360city Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 καλημέρα και καλό μηνα σε βλέπω να ότι θες να παρεις καινούργια motherboard !! λοιπόν θα σου πω οτι αυτή έχει socket 1155 όπου λογικά αυτή πρέπει να έχεις και εσύ γιατί δεν ξέρω ποια μαμα φοράει το pc σου βέβαια δες λίγο τις συχνότητες συγχρονισμού στις μνήμες γιατί δεν ξέρω αν η δικιά σου έχει κλειδώσει εκεί λόγο αδυναμίας motherboard . Ειδεμή θα είσαι οκ και 99% θα παιξουν αλλά σίγουρα σε άλλο συγχρονισμό γιατί δεν γνωρίζω και η παλιά που έχεις στα ποσα είναι βέβαια σε κάθε περίπτωση το τελικό ΟΚ μπορεί να στο πει ο τύπος στο κατάστημα ιδίως αν του πας και τα χαρακτηριστικά. Διάγνωση μέσω ιντερνετ και τηλεφώνου αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι ποτέ 1000% καλυμμένος κανείς . Ακόμη και στο link που έστειλες αν δεις θα διαβασεις στις "πληροφορίες" ότι έχει USB3 ενω στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει ότι έχει 8 USB2!!! επειδή αν κάτι πάει στραβά απλά εμένα θα με κράξεις αν σου πω , ναι σου κάνει και πήγαινε να την πάρεις ενώ εκεί μπορεί να του την πας πίσω και είτε να του την φέρεις στο κεφάλι ή αν εισαι πιο ψύχραιμος απλά να του την δώσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω (γιατί θα σε βάλει στο τρυπάκι , πάρε αυτήν και με αυτή την μνήμη θα πάει σφαίρα και τελικά θα ξεκινήσεις με 42 ευρώ και θα καταλήξεις με 120!!!! λογικά η motherboard που έχεις ειναι αυτή http://www.wibtek.com/en/motherboard/21/spec όπου ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά αυτής που έστειλες λογικά θα είσαι ΟΚ απλά ετοιμάσου ψυχολογικά για backup τα αρχεία σου , φορμάτ και εγκατάσταση windows απο την αρχή! ευχομαι να βοηθησα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 @360city γιατί να κάνει φορμάτ; Μια χαρά θα παίξουν λογικά τα windows και χωρίς αυτό. Δε λέω να το πάμε σαν εμένα τον αρχιτεμπέλαρο που έχω 10 χρόνια να κάνω φορμάτ, αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί. @napo14 Μια γρήγορη αναζήτηση για 1155 μητρικές, μου βγάζει τιμές κοντά στο κατοστάρικο. Εγώ ίσως να έψαχνα στις αγγελίες του φόρουμ. Δεν θα προσπαθούσα πάντως να κουμπώσω δεύτερη μνήμη στο καμένο slot
360city Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 @Orestis_G δεν θα το γλυτώσει το format... αλλη μαμα και αλλα τσιπακια , ποση αισιοδοξία ότι θα παίξει? εδω κανεις φορματ και νεα εγκατάσταση και παιζει να σου βγαλει 1002 προβλήματα με φρέσκα windows , ειναι ταλαιπωρία η όλη διαδικασία αλλά φρεσκαδουρα και εχεις (λεμε τωρα) το κεφάλι σου ήσυχο . Ολα τα άλλα είναι συμβόλαιο θανάτου! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 @360city H61 σε H61 δεν είναι αναγκαίο. Εδώ έχω περάσει AMD -> Intel και το ανάποδο και δεν χρειαζόταν. Τέλος πάντων, ο καθένας ότι προτιμάει (εγώ βαριέμαι)
napo14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Orestis_G είπε @360city H61 σε H61 δεν είναι αναγκαίο. Εδώ έχω περάσει AMD -> Intel και το ανάποδο και δεν χρειαζόταν. Τέλος πάντων, ο καθένας ότι προτιμάει (εγώ βαριέμαι)π Αυτήν θα είναι εντάξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαίνεται ΟΚ και με πιο σύγχρονο chipset. Τσέκαρε συμβατότητα επεξεργαστή και ρώτα και το παιδί που την έχει μην τυχόν έχει κανέναν περίεργο κονέκτορα (αν και οπτικά την βλέπω ΟΚ, τις φοβάμαι αυτές που έρχονται από "έτοιμα" PC). Το παιδί που τη δίνει γράφει και: !! Προσοχη ειναι συμβατη με συγκεκριμενα cases !! Οπότε καλό είναι αν μπορείς να επιβεβαιώσεις/δοκιμάσεις, αλλιώς πας για μια πιο συνηθισμένη Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Orestis_G
napo14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Orestis_G είπε Φαίνεται ΟΚ και με πιο σύγχρονο chipset. Τσέκαρε συμβατότητα επεξεργαστή και ρώτα και το παιδί που την έχει μην τυχόν έχει κανέναν περίεργο κονέκτορα (αν και οπτικά την βλέπω ΟΚ, τις φοβάμαι αυτές που έρχονται από "έτοιμα" PC). Το παιδί που τη δίνει γράφει και: !! Προσοχη ειναι συμβατη με συγκεκριμενα cases !! Οπότε καλό είναι αν μπορείς να επιβεβαιώσεις/δοκιμάσεις, αλλιώς πας για μια πιο συνηθισμένη Σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε καλή συνέχεια
360city Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα , Dell Fujitsu και άλλες πολλές εταιρείες που βγάζουν δικά του μηχανάκια και όχι custom made μηχανάκια , τις παραπάνω φορές η μητρικές είναι κομμένες ραμμένες σε δικά του κουτιά καθώς και δικά τους τροφοδοτικά . Αυτό είναι για ευνόητους λόγους μονοπωλίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλη μητρική απλά ενδέχεται να πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές ή τροποποιήσεις στην βάση για τα ποδαράκια που θα κάτσει η μητρική εκτός αν είναι καμία τελείως μοναδική όπου δεν θα χωράει τίποτα άλλο γιατί θύρες κλπ είναι σε άσχετο μέρος σε σύγκριση με τις γνωστές πλακέτες εμπορίου..
napo14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, 360city είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα , Dell Fujitsu και άλλες πολλές εταιρείες που βγάζουν δικά του μηχανάκια και όχι custom made μηχανάκια , τις παραπάνω φορές η μητρικές είναι κομμένες ραμμένες σε δικά του κουτιά καθώς και δικά τους τροφοδοτικά . Αυτό είναι για ευνόητους λόγους μονοπωλίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλη μητρική απλά ενδέχεται να πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές ή τροποποιήσεις στην βάση για τα ποδαράκια που θα κάτσει η μητρική εκτός αν είναι καμία τελείως μοναδική όπου δεν θα χωράει τίποτα άλλο γιατί θύρες κλπ είναι σε άσχετο μέρος σε σύγκριση με τις γνωστές πλακέτες εμπορίου.. Αν πάρω αυτήν από το παιδί θα καταφέρω να την βάλω σε cougar mini gaming tower ;
360city Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε μου να σου πω την αλήθεια ο μόνος τρόπος να σου πω ενα ναι ή ένα ΟΧΙ είναι να κατεβάσω τα χαρακτηριστικά τόσο της πλακέτας όσο και του κουτιού και να σου πω , πράγμα δύσκολο γιατί αμφιβάλω αν έχουν blueprints για αυτα... βεβαια μια δοκιμή θα σε πείσει και αν δεν κάνει η συγκεκριμένη πλακέτα στο κουτί σου τότε και εσύ απλά την δίνεις ξανά εδώ σε άλλα παιδιά αλλά με μια δευτερη ματιά μπορώ να σου πω πως μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί αν δεις τις θύρες που έχει όπως usb ethernet κλπ είναι μοιρασμένα σε δυο τμήματα της πλακέτας που λογικά δεν θα χωράει στο κενό που έχει το κουτί σου για τα backplates Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από 360city 1
napo14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, 360city είπε Φίλε μου να σου πω την αλήθεια ο μόνος τρόπος να σου πω ενα ναι ή ένα ΟΧΙ είναι να κατεβάσω τα χαρακτηριστικά τόσο της πλακέτας όσο και του κουτιού και να σου πω , πράγμα δύσκολο γιατί αμφιβάλω αν έχουν blueprints για αυτα... βεβαια μια δοκιμή θα σε πείσει και αν δεν κάνει η συγκεκριμένη πλακέτα στο κουτί σου τότε και εσύ απλά την δίνεις ξανά εδώ σε άλλα παιδιά αλλά με μια δευτερη ματιά μπορώ να σου πω πως μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί αν δεις τις θύρες που έχει όπως usb ethernet κλπ είναι μοιρασμένα σε δυο τμήματα της πλακέτας που λογικά δεν θα χωράει στο κενό που έχει το κουτί σου για τα backplates Μάλιστα συχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα