Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένω την παραπάνω κάρτα οπότε όποιος έχει την ίδια ας με ενημερώσει τι πειράζουμε και ποιες τιμές ορίζουμε από Wattman(P6-P7 κ.α) για να έχω μια εικόνα.. Εννοείται ότι κάθε κομμάτι διαφέρει...Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Inler
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Γιατί δεν παίζεις εδώ για αρχή? Δεν είναι ίδια κάρτα, αλλά πόση διαφορά να έχει πια? Μόνο να τσεκάρεις τι τύπου ΗΒΜ φοράει (λογικά θα είναι Hynix). Η δικιά μου έχει Samsung, που σηκώνει (συνήθως) παραπάνω ρολόγια. Άσε τα εσύ για αρχή όπως θα είναι (800), παίξε μέχρι να βρεις τα σταθερά σε πυρήνα και uv (κυρίως αυτό) και μετά δοκιμάζεις και τη μνήμη (αν και θα πάρεις αρκετά αν τελικά ανεβαίνει).
Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ήρθε σήμερα και έχει hynix....Ένα valley που έτρεξα πυρήνας επαιζε μέχρι 1380-1440 και με 50% το fan έφτασε μέχρι 58-60 βαθμούς
Azerothakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δεν χρειαζεται να κουραζεσαι... Βρες την εκδοση του BIOS 64 της ιδιας μαρκας και καθαρησες. (+12% επιδοσεις) Προσοχη αν δεν πετυχει να εχεις στο κουμπι 2 των bios το εργοστασιακο.
IoaZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει bios 64 για αυτήν την κάρτα είναι με hynix ram. Άμα προσπαθήσεις να βάλεις BIOS από 64 θα την καταστρέψεις. Ps. Δεν έχει δύο bios η κάρτα 1
Inler Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει dual bios δυστυχώς(8o μήνυμα παρακάτω) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Inler
AzaZyL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Έχω την εντύπωση ότι όλες οι κάρτες γραφικών σειράς Vega έχουν dual bios..
Papakaliati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) και να μην πετυχει το φλασιγκν με το βιος 64, δεν θα γινει και τιποτα, απλα θα κρασαρει οταν παιζεις γκειμς, και μετα θα κανεις revent to the original 56 bios. Βεβαια εγω ειχα dual bios, οποτε το εκανα εκ του ασφαλους. Αλλα σε απλο windows περιβαλλον δεν ανεβαζει ουτε core neither ram clock, οποτε δεν θα σου κρασαρει πριν αρχισεις κατι απαιτητικο. Source : Φλαρασα στην vega 56 sapphire 64 bios, δεν το σηκωνε στα γκειμς και μου κρασαρε, αλλα windows login χωρις κανενα θεμα, και μετα απλα της ξαναφλασαρα το 56 bios. Οσον αφορα το UV/OC, πυρηνα εχω 1000mv σε ολα τα στεπς, 3.5% cpu, 50% power gain και 915Ghz μνημη. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Papakaliati
IoaZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχετε καταλάβει ότι καμία vega 56 με hinyx memory δεν γίνεται κάνεις bios flash 64 . Άτομα που έχουν δοκιμάσει να βάλουν 64 bios πετάξανε την κάρτα ( gpu και με dual bios ). Απλά μετά έχεις ένα ακριβό τούβλο 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε και να μην πετυχει το φλασιγκν με το βιος 64, δεν θα γινει και τιποτα, απλα θα κρασαρει οταν παιζεις γκειμς, και μετα θα κανεις revent to the original 56 bios. Βεβαια εγω ειχα dual bios, οποτε το εκανα εκ του ασφαλους. Αλλα σε απλο windows περιβαλλον δεν ανεβαζει ουτε core neither ram clock, οποτε δεν θα σου κρασαρει πριν αρχισεις κατι απαιτητικο. Source : Φλαρασα στην vega 56 sapphire 64 bios, δεν το σηκωνε στα γκειμς και μου κρασαρε, αλλα windows login χωρις κανενα θεμα, και μετα απλα της ξαναφλασαρα το 56 bios. Οσον αφορα το UV/OC, πυρηνα εχω 1000mv σε ολα τα στεπς, 3.5% cpu, 50% power gain και 915Ghz μνημη. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από IoaZ 1
Papakaliati Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, IoaZ είπε Έχετε καταλάβει ότι καμία vega 56 με hinyx memory δεν γίνεται κάνεις bios flash 64 . Άτομα που έχουν δοκιμάσει να βάλουν 64 bios πετάξανε την κάρτα ( gpu και με dual bios ). Απλά μετά έχεις ένα ακριβό τούβλο Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις που με hinyx memory κανανε flash bios 64, χωρις κανενα θεμα. Και προφανως με dual bios εισαι 100% safe... Προσωπικα δεν χρειαστεικε καν να αλλαξω στο primary bios, μιας και σε περιβαλλον windows ο πυρηνας αντε να φτανει 500 ghz, και η μνημη παρομοια νουμερα, οποτε και να μην το σηκωνει απλα κρασαρει οταν φορτωνεις games. Οπως ανεφερα παραπανω, flashara 64αρα, κρασαρε στα παιχνιδια, εκανα απλα restart και ξαναφλασαρα το σταναρ bios, χωρις το παραμικρο θεμα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Papakaliati
IoaZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις που με hinyx memory κανανε flash bios 64, χωρις κανενα θεμα. Και προφανως με dual bios εισαι 100% safe... Προσωπικα δεν χρειαστεικε καν να αλλαξω στο primary bios, μιας και σε περιβαλλον windows ο πυρηνας αντε να φτανει 500 ghz, και η μνημη παρομοια νουμερα, οποτε και να μην το σηκωνει απλα κρασαρει οταν φορτωνεις games. Οπως ανεφερα παραπανω, flashara 64αρα, κρασαρε στα παιχνιδια, εκανα απλα restart και ξαναφλασαρα το σταναρ bios, χωρις το παραμικρο θεμα. To 64 bios δίνει 1.35 volt στην ram . Η hinyx δεν μπορούν να αντέξουν τόσο μεγάλη τάση και καίγονται . Μπορεί να χαλάσει αμέσως μπορεί και να σου χαλάσει μετά από λίγες ημέρες , βδομάδες .
Papakaliati Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IoaZ είπε To 64 bios δίνει 1.35 volt στην ram . Η hinyx δεν μπορούν να αντέξουν τόσο μεγάλη τάση και καίγονται . Μπορεί να χαλάσει αμέσως μπορεί και να σου χαλάσει μετά από λίγες ημέρες , βδομάδες . Της Vega 56 ειναι 1.2 της 64 1.35. Δεν υπαρχει περιπτωση να καουνε για 0.15 διαφορα. Οι hinyx εχουνε θεμα με την ταχυτητα, οχι με τα voltage. Με την ιδια λογικη μην κανεις ποτε overclock οτιδηποτε. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Papakaliati
IoaZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Με την ίδια λογική .... Aφού η samsung b-die ram πάνε στα 1.5volt ας βάλουμε και την hinyx στα 1.5 volt Be careful. My Hynix on my first 56 died after a couple weeks on a Vega 64 BIOS Spoiler 1
AzaZyL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά το undervolting είναι απαραίτητο! Έβαλα τα 2 τελευταία states στα 1100 απο 1150 και ποιραματίζομαι με overclocking τώρα.. Και 1 ερώτηση: έχει 2 βύσματα τροφοδοσίας. Τι βάζουμε? 1 καλώδίο διπλό ή 2 καλώδια κατευθείαν απο το τροφοδοτικό? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από AzaZyL
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 απο το τροφοδοτικο προφανως.Τραβανε ρευμα αρκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα