Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εντάξει ρε παιδιά μην με σταυρώσετε κιόλας. Μία ιδέα έριξα.

Δεν σε σταυρωσε κανεις😅

Απλως η ιδεα που εριξες ητανε εντελως ακυρη με αυτα που ζητσαει ο ts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

v30+ dual sim. απο s7 edge και εγω εκι πηγα. απολυτα ευχαριστημενος :) φανταστικο, δεν εχω το παραμικρω αρνητικο να αναφερω.

επισης, αν παρειςε κινητο με ευρυγωνιο φακο, δεν θα θες να κοιταξεις τιποτα αλλο. τηλεσκοπικοι κλπ φανταζουν μια βλακεια μπροστα του.

https://www.skroutz.gr/s/12680164/LG-V30-128GB.html

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, emperor4her είπε

v30+ dual sim. απο s7 edge και εγω εκι πηγα. απολυτα ευχαριστημενος :) φανταστικο, δεν εχω το παραμικρω αρνητικο να αναφερω.

επισης, αν παρειςε κινητο με ευρυγωνιο φακο, δεν θα θες να κοιταξεις τιποτα αλλο. τηλεσκοπικοι κλπ φανταζουν μια βλακεια μπροστα του.

https://www.skroutz.gr/s/12680164/LG-V30-128GB.html

Εχω δεί φωτογραφίες του σε Flickr κλπ.Πολύ καλές.Το κινητό έχει radio,mini jack,NFC,καλό screen to body ratio,IP 68,δεν είναι πετσοκομμένο όπως άλλα,τα έχει όλα.Επίσης δεν παρουσιάζει bootlop όπως ούτε και το LG G6.Για το LG G7 κάτι διάβασα για bootlop.

Η οθόνη του amoled είναι και έχει βγάλει η LG δική της ονομασία όπως η Samsung που έχει βαφτίσει την amoled σε super amoled;Είσαι ικανοποιημένος απο την οθόνη του σε χρώματα,σε καθαρότητα και γωνίες θέασης;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχω δεί φωτογραφίες του σε Flickr κλπ.Πολύ καλές.Το κινητό έχει radio,mini jack,NFC,καλό screen to body ratio,IP 68,δεν είναι πετσοκομμένο όπως άλλα,τα έχει όλα.Επίσης δεν παρουσιάζει bootlop όπως ούτε και το LG G6.Για το LG G7 κάτι διάβασα για bootlop.

Η οθόνη του amoled είναι και έχει βγάλει η LG δική της ονομασία όπως η Samsung που έχει βαφτίσει την amoled σε super amoled;Είσαι ικανοποιημένος απο την οθόνη του σε χρώματα,σε καθαρότητα και γωνίες θέασης;

ναι, σε ολα, το εχω 4 μηνες περιπου. στον ηλιο ειναι πιο φωτεινη απο το s7 edge που ειχα. το μαυρο στο samsung ισως ηταν ενα τσακ καλυτερο, αλλα αυτο το παρατηρεις με προσπαθεια αν τα βαλεις διπλα διπλα και μονο.

η καμερα, βαζεις την gcam που εχουν βγαλει απο xda, και κανει παπαδες. selfie, καμια σχεση με τη stock. ειναι ενα κινητο που σου βγαζει για πλακα μια 2ετια και παραπανω.

τελος, σημαντικο για μενα η ελειψη edge, και χαιρομαι που δεν εχει γιατι οταν το κινητο πεφτει κατω εχει λιγοτερες πιθανοτητες να σπασει λογω του οτι θα χτυπησει σε καποια γωνια και οχι σε τζαμι.

bootloop κλπ, δεν εχω ακουσει-διαβασει πουθενα, εκτος απο καποιους που σε προσπαθεια να ρουταρουν τα εκαναν σαλατα! μπαταρια, μου βγαζει κοντα στις 40 ωρες, δηλαδη 2 μερες με  αυτοματη φωτεινοτητα, 4g μονιμα, wifi, 3 mail συγχρονισμους ολα στο ON. Βεβαια να σημειωσω οτι δνε παιζω παιχνιδια σχεδον καθολου.

οτι αλλο θελεις, στη διαθεση σου να με ρωτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...