Προς το περιεχόμενο

KINGDOM( for Zombie lovers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σειρα ειναι εκπληκτικη, μετα απο καιρο ειδα σειρα χωρις να παιζω με κινητο/κανω κατι αλλο. Σε απορροφαει φουλ. Τα σκηνικα και η φωτογραφια ειναι τρομερα. Οποιος δεν εχει ιδιαιτερη σχεση με Ασιατικο κινηματογραφο/σειρες, μπορει να του κακοφανει καπως, ειδικα οι υπερβολικες εκφρασεις των ηθοποιων. Για μενα ειναι η καλυτερη σειρα με ζομπια που εχω δει στην TV, με διαφορα απο την 2η(ZNation,Izombie). Μου αρεσε παρα πολυ ο Crown Prince.

10/10 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Αν πας για κατέβασμα έχει υπότιτλους;

Δεν χρειάζεται να ψάξεις για υπότιτλους, τους έχει είδη 😎

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα είναι πολύ καλό όντως πότε θα έχουμε και συνέχεια ξέρει κάποιος;

Δημοσ.

Μάλλον απρόσμενα έγινε επιτυχια και πήρε αμέσως πράσινο φως για 2η σαιζόν όπου τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και εκτίμηση να έχουν ολοκληρωθεί Ιούνιο-ιούλιο...αγνωστο όμως ποτέ θα το ανεβάσουν. 

Ελπίζω η επιτυχία να μην οδηγήσει σε επιμήκυνση της ιστορίας με βαρετά fillers αλλά να κρατήσει τον γρήγορο ρυθμό της πρώτης σαιζόν. 

Δημοσ.

Τι στο καλό ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου?

3 επεισόδια άντεξα και μετά delete, και ξανά delete απο recycle bin.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spyroskonst είπε

Τι στο καλό ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου?

3 επεισόδια άντεξα και μετά delete, και ξανά delete απο recycle bin.

Είναι καθαρά υποκειμενικό..μήπως δεν έχεις συνηθίσει ξενόγλωσσες πλην Αγγλικών?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σε χάλασε πλην της γλώσσας και της κουλτούρας....πλοκη γρήγορη, σενάριο αρκετά στιβαρό, φωτογραφία απίστευτη.. μόνο οι ηθοποιοί κάπως χωλαινουν ειδικα σε δεύτερο-τρίτους ρόλους αλλά και πάλι όχι σε βαθμό που να με χαλάει.  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ghost1978 είπε

Είναι καθαρά υποκειμενικό..μήπως δεν έχεις συνηθίσει ξενόγλωσσες πλην Αγγλικών?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σε χάλασε πλην της γλώσσας και της κουλτούρας....πλοκη γρήγορη, σενάριο αρκετά στιβαρό, φωτογραφία απίστευτη.. μόνο οι ηθοποιοί κάπως χωλαινουν ειδικα σε δεύτερο-τρίτους ρόλους αλλά και πάλι όχι σε βαθμό που να με χαλάει.  

Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως φταίνε οι κλασσικές χαζομάρες του Netflix  που αρχίζουν και με κουράζουν πολύ:  Καλογυρισμένη & καλογραμμένη σειρά, δίχως να γίνεται τίποτα και περιμένεις 35 επεισόδια για να γίνει κάτι (βλέπε Castlevania, Stranger Things, Daredevil, κλπ). Υπέροχες σειρές, αλλά μέχρι να μπουν στο θέμα σε έπαιρνε ο ύπνος.

Έχοντας πει αυτό, δεν την καταδικάζω, ούτε θα πω τι μάπα ειν τούτη. Ως zombie fan όμως δεν βρήκα τίποτα να με κρατήσει.

Δημοσ.

Την τελείωσα τη σειρά, εξαιρετική, κάνει το walking dead σκόνη. Μας άφησε πάνω στο καλύτερο όμως... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...