Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εδω και 2-3 βδομαδες εχω ενα περιεργο προβλημα με την ταχυτητα του ρουτερ. Μεσα στη μερα η το βραδυ κανει restart και συγχρονιζει στα 12-13mb. Πρεπει να το κανω restart εγω για να συγχρονισει στα 50mb παλι. Μερικα στατιστικα απο το ρουτερ. Δεν μου το εκανε παλιοτερα. 

Screenshot-2.png

Pouline τα φωτα σου φιλε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Στο support του παρόχου τι σου είπαν?

Δεν πηρα καποιο τηλεφωνο ακομα ειπα να ρωτησω εδω μηπως ειναι κατι απλο. Αν συνεχιστει θα παρω σιγουρα γιατι βαζω κατι να κατεβαινει παει με 5.3 και κανει restart και μετα παει με 1.2. Τοσα χρονια δεν ειχα θεμα 5.3 σταθερα και restarts να εκανε το ρουτερ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Μπορεί να έχει θέμα το router. Κάλεσε το support και πες τους το.

Ναι θα παρω σημερα μηπως στειλουν αλλο. Οταν κανω εγω restart παντα κλειδωνει στα 50. Εκει ειναι που κολλαω. Οταν κανει μονο του restart κλειδωνει 12-13 max οταν κανω εγω παει 50 παντα. Δεν βγαζω ακρη. Εχω το 824 να τους ζητησω το νεο 2i η αυτο ειναι καλυτερο γνωριζεις?

Δημοσ.

Ίσως να μην χρειάζεται αντικατάσταση απλά κάποια ρύθμιση δική τους είτε στο ρούτερ είτε στο κέντρο που είσαι. Θα σου πουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ίσως να μην χρειάζεται αντικατάσταση απλά κάποια ρύθμιση δική τους είτε στο ρούτερ είτε στο κέντρο που είσαι. Θα σου πουν.

Τους περνω στο 13888 αμεσα και θα γραψω τι εγινε.

Λοιπον πηρα τηλεφωνο μολις τωρα το support τους απλα εξαιρετικο οπως παντα. Μαλλον τα εφαγε τα ψωμια του το ρουτερ το εχω και 4-5 χρονια απο οταν εβαλα vdsl οποτε απο Δευτερα θα παραλαβω το καινουργιο speedport 2i plus που βγηκε τωρα και θα δωσω πισω το παλιο. Στη γραμμη δεν ειδαμε καποιο προβλημα. Απλα αποσυνδεετε και ξανα συγχρονιζει στα 13-14 απο μονο του σε vdsl προφιλ παντα. Οποτε ελπιζω να λυθει το προβλημα με το νεο router και να μην εχω αυτες τις σπαστικες επαννεκινησεις.

Δημοσ.

Ηρθε το speedport plus χθες φαινεται να ειναι οκ για την ωρα. Εχει μια μερα που δεν εκανε καποιο restart το αλλο εκανε 4 τη μερα

Screenshot_2.png

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, divo είπε

Αν και σου εχει συγχρονίσει καλά, εγω βλεπω λάθη στη γραμμη, αν και δεν ειναι πολλα CRC. Αυτο εκανε και με το παλιο. Το entry2i κανει απο μονο του επανεκκίνηση για να διορθωσει τα λαθη. Στις επανεκκινησεις παντα σε κλειδώνει χαμηλότερα για  να αποφεύγει διακοπές. 

Το  κοιτας πως παει και αναλογος πρατεις. Μπορει να μην κανει και τιποτα, απλα εχε το νουσου. Αν ξαναγινει πες τους για τα CRC FEC.

Για 1.5 μέρα δεν είναι μια χαρά τα crc του?

Δημοσ.

crc errors ειχα παντα στην γραμμη αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με διακοπες και restarts. Το 724 ειχα πριν οχι το 2i και 4 χρονια δεν ειχε καποιο θεμα τωρα τελευταια εκανε restarts και συγχρονιζε στα 13mb παντα. 

Για το vectoring δεν μου ειπαν κατι. Απλα router μου εστειλαν δεν ξερω αν εκαναν κατι στη γραμμη. Το σημαντικο ειναι να μην συγχρονιζει στα 13mb γιατι πρεπει να το κανω manual restart μεσω 192.168.1.1 για να ξανα παει στα 50. Σε καμια βδομαδα θα εχω καλυτερη αποψη.

Επισης το 724 εγραφε οτι υποστηριζει μεχρι 17a profil τωρα γραφει και 35a και εχουν αλλαξει καποια πραγματα με το προηγουμενο. Στα του wifi ειναι στα ιδια επιπεδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρολο τα crc errors δειχνει βραχος. Κλεισμενες 3 μερες χωρις restart η πεσιμο ταχυτητας. Συνεργαζεται καλυτερα και με το xiaomi router που εχω ενω με το 724 ειχα θεματα. Το wifi λιγο καλυτερο κινητα/tablet συνδεονται πολυ γρηγορα. Κατεβασμα με 5.4 σε torrent και σε upload στα 520kbps. Σαν router ειναι απιστευτα γρηγορο στο μενου και γενικα ολες οι σελιδες φορτωνουν σφαιρα. Τα ειχε φαει τα ψωμια του το αλλο απο οτι φαινεται επρεπε να το αλλαξω απο καιρο γιατι πηγαινε μηνες αυτη η δουλεια με τα restarts και τον συγχρονισμο.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Το router ειναι απιστευτο. Κατεβαζει με 5.3 σταθερα και στο ιντερνετ μπαινει σφαιρα. Με το αλλο αν τερματιζε το download απλα σερνονταν στο browsing. Πολυ καλη δουλεια απο την speedport με το plus.

Screenshot-1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το speedport plus το δίνουν αν γραφτείς σε 50άρι πακέτο ή πρέπει να το ζητήσεις;

Προς το παρόν θα μου έρθει την Πέμπτη για άλλη μια φορά το speedport entry 2i αναγκαστικά μιας και έτσι δουλεύει το σύστημα του ΟΤΕ όταν πας σε voice over ip.

Απλά όπως μου είπε και η τηλεφωνήτρια, με το που έρθει θα το βάλω στην άκρη!!!

Συμπληρώνω δε ένα μήνα χωρίς να δώσουν vdsl αλλά με την καμπίνα να δουλεύει κανονικά!

Βέβαια για να με πηγαίνουν σε voice over ip σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα θα δώσουν και vdsl!

Επεξ/σία από skiabox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...