Προς το περιεχόμενο

Vega56 Gigabyte Gaming undervolt/overclock settings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/2/2019 στις 5:50 ΜΜ, AzaZyL είπε

Παιδιά το undervolting είναι απαραίτητο! Έβαλα τα 2 τελευταία states στα 1100 απο 1150 και ποιραματίζομαι με overclocking τώρα..

Και 1 ερώτηση: έχει 2 βύσματα τροφοδοσίας. Τι βάζουμε? 1 καλώδίο διπλό ή 2 καλώδια κατευθείαν απο το τροφοδοτικό?

Και παρα πολυ τα εχεις. Προσωπικα 1000 τα εχω μς 3.5%, και θα ηθελα να τα κατεβασω ακομη περισσοτερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Και παρα πολυ τα εχεις. Προσωπικα 1000 τα εχω μς 3.5%, και θα ηθελα να τα κατεβασω ακομη περισσοτερο. 

Εάν έχεις τη gigabyte OC του θέματος, δεν ανεβάζεις τις ρυθμίσεις του wattman, για να τις δοκιμάσω και εγώ?  

Η δική μου όμως παιδιά στο στρες τεστ του rise of the tomb raider κολλάει. Το τροφοδοτικό μου είναι superflower leadex gold 650w. Έβαλα μετρητή κατανάλωσης ρεύματος και σε idle to PC τραβάει 170 βατ μέσο όρο. Όταν παίζω RISE OF TOMB RAIDER τραβάει γύρω μέχρι 420 βατ. Παίζει χωρίς πρόβλημα. Στο στρες τεστ του, κάποια στιγμή φτάνει τα 440 βατ και εκεί κολάει..

Εν τω μεταξύ και σε idle, 2 φορές μου έβγαλε μαύρη οθόνη και οι ανεμιστήρες της κάρτας άρχισαν να δουλεύουν στο 100%!!!

Επεξ/σία από AzaZyL
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AzaZyL είπε

ν τω μεταξύ και σε idle, 2 φορές μου έβγαλε μαύρη οθόνη και οι ανεμιστήρες της κάρτας άρχισαν να δουλεύουν στο 100%!!!

Αυτο μαλλον ειναι απο ασταθεια και λιγο θεμα drivers.

Μου το εκανε και μενα και εδωσα ταση και μειωθηκε.Μονο μια φορα μου το εχει κανει σε καμια 10αρια μερες ενω πριν το χε κανει 3-4 φορες.

Αλλα εχω διαβασει για αρκετους που τους το ξεκινησε με τους τελευταιους drivers ενω πριν ηταν οκ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Εάν έχεις τη gigabyte OC του θέματος, δεν ανεβάζεις τις ρυθμίσεις του wattman, για να τις δοκιμάσω και εγώ?  

Η δική μου όμως παιδιά στο στρες τεστ του rise of the tomb raider κολλάει. Το τροφοδοτικό μου είναι superflower leadex gold 650w. Έβαλα μετρητή κατανάλωσης ρεύματος και σε idle to PC τραβάει 170 βατ μέσο όρο. Όταν παίζω RISE OF TOMB RAIDER τραβάει γύρω μέχρι 420 βατ. Παίζει χωρίς πρόβλημα. Στο στρες τεστ του, κάποια στιγμή φτάνει τα 440 βατ και εκεί κολάει..

Εν τω μεταξύ και σε idle, 2 φορές μου έβγαλε μαύρη οθόνη και οι ανεμιστήρες της κάρτας άρχισαν να δουλεύουν στο 100%!!!

Εχω 500ρι τροφοδοτικο και δεν εχω θεμα ( βεβαια egpu ειναι οποτε σχετικα αλλη φαση, αλλα συμφωνα με τα specifications δινει 300 μαξ στην gpu).

Το να δουλευουν αρκετα οι ανεμιστηρες μετα απο crush/restart ειναι φυσιολογικο.

Οι ρυθμισεις οπως ειναι ειναι ολα (4 τελευταια νομιζω) 1000mv,  + 3.5% core, +50 mv power level kai 915 ταχυτητες μνημης.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dantε είπε

Αυτο μαλλον ειναι απο ασταθεια και λιγο θεμα drivers.

Μου το εκανε και μενα και εδωσα ταση και μειωθηκε.Μονο μια φορα μου το εχει κανει σε καμια 10αρια μερες ενω πριν το χε κανει 3-4 φορες.

Αλλα εχω διαβασει για αρκετους που τους το ξεκινησε με τους τελευταιους drivers ενω πριν ηταν οκ.

Φίλε στο far cry 5 μου τράβαγε 320 βατ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...