gmch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτοί οι δύο άσπροι κύκλοι στο σημείο που έχω μαρκάρει ??
p8denu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρεις ποιο μοντέλο είναι η τηλεόραση σου; Οι κύκλοι φαίνονται συνέχεια;
gmch Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Lg 32lf5610 ναι οι κύκλοι είναι συνέχεια απλώς φαίνονται περισσότερα στα ανοιχτόχρωμα φόντα, το άσπρο πουκάμισο, στο χορτάρι γηπέδου κλπ.
p8denu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω πως αυτό βίντεο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι και αν πιάνουν τα χέρια σου, να το φτιαξεις 1
gmch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. πω πω βουνό είναι...
gmch Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί : μετά από 2-3 εβδομάδες (χωρίς επιδιόρθωση του "κύκλου") η τηλεόραση παρέδωσε πνεύμα. Εικόνα καθόλου, μόνο ήχο. Διάβασα σχετικά, ledoταινίες κλπ αλλά μάλλον δεν συμφέρει οικονομικά η επιδιόρθωση της από μάστορα μιας και εγώ δεν το έχω τόσο στους λεπτούς χειρισμούς.
johnkou77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Οι ασπροι κυκλοι ειναι προφανως απο επισκευη που εγινε στα led του οπισθιου φωτισμου,το σετ για τις λεντομπαρες νομιζω εχει το γνησιο κανα 50 και κατι.Αρα να υπολογιζεις κανα 80-90 οτι θα παει η επισκευη της περιπου,οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις γιατι προσφατα εφτιαξα αυτο το μοντελο.
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 8:41 ΠΜ, gmch είπε Επανέρχομαι στο θέμα γιατί : μετά από 2-3 εβδομάδες (χωρίς επιδιόρθωση του "κύκλου") η τηλεόραση παρέδωσε πνεύμα. Εικόνα καθόλου, μόνο ήχο. Διάβασα σχετικά, ledoταινίες κλπ αλλά μάλλον δεν συμφέρει οικονομικά η επιδιόρθωση της από μάστορα μιας και εγώ δεν το έχω τόσο στους λεπτούς χειρισμούς. Δοκίμασε αν με δυνατό φακό στο πίσω μέρος (από κάποια τρύπα εξαερισμού πιθανόν), αν βλέπεις (σε σκοτεινό δωμάτιο) καθολου εικόνα.
aorus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Συχνό φαινόμενο αλλά μπορεί να μπερδέψει λίγο η συμπτωματολογία 1. Αν είναι φωτεινός κύκλος και η πιο ευνοική περίπτωση είναι να έχει απλά ξεκολλήσει το reflector γύρω από το led και να έχει πέσει μέσα στο σασί οπότε μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να κολληθεί ξανά και σε αυτή την περίπτωση ούτε γάτα ούτε ζημιά, πάντως σε αυτή την περίπτωση ο φωτεινός κύκλος είναι περισσότερο έντονος και περιορίζεται σε έναν είναι σχεδόν αδύνατο να δει κάποιος 4 5 συμμετρικούς λευκούς κύκλους και να καθησυχάζει τον εαυτό του οτι απλά έχουν ξεκολλήσει πλαστικά reflectors γύρω από τα led στις ledόμπαρες 2. Αν είναι λευκός κύκλος ευδιάκριτος και σε λίγες μέρες εμφανιστεί και άλλος ή άλλοι και (αν είναι κάποιος παρατηρητικός) δεί την εικόνα στα σημεία εκείνα που αρχικά εμφανίστηκε ο κύκλος να σκοτεινιάζει ελάχιστα η εικόνα, έχουμε κακά μαντάτα, σε λίγες μέρες απλά θα σβήσει ο οπίσθιος φωτισμός της οθόνης και η τηλεόραση θα χρειαστεί αντικατάσταση ΟΛΩΝ των λεντόμπαρων με καινούριες το κόστος διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο συν την εργασία Υ.γ. Λόγω του ότι η περιγραφή είναι κάπως συγκεχυμένη από μέρους μου έχει να κάνει με το μάτι του καθενός και την εμπειρία του να παρατηρήσει τα ΄όποια συμπτώματα στο πάνελ μιας τηλεόρασης και ζητώ συγνώμη αλλά δεν είναι δε μου φορτώνει τα windows κάνε αυτό... -ΠΟΤΕ μην συμφωνήσετε δήθεν για να μειώσετε το κόστος της επισκευής να "αντικαταστήσει" κάποιο τσίρκο τεχνικός τα led που έχουν καεί επισκευάζοντας την ledoμπαρα, 99% σε λίγο καιρό θα χαιρετήσουν και άλλα οπότε ΟΥΤΕ πιο φθηνή θα βγει η επισκευή και ο εκνευρισμός θα είναι μεγαλύτερος -Υπάρχουν κάποιοι γύφτοι που καρπώνονται τα χρήματα της επισκευής και φυσικά ΔΕΝ αντικαθιστούν τις leoμπαρες αλλά τις "επισκευάζουν" -Επίσης δεν γίνεται κάποιος χωρίς εξάσκηση να το παίζει τεχνικός από το youtube εαν δεν έχει αφαιρέσει ξανά ποτέ πάνελ στην ζωή του, είναι πολύ εύθραυστο όταν βγει από το σασί και σπάει για πλάκα -Ρωτήστε το κόστος του ανταλλακτικού π.χ. λεντόμπαρες και αν είναι πάνω από ένα ποσό χ και η τηλεόραση προφανώς εκτός εγγύησης καλύτερα αγοράστε μία καινούρια γιατι ειδικά στις lg οι λεντοταινίες είναι ..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα