Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω το παραπανω κινητό, χθες έπεσε και ράγισε η οθονη που σημαίνει 200€. 

Δεν τα δινω θα το κρατήσω ως δεύτερο. 

Θα ηθελα συμβουλή για καινούργιο.

Πρέπει απαραιτήτως το καινούργιο να ειναι Android, dual sim, να εχει NFC και καλύτερη camera απο το τωρινό! 

Προαιρετικά κριτήρια, που σημαίνει ειμαι αρκετα ελαστικός σε αυτα..

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  ας πουμε 300-400€ (παίζει και αγορα μεσω τιμολογίου και απαλλαγή ΦΠΑ)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:   μου αρεσε αρκετα το μεγεθος του απλου galaxy S8  νομιζω 6αρα ηταν, και οι διαστάσεις του κινητου ηταν αρκετα μαζεμενες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε

Καλημερα εχω το παραπανω κινητό, χθες έπεσε και ράγισε η οθονη που σημαίνει 200€. 

Δεν τα δινω θα το κρατήσω ως δεύτερο. 

Θα ηθελα συμβουλή για καινούργιο.

Πρέπει απαραιτήτως το καινούργιο να ειναι Android, dual sim, να εχει NFC και καλύτερη camera απο το τωρινό! 

Προαιρετικά κριτήρια, που σημαίνει ειμαι αρκετα ελαστικός σε αυτα..

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  ας πουμε 300-400€ (παίζει και αγορα μεσω τιμολογίου και απαλλαγή ΦΠΑ)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:   μου αρεσε αρκετα το μεγεθος του απλου galaxy S8  νομιζω 6αρα ηταν, και οι διαστάσεις του κινητου ηταν αρκετα μαζεμενες.

Αν μπορείς κοίτα το Galaxy S9.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι γω με s7 edge ειμαι εδω και μια 3ετια και νομιζω αν επαιρνα σημερα μαλλον θα κατεληγα στα σ9/σ9Plus πιθανοτατα.

Νομιζω οτι τωρα που πεσανε οι τιμες τους στα ~450/550 αντοιστοιχα καινουργια, νομιζω ειναι καλες επιλογες και  τα δυο και αξιζει να τα ριξεις εστω μια ματια.

Αν θες πιο μαζεμενο και δεν σε ενδιαφερει η διπλη καμερα κοιτα το s9, αν θες μεγαλυτερη οθονη και διπλη καμερα κοιτα το s9 Plus.

Εδικα το απλο s9 ειναι και στο budget σου.

Στην θεση σου το s8 παντως θα το απεκλεια παντελως, δεν υπαρχει λογος με τις τιμες που παιρνεις σημερα s9/s9 plus.

Σκεψου θα παρεις σημερα σ8 και σε λιγοτερο απο μηνα θα ανακοινωθουνε τα s10 που σημαινει θα αγορασεις κινητο ηδη 2 γενιες πισω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το s9 plus dual ειναι στα 558

το s9 dual ειναι στα 471

ειναι όντως καλες επιλογες, υπαρχει καποιο αλλο αντίστοιχων δυνατοτήτων κινητο σε αυτα τα λεφτα η πιο κατω... να κοιταξω μονο για αυτα τα δυο? υπενθυμίζω dual sim, nfc, πολυ καλη camera! δεν εχω κολλημα με κατασκευαστες ας ειναι και απο Κινα 

Επεξ/σία από kabamaru21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kabamaru21 είπε

το s9 plus dual ειναι στα 558

το s9 dual ειναι στα 471

ειναι όντως καλες επιλογες, υπαρχει καποιο αλλο αντίστοιχων δυνατοτήτων κινητο σε αυτα τα λεφτα η πιο κατω... να κοιταξω μονο για αυτα τα δυο? υπενθυμίζω dual sim, nfc, πολυ καλη camera! δεν εχω κολλημα με κατασκευαστες ας ειναι και απο Κινα 

Φιλε αν θες την αποψη μου, εγω για κινεζικο θα προτιμουσα μονο κατι οικονομικο, δηλαδη στα 150 αντε βαρια βαρια 200 ευρω, γιατι ειδικα σε αυτο το Price range  οντως βγαζουν καποιες συσκευες που προσφερουνε φοβερο πακετο για τα λεφτα που δινεις.

Αν πας και δωσεις ομως 400 η 500 ευρω και πας και παρεις κινεζικο, εγω προσωπικα δεν θα το εκανα και ο λογος ειναι ενας και απλος.

Αν τυχον χρειαστεις την εγγυηση ποτε, με το s9 θα πας στο service θα το αφησει το πρωι και μεχρι το μεσημερι η στην χειροτερη την επομενη μερα θα το εχεις επισκευασμενο, εχει απ τα καλυτερα after sales supports της αγορας.Ετσι εγινε σε μενα οταν χρειαστηκα εγγυηση επειδη εβγαλε προβλημα η οθονη στο s7 edge, το πηγα το πρωι στο σερβις και το μεσημερι το πηρα με καινουργια οθονη.Αν τυχον χρειαστεις την εγγυηση σε καποιο κινεζικο πιθανοτατα θα χρειαστει να περιμενεις δεν ξερω και γω ποσο μεχρι να βγαλεις ακρη και να γινει επισκευη.

Τοσα χρηματα εγω θα εδινα μονο σε μια εταιρεια η οποια εχει αποδεδειγμενα καλο και γρηγορο after sales support.Προφανως δεν λεω παρε samsung, εννοω να παρεις κατι επωνυμο που εχει εγγυημενο support οτι και αν ειναι αυτο.

Γιατι απο οσο καταλαβαινω εισαι απο αυτους  που κρατανε χρονια την συσκευη για να εισαι ακομη με το s7, αρα την καλη εγγυηση μην την υποτιμας γιατι αν σου χρειαστει θα το μετανιωσεις.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτα που λες και σε ευχαριστώ. Απλώς επειδή δεν γνωρίζω "τι κυκλοφορεί εκει εξω" ρωτάω μήπως υπάρχει και κάποια αλλη λύση εκτός s9 που ενδεχομένως να με καλύπτει 

3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Huawei Mate 20 pro? Μοιάζει σε πολλά πράγματα με το S7 Edge.

Ειναι αρκετα ακριβό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα και εγω το s7 και πηγα σε Χiaomi mi 8 128gb. 330E απο Κινα, περιμενεις 15μερες να σου ερθει και τα υπολοιπα για μπυρες ή ταξιδια .

Περι εγγυησης πολλα θα ακουσεις απο ανθρώπους που ισως δεν ξερουν. ειχα κινητο doogee και ενα neken χαλασαν , τα εστειλα κινα και σε 20 μερες ειχα και τα κινητα πισω. 
Apple  iphone 7 οθονη 16 μερες αναμονη.
LG g4 2 φορες πλακετα , 1 οθονη και μια καμερα =4 φορες σερβις , πλακετες 1 μηνα αναμονη χωρις κινητο ,τα υπολοιπα 10μερες
Samsung s7 1 φορα πλακετα 1 οθονη 1κουμπι και 2 μπαταρια = 5 φορες . πλακετα 1,5 βδομαδες,κουμπι 2 και ολα τα αλλα σε 2 μερες, αν εισαι αθηνα και πας smarttec γιατι αλλιως κουριερ και τα σχετικα 

Συμπερασμα .Αν θεωρεις οτι εισαι στο 1% (σε κινητα που δεν παρουσιαζουν γενικευμενο προβλημα )που θα σου χαλασει η μητρικη ή οτιδηποτε αλλο και δεν θα το σπασεις πρωτα  παρε κινητο απο εδω που να προοριζεται για Ευρωπη , αλλιως παρε xiaomi mi 8 δεν προκειται να το μετανιωσεις  .(περι χαρακτηριστικων δεν χρειαζεται να πω κατι ψαξε και θα δεις )

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εννοεί οτι το Mate 20 Pro είναι ανώτερο.

Ναι αλλά έχουν και τα δύο edge to edge οθόνη, πολύ καλή κάμερα και nfc. Όπως ζήτησε ο ts. Ναι ο CPU και η ram είναι επισης ανώτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Ναι αλλά έχουν και τα δύο edge to edge οθόνη, πολύ καλή κάμερα και nfc. Όπως ζήτησε ο ts. Ναι ο CPU και η ram είναι επισης ανώτερα.

Το Mate 20 Pro έχει καλύτερο Cpu+Gpu,κάμερα,screen to body ratio,πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα LTE,μεγαλύτερη Ram+Rom,stereo speakers,HDR οθόνη,type C με otg και μεγαλύτερη μπαταρία.Ομως είναι πανάκριβο και δεν τα αξίζει τα 860€.

Οπως και το S7 Edge είναι ακριβό για κινητό του 2016.Στα 200-250€ το πολύ καινούριο αξίζει,παραπάνω όχι.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9343&idPhone2=7945#*,g935f

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Δεν γινετε να ζηταει μια συσκευη χοντρικα γυρω στο 400αρι και να του προτινεις μια συσκευυη που κοστιζει 850 ευρω😂

Να φυγει καποιος κανα 50αρικο απ το μπατζετ, αντε κανα 100αρικο αν υπαρχει κατι που αξιζει παρα πολυ αλλα εδω μιλαμε για 450 ευρω πανω απο τα διπλα χρηματα του μπατζετ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...