Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ ψάχνω κάποιον που μπορεί να ξεκλειδώσει το εν λόγω τηλέφωνο. Είναι αγορασμένο από ebay Ισπανία κ δεν αναγνωρίζει ελληνική Sim card. Έχω απευθυνθεί σε Vodafone αλλά δεν μπορούν να μου το ξεκλειδωσουν. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι το μόνο που μπορεί να χειριστεί ο πατέρας μου (μεγάλης ηλικίας) γι αυτό το παρήγγειλα. Το είχαμε σε ελληνικό αλλά χάλασε γι αυτό κ έψαξα να του πάρω ίδιο. Επίσης διαθέτω USB καλώδιο προκειμένου να συνδεθεί σε υπολογιστη αλλά δεν γνωρίζω τη διαδικασία να το ξεκλειδωσω. Αν υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υποχρεος. Υ. Γ. Μένω Θεσσαλονίκη. Φιλικά Τάσος 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TasosPro είπε

Παρακαλώ ψάχνω κάποιον που μπορεί να ξεκλειδώσει το εν λόγω τηλέφωνο. Είναι αγορασμένο από ebay Ισπανία κ δεν αναγνωρίζει ελληνική Sim card. Έχω απευθυνθεί σε Vodafone αλλά δεν μπορούν να μου το ξεκλειδωσουν. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι το μόνο που μπορεί να χειριστεί ο πατέρας μου (μεγάλης ηλικίας) γι αυτό το παρήγγειλα. Το είχαμε σε ελληνικό αλλά χάλασε γι αυτό κ έψαξα να του πάρω ίδιο. Επίσης διαθέτω USB καλώδιο προκειμένου να συνδεθεί σε υπολογιστη αλλά δεν γνωρίζω τη διαδικασία να το ξεκλειδωσω. Αν υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υποχρεος. Υ. Γ. Μένω Θεσσαλονίκη. Φιλικά Τάσος 

Δοκιμασε αυτο αρχικα https://www.mobifreedom.net/unlocking-instructions-for-sharp-gx29

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το κουμπακι "unlock now", το πατησες να δεις;

Κλασσικος ...........

Προτεινες κατι;;;;

Θες να πας σπιτι του να τον βοηθησεις;;;;;;

Θες να προτεινεις σε εναν ανθρωπο που δεν εχει γνωσεις, να κανει flashαρισματα και διαδικασιες που μπορει να κανουν τουβλακι το κινητο;;;;;

Καληνυχτα...

• Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι εννοει το 

Please accept our apologies but unfortunately we don't yet have an unlocking code for your phone / device. But, we are frequently updating our unlocking services and can let you know when we have an update.

Enter your contact details below and we will notify you as soon as an unlocking code becomes available.

που βγαζει οταν επιλεγεις Spain και Vodafone... Αν και δεν ξερω αμα βαλεις ΙΜΕΙ αν θα δουλεψει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chsam είπε

Κλασσικος ...........

Προτεινες κατι;;;;

Θες να πας σπιτι του να τον βοηθησεις;;;;;;

Θες να προτεινεις σε εναν ανθρωπο που δεν εχει γνωσεις, να κανει flashαρισματα και διαδικασιες που μπορει να κανουν τουβλακι το κινητο;;;;;

Καληνυχτα...

Chillαρε φιλε... Κανε και κανα μασαζ να χαλαρωσεις,γιατι εισαι πολυ στην τσιτα.... Δεν σε εβρισε καποιος ουτε και σου επιτεθηκε για να απαντας τοσο αρπαγμενα.... Απλα μετα το ποστ μου διαπιστωσες οτι η υπηρεσια που προτεινεις ειναι επι πληρωμη(και αν ισχυει,γιατι οι περισσοτετες τετοιες υπηρεσίες ειναι λαμογια), και σπασμωδικα επιτεθηκες... Ο t.s δεν ζητησε κατι επι πληρωμη.... Πιστευω οτι αυτο που προτεινες το εχει βρει πριν απο σενα.... Καληνυχτα....(τωρα λενε καληνυχτα...οχι το πρωι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...