Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι σε iPhone θυμιζει, 1gb ram με smooth λογισμικο, βεβαια ξεχασαν ενα μηδενικο στο τελος. Χαχαχα.

Ουτε καν τι αηδια ειναι αυτη ρε Xiaomi :D 

55 λεπτά πριν, trabakoulis είπε

περιμενω να μου πει καποιος οτι εχει 5,5'' και πανω κινητο και το χει 2 χρονια εστω.(με 150-200 μαξ) μην πει κανενας κανα τρελλο μοντελο των 600-800€...

Εγω redmi note 3 mediatek, 3 χρονια και 1 μηνα γεματο. Το κινητο εχω καταφερει να το λυγισω και να μην εχει κανενα λειτουργικο θεμα , εχει φαει 300+ τουμπες και ζει ακομα, αν θες ελα να το δεις, εκτος αν το βαλω σε κανα μουσειο. 180 ευρω αγορα, ε ενταξει πηρα τωρα pocophone, ειπαμε vfm και οχι υπερκαταναλωση αλλα επρεπε να αλλαξω καποια στιγμη , να βγαλω καμια φωτογραφια με bokeh effect να παρω λαικς απο τα μωρακια 😜

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dj_kourampies είπε

Όχι, ιδιαίτερα για αυτούς δεν είναι καθόλου μια χαρά. Όταν η αδυναμία του χρήστη συναντά την αδυναμία της συσκευής θα έχουμε αδυναμία στο τετράγωνο.

Μην το λες. Ο "αδαής" δεν έχει απαιτήσεις. Για την μάνα μου που είναι 70 τώρα που έμαθε μια χαρά θα της ειναι. Για τα παιδιά μου στο δημοτικό μια χαρά θα τους είναι. Δεν το φοβάσαι και να χαλάσει ή να σπάσει. για καθαρά επικοινωνιακό σκοπό και μόνο αντε  και καμια φωτο που τραβάνε αμφότεροι σε εκδρομές. Είδη έχω βάλει στην άκρη για τα αγοράσω 3

Δημοσ.

Για εταιρικό μια χαρα ειναι.. Μην βιάζεστε να σχολιάσετε γιατι υπαρχουν συνθήκες και ατομα για τα οποια μπορει να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Εμένα από αυτό το κινητό μου αρέσει η 5αρα οθόνη,η 720p ανάλυση και ότι επιτέλους δεν είναι νοτς. 

Υπάρχει αγοραστικό κοινό για τέτοιες συσκευές. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bazzil είπε

Προφανώς και απευθύνεται να καλύψει ανάγκες βασικής επικοινωνίας. Για μαθητές μια χαρά είναι η για ηλικιωμένους.

Για ηλικιωμενους  συμφωνω αλλα για μαθητες οχι.Εδω οι μαθητες εχουν fb,insta και παιζουν και παιχνιδια με γραφικα που θελουν περισσοτερη ram οπως pupg και τετοια.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν τις προάλλες έπαιζε αυτό, δεν έχει κανένα νόημα να πάει κανείς στο Go.

Αν κάποτε πέσει στο 50άρικο να το συζητήσουμε...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, forgotten είπε

συμφωνω αλλα υπολογισε πχ οτι τα leeco πλεον δεν υπαρχουν ως εταιρεια οποτε παιρνεις κατι χωρις εγγυηση και χωρις κανενα update

για τις αλλες εταιριες του κιλου παθων και μαθων , εκτος της lenovo δυο τρια αλλα μοντελα που πηρα για δωρα κλπ αφησαν χρονους σε χρονο dt. ειτε το ακουστικο ειτε η μπαταρια ειτε το wifi chip

υπάρχουν alcatel και tp link στα 80 ευρώ με 2gb ram και κανονικό android, αυτό το πράγμα είναι σαν να παίρνεις παπάκι σε τιμή αυτοκινήτου χωρίς λόγο....

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο για τηλέφωνο είναι. To 1GB RAM κάνει για απλή χρήση (φωτογραφίες, βίντεο, mp3, κτλ.)
Για play store δεν κάνει.
Και τα 80 είναι κάπως πολλά για τα specs που προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια τώρα βρε Xiaomi ??? 1GB RAM και θες και 80€ με αυτά τα specs?? Υποτίθεται είσαι μια εταιρία που πουλάς δυνατά smartphones σε χαμηλές τιμές !!!

Εδώ να πούμε το Instagram (έκδοση 77+) σέρνεται με 1GB RAM 

**Επίσης Xiaomi φτιάξε επιτέλους αυτήν την απαίσια καταγραφή ήχου**

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bazzil είπε

Για μαθητές μια χαρά είναι

Επειδή ασχολούμαι με εκπαίδευση, δεν έχουμε ούτε έναν μαθητή από Ε' Δημοτικού και πάνω που να μην έχει πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλές κάμερες, εννοείται με Messenger, Viber, Instagram να τα δουλεύουν στο φουλ. Τα περισσότερα παιδιά έχουν είτε ακριβή σειρά xiaomi ή iphone. 

• Like 1
Δημοσ.

Η απόδοση/τιμή είναι κακή γιατί με ένα 20-30αρικο παραπάνω παίρνεις συσκευές με τριπλάσια χαρακτηριστικά, πολύ απλά δεν αξίζει. Γύρω στα 50 όπως προαναφέρθηκε θα είναι πολύ καλό γιατί εκεί μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις με βασική χρήση όπως αυτή που κοιτάει το Android Go.

19 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Επειδή ασχολούμαι με εκπαίδευση, δεν έχουμε ούτε έναν μαθητή από Ε' Δημοτικού και πάνω που να μην έχει πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλές κάμερες, εννοείται με Messenger, Viber, Instagram να τα δουλεύουν στο φουλ. Τα περισσότερα παιδιά έχουν είτε ακριβή σειρά xiaomi ή iphone. 

Σιγά μην έχουν και XS Max 512GB, συνήθως έχουν κάποιο mid range Samsung-Huawei-Xiaomi στις τιμές 100-200 και στο τσακίρ κέφι 250-300

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι η ξιαομι θέλει να ξεφτιλίσει κι άλλο το όνομά της. Πολύ δικαιολογημένα τότε να βγάζει τέτοιες μούφες..... κάτι γεροντάκια θα τρέξουν να την αγοράσουν και την άλλη μέρα θα την πετάξουν..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...