lebron15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Χαιρετώ την ομήγυρη, θα μετακομίσω άμεσα για δουλειά στην Ηγουμενίτσα και έψαξα λίγο τι παίζει με τις συνδέσεις στο internet. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι τα πακέτα στον ΟΤΕ έχουν 24μηνη δέσμευση κάτι που δε με εξυπηρετεί αφού ξέρω από τώρα ότι θα εργαστώ εκεί για ακριβώς έναν μήνα. Τίθεται τώρα τα εξής ερωτήματα: 1) και οι άλλες εταιρείες σε δεσμεύουν να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους για δύο χρόνια; 2) όταν λέμε 24μηνη δέσμευση σημαίνει πως εγώ θα πρέπει να πληρώνω τον πάροχο για δύο χρόνια ή απλώς θα χάσω την εγγύηση αν διακόψω τη σύνδεση στο 12μηνο; 3) κατά προσέγγιση σε πόσο χρονικό διάστημα έχεις internet στο σπίτι σου από τη στιγμή που θα υποβάλλεις αίτημα για σύνδεση στο internet στον ΟΤΕ και στις υπόλοιπες εταιρείες; Πάνε δέκα χρόνια περίπου από όταν ασχολήθηκα λόγω σπουδών με τέτοια θέματα και δεν έχω ιδέα τι παίζει πλεόν.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 9:30 ΜΜ, lebron15 είπε Χαιρετώ την ομήγυρη, θα μετακομίσω άμεσα για δουλειά στην Ηγουμενίτσα και έψαξα λίγο τι παίζει με τις συνδέσεις στο internet. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι τα πακέτα στον ΟΤΕ έχουν 24μηνη δέσμευση κάτι που δε με εξυπηρετεί αφού ξέρω από τώρα ότι θα εργαστώ εκεί για ακριβώς έναν μήνα. Τίθεται τώρα τα εξής ερωτήματα: 1) και οι άλλες εταιρείες σε δεσμεύουν να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους για δύο χρόνια; 2) όταν λέμε 24μηνη δέσμευση σημαίνει πως εγώ θα πρέπει να πληρώνω τον πάροχο για δύο χρόνια ή απλώς θα χάσω την εγγύηση αν διακόψω τη σύνδεση στο 12μηνο; 3) κατά προσέγγιση σε πόσο χρονικό διάστημα έχεις internet στο σπίτι σου από τη στιγμή που θα υποβάλλεις αίτημα για σύνδεση στο internet στον ΟΤΕ και στις υπόλοιπες εταιρείες; Πάνε δέκα χρόνια περίπου από όταν ασχολήθηκα λόγω σπουδών με τέτοια θέματα και δεν έχω ιδέα τι παίζει πλεόν. Υπάρχουν 2 λύσεις κατα τη γνώμη μου. βρισκεις καποιον γειτονα και μοιραζεστε τη συνδεση του. αλλη λυση ειναι το SimpleFi On the Go 30GB με 25 ευρώ στη Wind. Αλλιως σε συμβολαιο ειναι 30GB/20 ευρώ καθε μηνα.Εγω εχω αυτο το συμβολαιο ως φοιτητης σε νησί με μη ολοχρονικο σπίτι.
lebron15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Υπάρχουν 2 λύσεις κατα τη γνώμη μου. βρισκεις καποιον γειτονα και μοιραζεστε τη συνδεση του. αλλη λυση ειναι το SimpleFi On the Go 30GB με 25 ευρώ στη Wind. Αλλιως σε συμβολαιο ειναι 30GB/20 ευρώ καθε μηνα.Εγω εχω αυτο το συμβολαιο ως φοιτητης σε νησί με μη ολοχρονικο σπίτι. Ευχαριστώ για την απάντηση, είμαι gamer και δε με εξυπηρετούν καθόλου αυτά τα πακέτα. Με ένα παιχνίδι που θα κατεβάσω στο one θα έχουν τελειώσει και τα gb. Αυτό που με απασχολεί είναι αν διακόψω τη σύνδεση στο δωδεκάμηνο, τι ποσό θα πρέπει να πληρώσω ως προστιμο; και αν δεν το πληρώσω, αν θα έχω τίποτα άλλες κυρώσεις. Ρώτησα έναν υπάλληλο σε ένα κατάστημα cosmote αλλά δε με βοήθησε.
alkis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Το αν δε θα το πληρωσω, δε θα γινεται με το τηλεγνους (μια υπηρεσια σαν το τηρεσία). Τώρα για το πόσο θα πληρώσεις για ποινη εξαρτάται από το συμβόλαιο σου. Μπορεις οταν συνάπτεις το συμβόλαιο να ρωτήσεις πόσο θα πληρώσεις. Το ποσό αυτό αλλάζει ανάλογα με το μήνα που διακόπτεις. Εφόσον είναι για ένα μήνα, τότε καλύτερα να κοιτάξεις είτε από κάποιο γείτονα, είτε με κάποιο πακέτο κινητής (πχ η vodafone, με το καρτοτηλέφωνο, vodafone international, είχε 10gb/10€ με 1+ GB την ημέρα, και το ανανέωνες όσο ήθελες).
infamous2456 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Τα φοιτητικά πάντως (κοσμοτε, βονταφον) είναι 12 μήνες με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης , αν είσαι ή γίνεται να το κανεις στο όνομα κάποιου φοιτητή.
lebron15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, alkis13 είπε Το αν δε θα το πληρωσω, δε θα γινεται με το τηλεγνους (μια υπηρεσια σαν το τηρεσία). Τώρα για το πόσο θα πληρώσεις για ποινη εξαρτάται από το συμβόλαιο σου. Μπορεις οταν συνάπτεις το συμβόλαιο να ρωτήσεις πόσο θα πληρώσεις. Το ποσό αυτό αλλάζει ανάλογα με το μήνα που διακόπτεις. Εφόσον είναι για ένα μήνα, τότε καλύτερα να κοιτάξεις είτε από κάποιο γείτονα, είτε με κάποιο πακέτο κινητής (πχ η vodafone, με το καρτοτηλέφωνο, vodafone international, είχε 10gb/10€ με 1+ GB την ημέρα, και το ανανέωνες όσο ήθελες). Το θέλω για έναν χρόνο minimum, όχι μήνα. 32 λεπτά πριν, infamous2456 είπε Τα φοιτητικά πάντως (κοσμοτε, βονταφον) είναι 12 μήνες με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης , αν είσαι ή γίνεται να το κανεις στο όνομα κάποιου φοιτητή. Δεν είμαι φοιτητής, πολύ κοντινό μου πρόσωπο κάνει διδακτορικό, λες να μπορούμε να το κάνουμε φοιτητικό στο όνομά του; Θα ρωτήσω και εγώ βέβαια, σε κάποια cosmote.
alkis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αν εχει πασο, γινεται φοιτητικό. Ο διαχειριστής του δικτυου ειναι λογικα η κοσμοτε. Αν πας απο τωρα και κανεις τα συμβολαια μπορεις να κλεισεις ραντεβου ακομα και για ενα μηνα μετα, ετσι ωστε την πρωτη μερα που θα πας στο σπιτι σου να ερθει και ο τεχνικος της cosmote. Spoiler Στη συμπρωτεύουσα είχα κανει συμβολαιο πριν δυο μηνες και μαλιστα ηρθε ο τεχνικος 10-12 οπως μου ειπαν (10:25) συνδεσε το ιντερνετ και εφυγε. Σε μετακόμιση, σε αλλο σπιτι, ηρθε ο τεχνικος να μου συνδεσει το ιντερνετ, αλλα δεν ειχε το σπιτι τηλεφωνικο καλωδιο, με 50€ περιπου εβαλε επιτοπου ολοκαινουργιο, και μου εδωσε αποδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα