Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην το ζορίζουμε το κινητό αυτό θα προορίζεται για χρήστες που θέλουν να μπουν στην τεχνολογία μας. Για παράδειγμα ηλικιωμένους ή μικρά παιδιά. Η ακόμα για απλή χρήση ενός ανθρώπου που δεν θέλει πολλά και το θέλει μόνο για κλήσεις. Αφού δεν είναι στην δική μας κατηγορία μην το σχολιάζουμε αρνητικά. Το κάθε προϊόν είναι για διάφορους καταναλωτές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yanyul είπε

Ρε παιδιά, διαβάζω τα σχόλιά σας και έχω πάθει την πλάκα. Για ποια κινητά μιλάμε για τα παιδιά του δημοτικού. Ο άλλος γράφει ότι τα παιδιά του 5 και 7 ετών έχουν κινητά 200+ ευρώ. Τα παιδιά πρέπει να παίζουν στις παιδικές χαρές, να διαβάζουν κανένα βιβλίο να συζητάνε με γονείς και αδέλφια, όχι να βγάζουν σέλφι και να είναι αποβλακωμένα για ώρες παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Και αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη επικοινωνίας με το παιδί, υπάρχουν απλά κινητά.

Φαντάζομαι ότι θα είναι τα προηγούμενα τηλέφωνα των γονέων. Άλλαξαν οι μεγάλοι τηλέφωνο και έγιναν τα παιδιά με κινητά 200€. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Φαντάζομαι ότι θα είναι τα προηγούμενα τηλέφωνα των γονέων. Άλλαξαν οι μεγάλοι τηλέφωνο και έγιναν τα παιδιά με κινητά 200€. :)

Εχω δεί πιτσιρίκια με ακριβότερα κινητά απο το δικό μου.Μου ήρθε να τους κλέψω το ποδήλατο και να φύγω,στην συνέχεια να ζητήσω 1 κινητό τους για να πάρουν πίσω το ποδήλατο.  😜

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
7 ώρες πριν, yanyul είπε

Ρε παιδιά, διαβάζω τα σχόλιά σας και έχω πάθει την πλάκα. Για ποια κινητά μιλάμε για τα παιδιά του δημοτικού. Ο άλλος γράφει ότι τα παιδιά του 5 και 7 ετών έχουν κινητά 200+ ευρώ. Τα παιδιά πρέπει να παίζουν στις παιδικές χαρές, να διαβάζουν κανένα βιβλίο να συζητάνε με γονείς και αδέλφια, όχι να βγάζουν σέλφι και να είναι αποβλακωμένα για ώρες παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Και αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη επικοινωνίας με το παιδί, υπάρχουν απλά κινητά.

Άσε φίλε δεν έχεις πιτσιρίκια μάλλον να τραβάς τα μαλλιά σου μαζί μας. Δε θες να ξέρεις τι γίνεται κι απο το δημοτικό ακόμα στις μέρες μας. Γ@μ#σε τα!

Δημοσ.
Στις 30/1/2019 στις 2:08 ΠΜ, Hacker?pcs είπε

Η απόδοση/τιμή είναι κακή γιατί με ένα 20-30αρικο παραπάνω παίρνεις συσκευές με τριπλάσια χαρακτηριστικά, πολύ απλά δεν αξίζει. Γύρω στα 50 όπως προαναφέρθηκε θα είναι πολύ καλό γιατί εκεί μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις με βασική χρήση όπως αυτή που κοιτάει το Android Go.

Σιγά μην έχουν και XS Max 512GB, συνήθως έχουν κάποιο mid range Samsung-Huawei-Xiaomi στις τιμές 100-200 και στο τσακίρ κέφι 250-300

Νομίζεις ..!Το ινστα και τα λαικς θέλουν Χ και πάνω στη χειρότερη το 8πλας να μην πω το φορτναιτ ..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, yanyul είπε

Αυτό ! ! !

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sv398 είπε

Άσε φίλε δεν έχεις πιτσιρίκια μάλλον να τραβάς τα μαλλιά σου μαζί μας. Δε θες να ξέρεις τι γίνεται κι απο το δημοτικό ακόμα στις μέρες μας. Γ@μ#σε τα!

Η μεγάλη μου είναι 4 δημοτικού. Είμαι μάλλον από τους τυχερούς που ακόμα μπορώ και τα κρατάω τα παιδιά μακριά από ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινητά ( Μόνο 1 ώρα την Κυριακή να παίξουν τάμπλετ ). Φέτος μας έκανε κουβέντα για το κινητό η μεγάλη, αλλά την ξεκαθαρίσαμε ότι κινητό θα το πάρει μόνο όταν πάει γυμνάσιο. Αλλά και τότε δεν πρόκειται να δώσω πολλά λεφτά για συσκευή. Δηλαδή αν τους παίρνεις από Δημοτικό - Γυμνάσιο κινητά των 200-300 ευρώ, όταν πάνε στο λύκειο, θα ζητάνε των 1000 ευρώ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2019 στις 10:41 ΜΜ, cr77 είπε

Xiaomi Redmi 6 3GB Ram, 64GB , 8πύρηνο, διπλή κάμερα: 106 ευρώ από σκρουτζομάγαζο.

Οπότε το Redmi Go δεν έχει λόγο ύπαρξης.

δεν ειναι το ιδιο ομως . αυτο που λες δεν φοραει snapdragon.στο gps ειναι το ιδιο καλο με εναν snapdragon?

Επεξ/σία από trabakoulis
Δημοσ.

οσο θα εκανε 130 to radmi note 7 κ βγηκε να πωλειτε 230 χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχ αρε κινεζομλκες .  one plus κ αντε γεια . xiaomi κ μλκιες θα ξεκιναει από 80 κ θα το παρουμε 180 απατεωνες 

Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 6:13 ΜΜ, yanyul είπε

Η μεγάλη μου είναι 4 δημοτικού. Είμαι μάλλον από τους τυχερούς που ακόμα μπορώ και τα κρατάω τα παιδιά μακριά από ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινητά ( Μόνο 1 ώρα την Κυριακή να παίξουν τάμπλετ ). Φέτος μας έκανε κουβέντα για το κινητό η μεγάλη, αλλά την ξεκαθαρίσαμε ότι κινητό θα το πάρει μόνο όταν πάει γυμνάσιο. Αλλά και τότε δεν πρόκειται να δώσω πολλά λεφτά για συσκευή. Δηλαδή αν τους παίρνεις από Δημοτικό - Γυμνάσιο κινητά των 200-300 ευρώ, όταν πάνε στο λύκειο, θα ζητάνε των 1000 ευρώ;

Πρέπει να μου κάνεις μαθήματα διαχείρισης! Υποφέρω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κάποιος μίλησε για Google Maps GO ως λειτουργική εφαρμογή... 🤣

image.png.ac3b5fc0552418f0a31df550b2f7e008.png

Δοκιμάστε το μόνοι σας: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.mapslite

Επεξ/σία από pigeon
Καταπληκτικός ο RTE. Οπωσδήποτε βραβείο 2019!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...