cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 εχω την 570/4GB, θα σου προτεινα 8GB..!! αν θες να κρατησει και για το μελλον. θα δωσεις 20-30€ επιπλεον, αλλα πιστευω ....αξιζουν...!!
Vice Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, cabdik είπε εχω την 570/4GB, θα σου προτεινα 8GB..!! αν θες να κρατησει και για το μελλον. θα δωσεις 20-30€ επιπλεον, αλλα πιστευω ....αξιζουν...!! Για 580 σκέφτομαι φιλε μου. Γενικά απότι κατάλαβα η ιεραρχία παει κάπως έτσι: 1060 3GB < 580 4GB < 1060 6GB < 580 8GB
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Vice είπε Για 580 σκέφτομαι φιλε μου. Γενικά απότι κατάλαβα η ιεραρχία παει κάπως έτσι: 1060 3GB < 580 4GB < 1060 6GB < 580 8GB ΔΕΝ καταλαβες...!!! την 580 εννοω... αν την παρεις, να την παρεις με 8gb RAM...!!!
@topos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cabdik είπε εχω την 570/4GB, θα σου προτεινα 8GB..!! αν θες να κρατησει και για το μελλον. θα δωσεις 20-30€ επιπλεον, αλλα πιστευω ....αξιζουν...!! Βλέπεις να τερματίζει η μνήμη της σε games? 4 ώρες πριν, Vice είπε Έβγαλα φωτογραφία το δικό μου. κάνει; Αν η κάρτα χρειάζεται ένα 8pin συνδυάζεις το ένα 6αρη+2αρη που φαινετε στην φώτο. Έτσι όπως τα βλέπω λογικά θα κουμπώνει και μεταξύ τους.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από @topos
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Vice είπε Έβγαλα φωτογραφία το δικό μου. κάνει; Κάνει δεν κάνει το τροφοδοτικό είναι πολύ παλιό όπως σωστά αναφέρθηκε. Μην προσπαθείς να κόψεις από το τροφοδοτικό. Πιο σημαντικό από αυτό δεν υπάρχει. Κράτα αυτό που έχεις για backup σε ώρα ανάγκης.
@topos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Κάνει δεν κάνει το τροφοδοτικό είναι πολύ παλιό όπως σωστά αναφέρθηκε. Μην προσπαθείς να κόψεις από το τροφοδοτικό. Πιο σημαντικό από αυτό δεν υπάρχει. Κράτα αυτό που έχεις για backup σε ώρα ανάγκης. Είναι όντως παλιό. Αλλά εγώ θα το έβαζα πρόσκαιρα σε καινούργιο σύστημα. Ηταναπό τα πολύ καλά της γενιάς του και το σύστημα που το είχε ο ts ζήτημα να τραβουσε 400watt max, οπότε θα δούλευε σχετικά χαλαρά.
cabdik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, @topos είπε Βλέπεις να τερματίζει η μνήμη της σε games? στα περισσοτερα απο αυτα που εχω, οχι. αλλα υπαρχουν παιχνιδια που ζητανε παραπανω, πχ το COD (ή το infinity, ή το advanced warfare, δεν θυμαμαι καλα..) εφτανε συνολικη χρηση RAM στο συστημα σχεδον τα 12gb...!! αν εχεις 8gb στο συστημα, + τα 4 της καρτας, εισαι οριακος...!! βεβαια.., σημερα στα νεοτερα συστηματα βαζουν 16gb, αλλα επειδη το μελλον ειναι μπροστα, και ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει στο επομενο COD, BF, FarCry, κλπ κλπ, καλυτερα παντα να εχεις παραπανω RAM. εν τω μεταξυ, η RAM της καρτας ειναι κατα πολυ ταχυτερη του συστηματος, οποτε, καταλαβαινεις γιατι ειναι καλυτερα να εχεις περισσοτερη ΡΑΜ εκει και μετα στην μητρικη....! 1
spy94 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1) Για να είσαι ήσυχος από αναβάθμισεις για 5 χρόνια πρέπει να ρίξεις πολλά λεφτά που σίγουρα δεν θα αξιοποιηθουν.Και πάλι σίγουρος δεν είσαι γιατι μπορεί κάτι να χαλάσει 2)Συμφωνώ για ένα απλό σετάκι με 2600 και 16gb ram.Καρτα από 570 μέχρι όπου πιστεύεις ότι είναι καλα,ανάλογα και με την τιμή που θα βρεις.Και 4gb vram μια χαρά είναι δεν σε κόβω να θες ντε και καλά τα τέλεια settings. 3)Το τροφοδοτικό μια χαρά είναι.Ενα έλεγχο τον θέλει είτε το κρατήσεις καβατζα είτε το πουλήσεις είτε το χρησιμοποιήσεις.Προσωπικα θα το άλλαζα μόνο με την λογική ότι αν το πουλήσω θα έβαζα λίγα λεφτά πχ κάνα 20ρικο να πάρω κάτι καινούργιο.Στην θέση σου θα το κρατούσα μέχρι να πετύχω σε καλή τιμή τροφοδοτικό είτε σε προσφορά είτε σε αγγελία κάποιο gold πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα