καπως, ειδικα οι υπερβολικες εκφρασεις των ηθοποιων. Για μενα ειναι η καλυτερη σειρα με ζομπια που εχω δει στην TV, με διαφορα απο την 2η(ZNation,Izombie). Μου αρεσε παρα πολυ ο Crown Prince. 10/10
Bermudakias33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Αν πας για κατέβασμα έχει υπότιτλους;
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Αν πας για κατέβασμα έχει υπότιτλους; Ναι 1
coffeex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Αν πας για κατέβασμα έχει υπότιτλους; Δεν χρειάζεται να ψάξεις για υπότιτλους, τους έχει είδη 😎 1
giout Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 καλησπέρα και από εμένα είναι πολύ καλό όντως πότε θα έχουμε και συνέχεια ξέρει κάποιος;
Ghost1978 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μάλλον απρόσμενα έγινε επιτυχια και πήρε αμέσως πράσινο φως για 2η σαιζόν όπου τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και εκτίμηση να έχουν ολοκληρωθεί Ιούνιο-ιούλιο...αγνωστο όμως ποτέ θα το ανεβάσουν. Ελπίζω η επιτυχία να μην οδηγήσει σε επιμήκυνση της ιστορίας με βαρετά fillers αλλά να κρατήσει τον γρήγορο ρυθμό της πρώτης σαιζόν.
spyroskonst Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Τι στο καλό ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου? 3 επεισόδια άντεξα και μετά delete, και ξανά delete απο recycle bin.
Ghost1978 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, spyroskonst είπε Τι στο καλό ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου? 3 επεισόδια άντεξα και μετά delete, και ξανά delete απο recycle bin. Είναι καθαρά υποκειμενικό..μήπως δεν έχεις συνηθίσει ξενόγλωσσες πλην Αγγλικών? Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σε χάλασε πλην της γλώσσας και της κουλτούρας....πλοκη γρήγορη, σενάριο αρκετά στιβαρό, φωτογραφία απίστευτη.. μόνο οι ηθοποιοί κάπως χωλαινουν ειδικα σε δεύτερο-τρίτους ρόλους αλλά και πάλι όχι σε βαθμό που να με χαλάει.
spyroskonst Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Ghost1978 είπε Είναι καθαρά υποκειμενικό..μήπως δεν έχεις συνηθίσει ξενόγλωσσες πλην Αγγλικών? Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σε χάλασε πλην της γλώσσας και της κουλτούρας....πλοκη γρήγορη, σενάριο αρκετά στιβαρό, φωτογραφία απίστευτη.. μόνο οι ηθοποιοί κάπως χωλαινουν ειδικα σε δεύτερο-τρίτους ρόλους αλλά και πάλι όχι σε βαθμό που να με χαλάει. Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως φταίνε οι κλασσικές χαζομάρες του Netflix που αρχίζουν και με κουράζουν πολύ: Καλογυρισμένη & καλογραμμένη σειρά, δίχως να γίνεται τίποτα και περιμένεις 35 επεισόδια για να γίνει κάτι (βλέπε Castlevania, Stranger Things, Daredevil, κλπ). Υπέροχες σειρές, αλλά μέχρι να μπουν στο θέμα σε έπαιρνε ο ύπνος. Έχοντας πει αυτό, δεν την καταδικάζω, ούτε θα πω τι μάπα ειν τούτη. Ως zombie fan όμως δεν βρήκα τίποτα να με κρατήσει.
26ska Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Σειραρα δυνατή και με ζόμπι πυραυλοκινητα και απειλητικά,είμαι στο 5...
26ska Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Την τελείωσα τη σειρά, εξαιρετική, κάνει το walking dead σκόνη. Μας άφησε πάνω στο καλύτερο όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα