Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsds είπε

Έχω τροφοδοτικό super flower 650w leadex II gold

μητρική asus prime x470 pro

ram corsair vengeance rgb pro 16gb 2666mhz

Cpu ryzen 5  2600x

Gpu rx580 nitro+

Και ένα σκληρό m.2 250 gb 

Και τώρα που μ το έκανε πριν λίγο παρατήρησα ότι μετά από το ρέσταρτ που κάνω από το τροφοδοτικό γιατί με το κουμπί δεν ακούει παρατήρησα όταν μπαίνει κανονικά στα Windows ότι δεν βγάζει ήχο από την μητρική και άμα αλλάξω το καλώδιο και το βάλω στου κουτιού την θύρα έχω ήχο.. Με μπερδεύει πολύ όλο αυτό και δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα από τα drivers η ή μητρική η ή κάρτα γραφικών...

Τα πρώτα που θα πρέπει να δοκιμάσεις είναι:

1) Άλλα καλώδια. Δοκίμασε 2-3. Αν έχει DVI η κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις και τέτοιο.
2) Δοκιμή άλλης οθόνης

Αν δεν είναι κάποιο από αυτά δοκιμάζεις άλλη κάρτα γραφικών αφού πρώτα μπεις σε safe mode (αν μπορέσεις βέβαια) και τρέξεις το DDU να αφαιρεθούν οι παλαιοί drivers.

Αν δεν βρεις κάτι από τα παραπάνω να δοκιμάσεις από κάποιον γνωστό/φίλο σου τότε αναγκαστικά σε κατάστημα με service.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για δες εδω.

ειχα το ιδιο προβλημα, σε εμενα δεν εφταιγε κατι hardwariκο.. εκανα format και εβαλα windows κατεβασμενα απο το site της MS.. (πριν κατεβαζα απο torrent windows10).. Δεν ξερω πως μπορει να σχετιζεται, αλλα λυθηκε..

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Tsds είπε

Τώρα το έκανα θα δω αν μ το ξανά κάνει!

Έκανες bios upgrade και συνεχίζει το τροπάρι του? Είσαι στο 4207 δηλαδή?

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamer είπε

Ναι έκανα και το 4204 και έκανε το ίδιο και το 4207... Τώρα που στέλνω το βλέπω το έχει κάνει πάλι.. Μόνο download το άφησα να κάνει και είναι πάλι έτσι σβήστη οθόνη και  το pc να δουλεύει

1 ώρα πριν, Stamer είπε

2 ώρες πριν, emperor4her είπε

για δες εδω.

ειχα το ιδιο προβλημα, σε εμενα δεν εφταιγε κατι hardwariκο.. εκανα format και εβαλα windows κατεβασμενα απο το site της MS.. (πριν κατεβαζα απο torrent windows10).. Δεν ξερω πως μπορει να σχετιζεται, αλλα λυθηκε..

Για πες το site.. Ακριβώς το ίδιο που λες έχω.. Τώρα δεν ξέρω.. Από μόνος μ δεν μπορώ να βγάλω άκρη έβγαλα καλώδια τα ξανα εβαλα τπτ πάλι το ίδιο... Ξενερωνω γτ τώρα πριν λίγο καιρό τον έφτιαξα και δεν είμαι να δίνω κιαλλα χρήματα για να δει κάποιος τεχνικός το πρόβλημα ή και ακόμα να χρειαστεί να αγοράσω κάτι άλλο.. Τουλάχιστον να το προλάβω στην εγγύηση ότι και να είναι αυτό 

2 ώρες πριν, emperor4her είπε

για δες εδω.

Δημοσ.

Άρα έχεις κάνει μέχρι στιγμής update και τσεκ τα καλώδια.
Δεδομένου οτι δεν έχεις ανταλλακτικά (gpu, psu) για να δοκιμάσεις, δες μνήμες σιγά σιγά. Αν υποθέσουμε οτι έχεις 2 x 8 (λέω εγώ τώρα) δοκίμασε ένα ένα τα dimm και σε διάφορες θέσεις και βλέπεις. Αν έχεις onboard κάρτα γραφικών δοκίμασε και με αυτήν το σύστημα (αφαιρώντας τελείως την 580)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Άρα έχεις κάνει μέχρι στιγμής update και τσεκ τα καλώδια.
Δεδομένου οτι δεν έχεις ανταλλακτικά (gpu, psu) για να δοκιμάσεις, δες μνήμες σιγά σιγά. Αν υποθέσουμε οτι έχεις 2 x 8 (λέω εγώ τώρα) δοκίμασε ένα ένα τα dimm και σε διάφορες θέσεις και βλέπεις. Αν έχεις onboard κάρτα γραφικών δοκίμασε και με αυτήν το σύστημα (αφαιρώντας τελείως την 580)

Η μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή δεν λειτουργεί τηνonboard κάρτα γραφικών και δεν μπορώ να δω.. Κάρτα γραφικών η και τροφοδοτικό να βρω από άλλον είναι δύσκολο.. Θα δοκιμάσω να δουλέψω μια μια τις ραμ και όπως λες σε διαφορετικές θεσεις

Δημοσ.

Επίσης, για να σιγουρευτούμε.. από θερμοκρασίες τι έχεις μετρήσει? (επειδή είχες πει σε προηγούμενο ποστ μόνο μία τιμή, για τι ήταν, για cpu?) Να δουλέψεις το pc και να παρακολουθείς ταυτόχρονα για όλα (cpu, gpu, ssd, hdd, όλα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Επίσης, για να σιγουρευτούμε.. από θερμοκρασίες τι έχεις μετρήσει? (επειδή είχες πει σε προηγούμενο ποστ μόνο μία τιμή, για τι ήταν, για cpu?) Να δουλέψεις το pc και να παρακολουθείς ταυτόχρονα για όλα (cpu, gpu, ssd, hdd, όλα)

Έχω δει εως 42 την cpu και έως 45 την gpu.. Έβαλα και το bench της gpu z και δούλευε κανενα μισάωρο ώστε να το ζόρι ει και καλά αλλά δεν μ το εκανε.. Μ το κάνει σε ξεκαρφοτο χρόνο που δεν έχει ζοριστει και καθόλου. Και βασικά από τότε που τον έφτιαξα δεν τον έχω πιεσει σχεδόν καθόλου.. Κάτι download έχω κάνει και ένα παιχνίδι που είχα περάσει για να δω σε τι φάση βρίσκετε.. 

Δημοσ.

Κάτι ακόμα, έχεις κάνει install AI Suite 3? Ρωταώ γιατί έχω διαβάσει διάφορες αναφορές οτι τους προκαλούσε τέτοια θέματα σε αυτό το mb.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Tsds είπε

Για πες το site.. Ακριβώς το ίδιο που λες έχω.. Τώρα δεν ξέρω.. Από μόνος μ δεν μπορώ να βγάλω άκρη έβγαλα καλώδια τα ξανα εβαλα τπτ πάλι το ίδιο... Ξενερωνω γτ τώρα πριν λίγο καιρό τον έφτιαξα και δεν είμαι να δίνω κιαλλα χρήματα για να δει κάποιος τεχνικός το πρόβλημα ή και ακόμα να χρειαστεί να αγοράσω κάτι άλλο.. Τουλάχιστον να το προλάβω στην εγγύηση ότι και να είναι αυτό 

https://www.dropbox.com/s/us33occ02itv7yq/MediaCreationTool1809.exe?dl=0

Βάλε ένα usb στο pc, και τρέξε αυτό. Θα σου κατεβάσει τα Windows και θα στα περάσει μέσα αυτόματα. 

Μετά κάνε ένα καθαρό install με format δίσκου ή partition. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...