Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Δίκτυο στο Σπίτι

RoadHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, πρέπει να είναι και τα 8...

Βασικά, χθές προσπάθησα να διορθώσω ένα τέτοιο prob, και το έλυσα με την διαγραφή και επανεγκατάσταση τοω πρωτοκόλλων του δικτύου... μπακαλίστικο μεν, αλλά έκανε δουλειά... Δεν νομίζω πως έχει σχέση αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392485&highlight= με την δική σου περίπτωση πάντως...Τελείως άλλο στήσιμο δικύου...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

'Αμα το PC1 συνδέεται με καλώδιο cross στο PC2 (άσχετο με πρίζες, ένα καλώδιο μόνο), τότε το δίκτυο δουλέυει κανονικά.

Όταν παρεμβάλονται οι πρίζες ανάμεσα στις συνδεσμολογίες των 2 pc τότε γίνεται συνέχεια "Cable Unpluuged",..."Connected",..."Cable Unplugged",... και πάει λέγοντας...

Δημοσ.

Τότε μάλλον έχεις χάλια καλώδιο μέσα στις πριζες... Βάλε εξωτερική καλωδίωση...

Γιατί δεν βάζεις (αν αντέχεις το κόστος) ασύρματο δίκτυο ???

Απο καλώδια cross πάντως δεν έχω καλές εμπειρίες...

Είναι και το άλλο, έχεις καλώδιο συνδεσμολογίας cross μέχρι την πρίζα, το γυρίζει (εντός του τοίχου) ο ηλεκτρολόγος με την δική του συνδεσμολογία, και το ξανακάνεις cross απο το ένα PC στο άλλο... Μήπως φταίει αυτό???

Δημοσ.

Τι εννοείς χάλια καλώδια;

Είναι FTP Cat5e. Στην πρίζα δεν τα γυρίζει. Όλες οι πρίζες έχουν συνδεθεί σύμφωνα με το EIA 586Β.

Ασύρματο είναι πολύ ακριβό και φοβάμαι για την ασφάλεια των δεδομένων... Δεν έχω ασχολήθει καθόλου κιόλας με αυτά.

Εξωτερική καλωδίωση είναι πολύ δύσκολο να γίνει έτσι όπως είναι το σπίτι. Θα φαίνεται πολύ άσχημα.

Ένας ηλεκτρονικός μπορεί να βρει τι φταίει;

Δημοσ.

Ξέχασα να πω οτι συνέδεσα ένα isdn modem (fritz! card usb) μέσω μιας πρίζας και δούλεψε κανονικά.

PC >---USB καλώδιο---> ISDN MODEM >---RJ45 καλώδιο (μόνο τα 4 μεσαία έχουν καλωδιάκι)---> ΠΡΙΖΑ >---FTP Cat5e---> ΠΡΙΖΑ >----UTP Cat5e STRAIGHT ---> NetMod στην θύρα S0.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...