newtech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Εχω παρει μια καμερα που τραβαει 60fps και θελω να κανω edit. Ειχα ενα application (freemake video convertor) αλλα με περιορίζει στα 25fps. Ψαχνω λοιπον για καποιο editor (free ή low budget) κυριος αυτο που θα κανω ειναι να κοψω ενα βιτεο. Δεν θελω να βαζω εφε ή αλλα βιντεο μεσα. Το ενα να το κοβω και να το ραβω. Ευχαριστω Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κατι παιδια? Έστω και με πληρωμή.. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τι format τραβάει η κάμερα; Αν μπορείς ανέβασε ένα clip 20sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Τι format τραβάει η κάμερα; Αν μπορείς ανέβασε ένα clip 20sec. Supports multiple resolutions, including 4K (Ultra HD) @ 30 fps, 1080p (Full HD) @ 30 or 60 fps and 720p (HD) @ 30, 60, or 90 fps Αυτο που τραβαω εγω ειναι 1080p 60 fps (το 4κ οχι.. οχι τωρα τουλάχιστο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 8 hours ago, newtech said: Supports multiple resolutions, including 4K (Ultra HD) @ 30 fps, 1080p (Full HD) @ 30 or 60 fps and 720p (HD) @ 30, 60, or 90 fps Αυτο που τραβαω εγω ειναι 1080p 60 fps (το 4κ οχι.. οχι τωρα τουλάχιστο) Θα βοηθούσε να ξέρω το format (mp4, mkv, mov, mts) και τον codec (h264, h265, xavc). Αν μπορείς ανέβασε ένα clip 20sec. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει αλλά αν έχω δείγμα να κάνω τεστ, μπορεί να υπάρχει και καλύτερη/φθηνότερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Θα βοηθούσε να ξέρω το format (mp4, mkv, mov, mts) και τον codec (h264, h265, xavc). Αν μπορείς ανέβασε ένα clip 20sec. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει αλλά αν έχω δείγμα να κάνω τεστ, μπορεί να υπάρχει και καλύτερη/φθηνότερη λύση. Οκ φιλε μου.. θα ανεβασω δευτερα ενα.. σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Το Vegas Movie studio αξίζει με το παραπάνω τα 50 δολάρια που κοστίζει. Κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που θες, αλλά έχει και επιλογή εύκολου interface ("simple") για αρχάριους ή εκείνους που θέλουν τα βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2019 στις 8:13 ΠΜ, CheOnWeb είπε Θα βοηθούσε να ξέρω το format (mp4, mkv, mov, mts) και τον codec (h264, h265, xavc). Αν μπορείς ανέβασε ένα clip 20sec. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει αλλά αν έχω δείγμα να κάνω τεστ, μπορεί να υπάρχει και καλύτερη/φθηνότερη λύση. Ορίστε φιλε μου https://we.tl/t-Mh73Nugbg7 Ουσιαστικα πχ αυτο που θελω ειναι να κοβω πχ 2 δευτερα απο την αρχη και 3 απο το τελος. Τιποτε αλλο (ουτε sync ουτε να βαζω αλλα clips τιποτα) Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, newtech said: Ορίστε φιλε μου https://we.tl/t-Mh73Nugbg7 Ουσιαστικα πχ αυτο που θελω ειναι να κοβω πχ 2 δευτερα απο την αρχη και 3 απο το τελος. Τιποτε αλλο (ουτε sync ουτε να βαζω αλλα clips τιποτα) Ευχαριστώ. Αυτό το αρχείο είναι απ' ευθείας απ' την κάμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Αυτό το αρχείο είναι απ' ευθείας απ' την κάμερα; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, newtech said: Ναι. Εντύπωση μου κάνει. Το λογοτυπάκι πού βρέθηκε; Τέλος πάντων, είναι κάπως ιδιότροπο το αρχείο. Στο Avidemux, που είναι η σωστή λύση για σένα αφού δεν κάνει re-encode, μόλις το βάλω κρασάρει. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι 60fps QuickTime (.mov), με το TMPEG. Δεν ξέρω αν με το TMPEG 6 (έχω το 5), καταφέρεις κάτι καλύτερο. Το δοκίμασες το trial? Επίσης το έκανα και στο iPhone, αλλά λόγω μικρού μεγέθους (το κάνει γρήγορα ούτως ή άλλως) δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει re-encode ή όχι. https://we.tl/b-Pvm8mJsdxT Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εντύπωση μου κάνει. Το λογοτυπάκι πού βρέθηκε; Τέλος πάντων, είναι κάπως ιδιότροπο το αρχείο. Στο Avidemux, που είναι η σωστή λύση για σένα αφού δεν κάνει re-encode, μόλις το βάλω κρασάρει. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι 60fps QuickTime (.mov), με το TMPEG. Δεν ξέρω αν με το TMPEG 6 (έχω το 5), καταφέρεις κάτι καλύτερο. Το δοκίμασες το trial? Επίσης το έκανα και στο iPhone, αλλά λόγω μικρού μεγέθους (το κάνει γρήγορα ούτως ή άλλως) δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει re-encode ή όχι. https://we.tl/b-Pvm8mJsdxT Το logo το ειχε αυτοματα ως επιλογη (απλα δεν το εβγαλα). Το αρχειο που μου εστειλες φενεται να εχει κρατισει σωστο fps και resolution. Απο που ειναι αυτο? (Τωρα κανω install το προγραμμα) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, newtech said: Το logo το ειχε αυτοματα ως επιλογη (απλα δεν το εβγαλα). Το αρχειο που μου εστειλες φενεται να εχει κρατισει σωστο fps και resolution. Απο που ειναι αυτο? (Τωρα κανω install το προγραμμα) Αυτό που έστειλα, το έκανα στο iPhone (!), τριμάρωντας λίγο αρχή και τέλος. Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν το iPhone κάνει ή όχι Re-encode, αν και φαντάζομαι ότι δεν είναι λύση το iPhone. Γενικότερα, πρέπει να βρεις μια λύση χωρίς re-encode (το TMPEG δυστυχώς κάνει re-emcode). Δοκίμασε κι εσύ το Avidemux, μήπως σε σένα δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 8:45 ΜΜ, CheOnWeb είπε Αυτό που έστειλα, το έκανα στο iPhone (!), τριμάρωντας λίγο αρχή και τέλος. Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν το iPhone κάνει ή όχι Re-encode, αν και φαντάζομαι ότι δεν είναι λύση το iPhone. Γενικότερα, πρέπει να βρεις μια λύση χωρίς re-encode (το TMPEG δυστυχώς κάνει re-emcode). Δοκίμασε κι εσύ το Avidemux, μήπως σε σένα δουλεύει. οκ φιλε μου. Σε ευχαριστω. οταν το δοκιμασω σε ολα αυτα που μου ειπατε μεχρι τωρα θα γραψω με το τι καναμε (θα παιξω και με τα 60fps και με το 4k) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Αν ειναι mp4 δοκιμασε αυτο https://www.videohelp.com/software/My-MP4Box-GUI/version-history 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα