Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xiaomi Redmi 6 3GB Ram, 64GB , 8πύρηνο, διπλή κάμερα: 106 ευρώ από σκρουτζομάγαζο.

Οπότε το Redmi Go δεν έχει λόγο ύπαρξης.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trabakoulis είπε

γτ γελατε ρε? εχω redmi 3s 5'' 2 χρονια τωρα και εχει φαει τις τουμπες της ζωης του και επιζει ακομα. για πειτε εσεις που γελατε ποσα κινητα εχετε αλλαξει 2 χρονια τωρα απο πεσιμο?

Πολύ καλά τα λες σκυλιά τα xiaomi.Εγώ εχω αλλάξει καμία δεκαριά από βαρεμάρα όμως.μετραει?

• Like 1
Δημοσ.

Entry level τηλεφωνο , για τα απολυτως βασικα , αν και θα ηθελα  λιγο παραπανω ram , τωρα  οποιος θελει να κανει επιδειξη πλουτου και να ειναι στη πρωτη γραμμη της τεχνολογιας ειναι δικαιωμα του , χωρια που πολλοι εχουν ακριβα τηλεφωνα αλλα σου λενε να τους παρεις εσυ γιατι δεν εχουν μοναδες , δεν μιλαμε για συμβολαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΧΙ ολα. πανω απο 5'' αν πεσει κατω το κλαις. ας που με για παραδειμγα το redmi note στις 5,5''.εχω αρκετους που εχουν αλλαξει 3-4 κινητα τα τελευταια χρονια (και xiaomi) αλλα αυτοι ειχαν 5,5''-6'' κινητο.

Επεξ/σία από trabakoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bazzil είπε

Προφανώς και απευθύνεται να καλύψει ανάγκες βασικής επικοινωνίας. Για μαθητές μια χαρά είναι η για ηλικιωμένους.

Όχι, ιδιαίτερα για αυτούς δεν είναι καθόλου μια χαρά. Όταν η αδυναμία του χρήστη συναντά την αδυναμία της συσκευής θα έχουμε αδυναμία στο τετράγωνο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, trabakoulis είπε

γτ γελατε ρε? εχω redmi 3s 5'' 2 χρονια τωρα και εχει φαει τις τουμπες της ζωης του και επιζει ακομα. για πειτε εσεις που γελατε ποσα κινητα εχετε αλλαξει 2 χρονια τωρα απο πεσιμο?

Το κινητό ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει, σοφός ο λαός κι οι παροιμίες του

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gnsX είπε

Το κινητό ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει, σοφός ο λαός κι οι παροιμίες του

Σημερα παραλιγο να φυγει το δικο μου απο χεσιμο.

Καθομαι το πρωι να ξεφορτωσω, και σφιγγομαι τοσο, που ανοιγει η μυτη μου και σταζει αιμα στην οθονη του κινητου!

• Sad 1
Δημοσ.

περιμενω να μου πει καποιος οτι εχει 5,5'' και πανω κινητο και το χει 2 χρονια εστω.(με 150-200 μαξ) μην πει κανενας κανα τρελλο μοντελο των 600-800€...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, trabakoulis είπε

περιμενω να μου πει καποιος οτι εχει 5,5'' και πανω κινητο και το χει 2 χρονια εστω.(με 150-200 μαξ) μην πει κανενας κανα τρελλο μοντελο των 600-800€...

Μεχρι τον οκτωβριο, ειχα το redmi note 5 pro 5.5 με 3gb ram το οποιο το ειχα πανω απο 2 χρονια

και το αλλαξα μονο και μονο επειδη ηθελα μεγαλυτερη οθονη, και πηγα στο mi max 3.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, trabakoulis είπε

ΟΧΙ ολα. πανω απο 5'' αν πεσει κατω το κλαις. ας που με για παραδειμγα το redmi note στις 5,5''.εχω αρκετους που εχουν αλλαξει 3-4 κινητα τα τελευταια χρονια (και xiaomi) αλλα αυτοι ειχαν 5,5''-6'' κινητο.

22 λεπτά πριν, trabakoulis είπε

να μου πειτε οι εξυπνιδηδες των 5,5'' και πανω ΠΟΣΑ κινητα εχετε αλλαξει τα τελευταια 2 χρονια.

11 λεπτά πριν, trabakoulis είπε

Φίλε επαναλαμβάνεσαι. Εντάξει, μια φορά φτάνει και όποιος θέλει να απαντήσει ας το κάνει.

Δημοσ.

Με 1 gb ram σιγουρα θα σερνετε...ισως ειναι για αυτους που θα το χρησιμοποιησουν περισσοτερο τηλεφωνικα και σπανιως σαν smartphone...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε χιαομι καλώς ο 425 αλλά βάλε βρε πουλάκι Μ 3gb ram και 32 gb χώρου και πουλατω 100 ευρώ τώρα ποιος θα σ το αγοράσει με το 1gb ram ?

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...